Erkek arkadaşımı cok Sıkıyormuşum...

Aramiz düzeldi cok sükür :)
Bi o beni 2-3 günde bir ariyor, bi ben onu, bazen daha sık, bazen daha az görüsmeye basladik, yerine oturdu. Insallah böyle kalır. Demekki cabuk sıkılanlardan... bana sahsen tuhaf geliyor ama demekki onun bünye biraz baska :roflol:

Ama bir dert bitiyor öteki baslıyor sanki, 25. Mayıs'ta beni görmeye gelicekti ama daha maa$i gelmedi diye 2 hafta daha beklemek zorundayız :çok üzgünüm:
Dedim Askım bana hediye almasanda olur, tek sen gel yeter, nuh diyor peygamber demiyor vallah :(
Erkeklik gururu bu herhalde :uhm: :)) 2.5 ay oldu askımı görmedim senağlama

yaa bnm de buna benzer bi derdim var bizde günde bi kere konuşuyoruz oda her zamn değil arada bi mesajlaşma ve msn de denk gelirsek görüşyoruz ikimizzde farklı şehrlerdeyiz erkek arkadaşım biraz öözgür ruhlu bi insan ve geçen tartıştıımızda bana sorun çıakrtma sürekli arayıp beni boğma sen orda dur hiç bişey yapma güzel olucak diyo beni seviyo biliyorum ama kendisini sürekli duygusuz sevmeyen bi adam gibi göstermye çalışıyo bn kimseye bağlanmam havlarında ıssız adam filmini izlemişsinizdir aynısııı hiç bi fark yokkk ben böyle bi erkeği nasıl kendime bağlayabilirimm lütfen yardımcı olunnn

işin zor açıkçası bide ben bu çok arama diyen erkekleri anlamıyorum ya neden yani sbep ne insan sevdiğinin sesini müsait olduğu her an duymak ister insan bundan sıkılır mı ben biz günde en az 4 5 kez konuşuruz yani saolsun nişanlım ne olsa arar bi hilmde bi sahne hoşuna gtse bile onu anlatmak için bile arar örneğin 3 4 günde bir konuşmakta neyin nesi bana ters çünkü bizde ayrı şehirlerdeyiz ve ikimizde birbirimizin ne yaptığından hberdar olmak paylaşmak istiyozruzzz

kizlar baktim eski konuma cvplar yazmissiniz... cok tsk ederim, ama bu defter coktan kapandi... 7 ay oldu biteli.
canim cok yansanda onu cok sevsemde unutmak zorunda kaldim. Ister istemez... cünkü hayat devam ediyor.
Cok kötü günler gecirdim onun yoklugunda, hergün öldüm dirildim.. ama simdi mutluyum cok sükür :-)

Bende özgürlügüme düskün bir insanim ama sevgilim beni arayip sorunca merak edince onu daha cok seviyorum, sIkip bogma demiyorum onun gibi... artik öyle diyenlerdende uzak duruyorum zaten, isim olmaz birdaha :-)

kizlar baktim eski konuma cvplar yazmissiniz... cok tsk ederim, ama bu defter coktan kapandi... 7 ay oldu biteli.
canim cok yansanda onu cok sevsemde unutmak zorunda kaldim. Ister istemez... cünkü hayat devam ediyor.
Cok kötü günler gecirdim onun yoklugunda, hergün öldüm dirildim.. ama simdi mutluyum cok sükür :-)

Bende özgürlügüme düskün bir insanim ama sevgilim beni arayip sorunca merak edince onu daha cok seviyorum, sIkip bogma demiyorum onun gibi... artik öyle diyenlerdende uzak duruyorum zaten, isim olmaz birdaha :-)

Üzüldüm ama sevindimde senin için eminimki o eski durum varken "özlemek" hele sewgilinin isteğiyle ondan uzak durmak ayrılıkla aynı oranda can yakıyor.
Mantıklı bir karar vermişsin ve şimdi mutlu olman da ayrı bir güzellik. Hayatında umarım artık hep mutluluk olur.Herşey gönlünce olsun

Üzüldüm ama sevindimde senin için eminimki o eski durum varken "özlemek" hele sewgilinin isteğiyle ondan uzak durmak ayrılıkla aynı oranda can yakıyor.
Mantıklı bir karar vermişsin ve şimdi mutlu olman da ayrı bir güzellik. Hayatında umarım artık hep mutluluk olur.Herşey gönlünce olsun

Cok tsk ederim canim benim, mutluyum allaha sükür. Allah kimseye ask acisi vermesin...

bence canı şu anda sıkkın olduğu için öyle davranmıştır ayrıca bildiğim kadarıyla hep erkekler insanı sıkar kızlar bunalır seninki tuhafıma gitti...

Back
X