Erkek arkadaşımı cok Sıkıyormuşum...

alara_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
83
0
86
37
Almanya
Merhaba arkadaslar,

foruma bugün üye oldum ve cok begendim, ellerinize saglik, süper bir platform.

Benim kücük bir sorunum var.. 3 gün evvel erkek arkadasimla birbirimizin positif ve negatif yönlerini konusurken bana negatif yönüm olarak onu cok "sıktıgimi" söyledi.
Yani kendini cok arayip, soruyormusum. Kendisi öyle his ettigi icin benim icin önemli bir konu tabiki.

Dogrusunu söylemek gerekirse ben onu 2 veya 4 günde bir ariyorum. Yani özledikce. Hep msj atmiyorum, mail atmiyorum, MSNde nadir görüsüyoruz.
Ama ben kendisini yinede boguyormusum bazen.
Üstelik Sevgilim 350 kilometre uzakta yasiyor, yani birbirimizi 1-2 ayda bir görüyoruz, benim okulum var, onun hem okulu, hem isi var, 3 hafta önce babasinin kanser oldugunu felan ögrendi... :(.

Sizce böyle hissetmesi okaymi yani haklimi (biraz hakli olabilir sahiden), yoksa
cok cabuk bunalan birisimi?? Cünkü birbirimizden uzakta yasadigimiz icin 2 veya 3 günde bir telefonlasmak bana normal geliyor aslinda...

Su andaki Sıkıtilarindan dolayi böyle hissediyor olabilirmi??

Cok üzgünüm :-(

Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.
Hepinize hayirli geceler dilerim...

sanki az görüştügünüz yönünde bir ima var gibi.. konusmaya bire birebir şahit olmadan bilemeyiz ama okadar nadir görüşürken 3-4 günde bir ararkende sıkılması mümkün degil ayrıca sıkıntısı buyuk.. saglık sorunu var hemde babası.. sanki biraz daa fazla yanında olmanı ve ilgi göstermeni istiyor olabilir..

canim sikma durumu insandan insana degisir. ben ne ciftler biliyorum telefonlari kulaklarina yapisik bir hayat suruyorlar. zaten kampanyalar fln derken nerdeyse bedavaya geliyor konusmak. yani eger boyle bir sansiniz yoksa 2-4 gunde bir konusmak normal bnce. ama sikicak kadar da cok deil yani. dedigim gibi bu benim icin bunalticak bir siklik deil. hatta ben hergun konusabilirim...

belki sevgilin buaralar herkesten uzaklasmak istiyor bu yuzden boyle hissetmis olabilir. bilemiyorum canim. ama bunun genel bir durum mu yoksa bu aralar mi boyle hissettigini sor bence. ikinizin de karsilikli tatmin olmasi lazim gorusme sikliginizdan. senin icin yeterli deilse belirtmelisin....

normaL ßence...... O $uan sıkıntıLI zamanLar gecirdigi icin kendisini ßoguLuormu$ gißi hissedeßilir..

evt, sıkıntılı zamanına denk geldıgı ıcın oyle hıssedıyordur yoksa 2-4 gun zaten cok uzun süreler. ayda bır mı goruseceksınız yani ama işte durumundan dolayı oyle olabılır...

Zaten ayrı yerlerde yaşıyormuşşsunuz,sık sık aramadığınızıda söylemişsiniz.
Sıkılmak yerine,sizi özlemesi gerekmez mi daha çok ?
Anlayamadım ben,onun sıkılma kavramı farklı sanırım.
Babasının hastalığı sebebiyle sizin sesinizi duymaya,sizin desteğinize daha çok ihtiyacı olmalı bence.
Ben olsam öyle dediğinde,zaten az görüştüğümüzü söyler farklı bir açıklama yapmasını isterdim.

ben gün içerisinde bı ıkı kez aradıgı halde ,ki her akşam konuştugumuz halde aramıyrsun ilgilenmıyorsun diyen biri olarak sıkılma kavramının üstünde biraz düşün derim .. seven insan ne kdr yoğun olsada 5 dk sesini duyacak kadar vaktı olur, olmalıdır .daha önceden de böyleyse düşün derim ama şuan sıkıntılı bi dönem geçirdiğini söylemişsn belki geçici bi durumdur .

valla biz günde bir kere konuşuyoruz oda akşamları ve ben acayip şikayetçiyim bu durumdan
tabı beklentıye göre değişir...
belkı şöyle bırsey olabılır "bu donemınde bır sevgılıden ote bır ınsan olarak yanında olmak ıstıyorum " dıyebılırsın, belkı o zaman daha aklı rahatlayabılır, kaprısten ote ona destek olmak ıstedıgını gostermış olursun bence

ciddi olamaz ya sıkmakmı insan sogudunmu diye sorarda sıkmakda ne oluor ozmn benm sevgilimle ben denizde bogulduk haberimiz yok:)

ciddi olamaz ya sıkmakmı insan sogudunmu diye sorarda sıkmakda ne oluor ozmn benm sevgilimle ben denizde bogulduk haberimiz yok:)

aynen vallaa :1rolleyes: bence de o aramadığını ima etmek istemiştir 3 4 günde 1 konuşmak sıkmak olmaz ki. bence sen sor ona tam olarak ne demek istediğini..

3-4 günde bir konuşma mı olur yahu? ben en yakın kız arkadaşımla bile daha sık konuşurum.. sevgilimle günde 5in altına asla düşmez.. 8-10 tane de mesaj ekle.. nerdeyse her 2 saatte bir ya mesaj ya arama olur yani ortalama olarak..

Merhaba arkadaslar,

foruma bugün üye oldum ve cok begendim, ellerinize saglik, süper bir platform.

Benim kücük bir sorunum var.. 3 gün evvel erkek arkadasimla birbirimizin positif ve negatif yönlerini konusurken bana negatif yönüm olarak onu cok "sıktıgimi" söyledi.
Yani kendini cok arayip, soruyormusum. Kendisi öyle his ettigi icin benim icin önemli bir konu tabiki.

Dogrusunu söylemek gerekirse ben onu 2 veya 4 günde bir ariyorum. Yani özledikce. Hep msj atmiyorum, mail atmiyorum, MSNde nadir görüsüyoruz.
Ama ben kendisini yinede boguyormusum bazen.
Üstelik Sevgilim 350 kilometre uzakta yasiyor, yani birbirimizi 1-2 ayda bir görüyoruz, benim okulum var, onun hem okulu, hem isi var, 3 hafta önce babasinin kanser oldugunu felan ögrendi... :(.

Sizce böyle hissetmesi okaymi yani haklimi (biraz hakli olabilir sahiden), yoksa
cok cabuk bunalan birisimi?? Cünkü birbirimizden uzakta yasadigimiz icin 2 veya 3 günde bir telefonlasmak bana normal geliyor aslinda...

Su andaki Sıkıtilarindan dolayi böyle hissediyor olabilirmi??

Cok üzgünüm :-(

Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.
Hepinize hayirli geceler dilerim...

2 yada 4 günde aradınız diye sıkıyor mu oldunuz.
demekki ayda 1 arayacaksınız ki,sıkmamyın.
valla kendileri iyice saçmalamışlar.
bu kadar mesafe var.
insan sevdiğinin sesinden sıkılırmı. hemde 4 günde bir aradığında.
var bunda bir iş.
: neyse:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ayrı yerlerde yaşıyormuşşsunuz,sık sık aramadığınızıda söylemişsiniz.
Sıkılmak yerine,sizi özlemesi gerekmez mi daha çok ?
Anlayamadım ben,onun sıkılma kavramı farklı sanırım.
Babasının hastalığı sebebiyle sizin sesinizi duymaya,sizin desteğinize daha çok ihtiyacı olmalı bence.
Ben olsam öyle dediğinde,zaten az görüştüğümüzü söyler farklı bir açıklama yapmasını isterdim.

haklisin tabi, aslinda özlemesi gerek. özlüyordurda, eminim.
Sadece her 2 günde bir veya her 4 günde bir aramak onu nasil, ne sekilde bunaltabilir ona bir türlü anlam veremedim.
Onu bu sekilde nasil bunalttigimi kendisine sormadim, tabi böyle birsey duyunca önce $oka giriyorsunuz "vay be, 350 kilometre öteden nasil adam bogabiliyorum ben" diye :-S

Ama bir karar aldim, artik kendisinin aramasini bekleyecegim. Bazi Erkekler kizlar ne kadar kacarsa o kadar cok özlüyorlar ve seviyorlar ya, belki öyle bir tiptir. Daha 7 aydir beraberiz, tanimaya calisiyorum onu yavas yavas =)

Bu daha yeni geli$en bir olay, yani 7 aydan beri böyle degil. Yalan felan söylediginide zannetmiyorum aslinda, cünkü benimle saatlerce konusmayi gercekten seviyor, bütün olaylar üst üste gelince böyle "bunalmaya" basladi sanki birden bire... :(

Baska bi arkadas yazmis "Seven insan isterse 5 dk ayirir" diye. Buna katiliyorum, cok dogru tabiki...

Hepinize cevaplariniz icin cok tsk ederim. Bakalim cözebilicemmi bu olayi... :)

2 yada 4 günde aradınız diye sıkıyor mu oldunuz.
demekki ayda 1 arayacaksınız ki,sıkmamyın.
valla kendileri iyice saçmalamışlar.
bu kadar mesafe var.
insan sevdiğinin sesinden sıkılırmı. hemde 4 günde bir aradığında.
var bunda bir iş.
: neyse:kahve:

cok haklisin!
kendisine bir seferinde "ama seni bu hafta 4 gün aramadim" dedigimde bana "sen hep sayilara göre gidiyorsun. Alakasi yok" demisti. :-S

Pek anlayamiyorum kendisini... belki aradaki ya$ farkida bir rol oynuyordur... aramizda 8 ya$ fark var.. :-S :çok üzgünüm:

canım senın duyguların ne boyutta?
yanı sevıyor musun aşık mısın? hoşlanıyor musun?
buna göre bence bir çözüme git

Evet kesinlikle seviyorum. Ve sevdigim icinde duygu ve düsüncelerine saygi duyuyorum.
Ve benden sogudugunuda sanmiyorum, cünkü benimle konusurken öyle bir hali yok. Ici di$i bir olan bir Insan, sogusa eminim bu i$i coktan bitirirdi, olmuyor yürütemiyorum der, bitirirdi. Allahtan acik sözlü... :))
Kendisini bunalttigimi bana üstelik ne sinirli bi sekilde, ne kinaye yaparak ne de imali bir sekilde söyle, tamamen ciddi ve kibar sekilde (kalbimide kirmak istemiyor, anliyorum) söyledi ne söylediyse.
Iki arada bir deredeyim vallahi. Cünkü onu bunalttigimi düsünmüyorum, günde 4-5 defa konusmuyoruz ki..

3-4 günde bir konuşma mı olur yahu? ben en yakın kız arkadaşımla bile daha sık konuşurum.. sevgilimle günde 5in altına asla düşmez.. 8-10 tane de mesaj ekle.. nerdeyse her 2 saatte bir ya mesaj ya arama olur yani ortalama olarak..

ne güzel :)
Bizdede ilk tanistigimizda öyleydi.. daha dogrusu o zaman ve iliskinin 4 ayi öyle devam etti (1 günde 4-5 saat konusurduk... sabahlara kadar :) ).
ondan sonra onun i$i gücü baya artti, sonra babasi rahatsizlandi felan $u bu derken... bana böyle birsey söyledi iste :-S

Back
X