• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı babama nasıl söyleyeceğim

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Merhaba kızlar, son zamanlarda bunu çük düşünür oldum.Erkek arkadaşımı babama söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Benim durumumda olanlar ya da söyleyip kurtulanlar varsa bi yardım etsin :((

Merhaba kızlar, son zamanlarda bunu çük düşünür oldum.Erkek arkadaşımı babama söyleyeceğim ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Benim durumumda olanlar ya da söyleyip kurtulanlar varsa bi yardım etsin :((

anne'ne söyle durumunu o açıklasın....

bende gözlerimi kapatıp,bir çırpıda söylemiştim,gözlerimi açınca resmen başım dönüyordu...sende biranda söyle gitsin canım.

büyük ihtimalle baban zaten farkındadır canım. babaların aslında her şeyden haberi olur da olmaz :) o yüzden çekinme bence.

benimde annem söylemişti, üstelik benden habersiz.. beni uyuyo sanıyolardı salonda, halbuki daha uyuyamamıştım,yanımda söylemiş oldu :1: hatta abartıp ananeme kadar söyledi :1: oh ben kurtuldum en azından :66:

benimkinide ablam söylemişti benden habersiz ama babam tanıyordu sevdiğimi o yüzden bişey demedi
belki fikir olur babanın tavrına bağlı yumuşak biriyse sende söyleyebilirsin

benimde annem söylemişti, üstelik benden habersiz.. beni uyuyo sanıyolardı salonda, halbuki daha uyuyamamıştım,yanımda söylemiş oldu :1: hatta abartıp ananeme kadar söyledi :1: oh ben kurtuldum en azından :66:

ne güzel kurtulmuşun ya bende bi söyleyip ya da söyletip kurtulsaydım :( :))

benimkinide ablam söylemişti benden habersiz ama babam tanıyordu sevdiğimi o yüzden bişey demedi
belki fikir olur babanın tavrına bağlı yumuşak biriyse sende söyleyebilirsin

Babam yumuşak ve anlayışlı biri zaten onun ailesini de tanıyor , cesaret toplayıp söylemem lazım artık :/

Back
X