- Konu Sahibi viciglawson
öncelikle tekrar merhabalar ben daha önce 1 kez buraya yazmıstım simdi de isin icinden cıkamadıgım icin tekrar yazmaya karar verdim 19 yasındayım ve cocukluk askımla birlikteyim beraber yurtdısında okuyoruz ancak kendisi bir suredir kumar bagimlisiydi aylardir atlatmaya calısıyorduk ailesi bir yandan ben bir yandan terapilerdi psikologlardı derken bıraktı kumar oynamayı ve ben tabii ki cok mutlu oldum cunku onu herseyden cok seviyorum kumar yuzunden ayrılmak istemiyordum ancak simdi cok buyuk bir sıkıntımız var ve bu yuzdenn benmle gorusmek istemiyor
. Erkek arkadasım su an maddi sıkıntı icerisinde dogal olarak para kaybetti sonucta ailesi de su an eskisi gibi para gonderemiyo bir sure de bu sıkıntı devam edicek ben bu sırada ona destek olmak istiyorum ama sanırım gurur yapıyo bana hic izin vermiyor , onun parası yoksa bende var benim ailemin durumu zaten iyi ikimize de yeter bir sure neden anlamak istemiyor bilmiyorum ama hep konuyu acıyorum diye gorusmek bile istemiyo benle telefonlara cıkmıyo cevap vermiyo delirmek üzereyim
. Yaptıklarına cok pisman cok uzuluyor ama benim tek istedigim onun yanında olmak ona destek olmak aynı evde kalsak beraber yiyip icsek ne olur ki sanki hem o sekilde para harcamasına da gerek kalmicak cok uzuluyorum onun bu haline ama en cok beni reddetmesine uzuluyorum ne yapacagımı sasırdım ona bunları nasıl kabul ettirebilirim ? Bugüne kadar hayatımda tek bir erkek vardı kötü alıskanlıklar edindi herkesi üzdü ama yine de bırakmadım ayrılmadım simdi ne guzel toparlamaya basladı ama bu sefer de beni istemiyor
cok üzgünüm ve ne yapacagımı gercekten bilmiyorum ...