Erkek arkadaşımı anneme anlatmalı mıyım?

bsra25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
ben 19 yaşında bı genç kızım benım tam 4 senelik bi ilişkm var cokta mutluyum cokta emınız birbirimizden fakat onun aileside benı bılıyo ve ıstıo ama benım aile tam anlamıyla bi sorun ben anneme bi kaç defa anlattım hayr olmaz yasım küçük felan dedi ve şimdi on dokuz yasıma geldm bu sevdıgım cocugu anneme anlatmak ısıtıom ama annem böle konularda cok duyarsız sızce ne yapmalıyım anlatsam ayırmaya kalkar mı yada nsl anlatmalıyım lütfen yardım akdslr cok sevıyorumm

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşındı ve başlık içeriği yansıtmadığı için değiştirildi,bilginize.

annen okumanı mı ıstıyo ,sen ıstıyo musun okumak yoksa evlenmek mı ıstıyosun ,eger annen egıtım ıcın dıyosa kendınce haklı bence hem yasın kucuk bencde annen haklı daha erkenden yuz goz olmak ıstemıyodur boyle seylere senıınde aklında bunların olmasını ıstemıyodur,zamanı gelınce o da bılmek ıster

Okuyor musunuz ? Okuyorsanız hangi sınıf ?

Ben olsam saklamazdım asla.. Hele heleki arkadaşınızın ailesi biliyorsa..

Eğer doğru bir ilişkiyse zaten çetin bir ayırma durumlarına girmezler..

Arkadaşınıza güveniyorsanız açın annenize konuyu..Güvenmiyorsanız zaten beraber olmanızın manası yok..

canım bende 2 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var ailem sevgili konularında biraz katı hiçbi zaman bahsetmedim onlara hep kaçak göçek görüştük. öğrenirlerse kızcak ayırmaya çalışcak gibi gelirlerdi hatta bazen telefonla konuşurken yakalanırdım annem ben öğrencem kimmiş o salak değilim ben bi erkek o diye söylenirdi :76: korkardım öğrenmelerinden ve hiç söylemedim ne zaman ki ciddi adımlar atmaya karar verdik açıkladım niyetimizin ciddi olduğunu söyledim ve resmen üzerimden büyük bi yük kalktı. ama sen yine de söz nişan falan yapmaya karar verdiğiniz zaman söyleen daha iyi olur. 19 yaş onlara küçük geleceğinden küçüksün daha kimbilir neler olur o çocuk seni kullanıyodur terkeder gider diye düşünürler. ama ciddiyeti hissettiklerinde böyle düşünmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…