erkek arkadaşımı tanıyamıyorum :(

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar başlıktaki gibi sevgilimi tanıyamıyorum iki yıllık bir ilişkim var öss ye hazırlanıyruz derslerimiz çok çok iyi allaha şükür kimiz de derecedeyiz seneye inşallah üniversiteli olacağız ama erkek arkadaşım bana çok mesafeli davranmaya başladı bana sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyor çok sinirli oldu ve konuşmalarında da bir değişiklik var böyle biraz daha sertleşti sanki çok kırılıyorum çok üzülüyorum konuşayım diyorum ama bu sefer de beni suçlu çıkarıyor durup dururken kavga çıkartıyorsun diye kızlar neden vöyle davranıyor ne olur bir akıl verin çok moralim bozukk senağlama

sınav stresi canm başka ne olcak yerimseniben
tartışma konularınz neler ki

İlk gençlikteki sevgililiklerden bir çoğu yürümüyor malesef.Nedeni de insanların yaşları büyüdükçe karakterleri değişiyor,beğenileri,istekleri ve kafa yapıları da...

sınav stresi canm başka ne olcak yerimseniben
tartışma konularınz neler ki

cnm mesela sohbet ederken birşey söylüyorum hiç yapmadığı birşey ama hafiften alaya alıyo sanki ders çalıştırıyorum o öyle olur mu ne alakası var gibi sert çıkışlara başlıyo :uhm:

Sanırım ilşkiniz farklı bir boyuta doğru gidiyor canım üzgünüm ama...
Oturup konuşmalısın..Eğer bu durumlarını kabul edip eskisi gibi olmaya çalışırsa iyi ama dahada ileri giderse bu durumu kendinide yıpratmadan ilişkini gözden geçirmelisin..

erkeklerin ne dusuneceği belli olmaz canım ama sanki bana universite hayatı ile kendine yenilikler aramaya baslamıs olabilir gibi geldi boyle soguk ve itici davranarak seni yeni hayatından cıkarmaya baslamis olabilir icinin n kadar acıdıgının farkındayım ama onemsemeye calıs ve onun hayatından ciktiginda n kadar uzulecegini belli etme b nevi g......nu kaldırma ok.

canı bişe sıkkın olabilir canm,al karşına konuş...
bana böyle davranman üzüyor bi derdin varsa benlede paylaş de cnm...
belki monotonlaştı ilşki bundan sıkılmştr...degişik bişeler yapın çıkın gezin yerimseniben
dersleride çok aksatmayın :olmaz:

valla benim aklıma gelen seni artık cepte görüp rahat davranıyor olduğu.klasik erkek psikozu.ciddi ciddi biraz uzak dur.fazla arama sorma tut kendini.mesafe koy.eminim anlayacaktır.erkekler biri onları bu kadar sevip ilgilenince kendilerini dev aynasında görürler.egoları şişer.cazibelerine kimse dayanamaz zannederler.ona durumun böyle olmadığını göstermelisin canım.sana abla tavsiyesi.

ılk gençlikteki sevgililiklerden bir çoğu yürümüyor malesef.Nedeni de insanların yaşları büyüdükçe karakterleri değişiyor,beğenileri,istekleri ve kafa yapıları da...

ben de böyle düşünüyorum.hepsi olmasa da genelde bu şekilde oluyor..belki senin bile fikrin değişecek ilerleyen yıllarda.bazen zamana bırakmak en iyisi...üstüne gitme.

hem şu anda önünde odaklanman gereken başka bi şey var,o da öss...
böle şeylere kafanı takıp da strese girme,sen dersine çalış,üniversiteyi kazan...her şey yoluna girer zamanla.

canım benim bi arkadaşım vardı senin gibi. ben durumunu ona benzettim.

2 senedir beraberlerdi. çok seviyorlardı birbirlerini. sonra çocuk kıza aynı sevgilinin sana yaptığı gibi yapmaya başladı. sonra da terketti. kız çok ağladı. ama beklemekten vazgeçmedi de! Sınav bittiğinde o yaz tekrar döndü çocuk kıza. Meğer sadece derslerine yoğunlaşamadığı içinmiş. ıkisi de çok iyi üniversiteler kazandılar. Öss den sonra hiç ayrılmadılar!

Yani bence Üniversite sınavı yüzünden olabilir...

ben de arkadaşlara katılıyorum canım sınav stresi sarmış olabilir eğer çok hırslı bi çocuksa
bence al karşına konuş sendeki değişim hoşuma gitmiyo böyle devam etmek istemiyorum falan de
bi de bak sen de sınava gircen o nedenle seni üzmesine aklını karıştırmasına da izin verme..sen de derslerine yoğunlaş canım
emin ol şuan için derslerin üniversiteyi kazanman ondan çok daha önemli

öss sitresidir
hem anladıığm kadariylada yaşınız küçük ve sevgilinizi tanıyamamanız da çok normal
insanlar eşlerini kocalarını yıllardır tanıyamıyorlar
heleki siz ergenlıkde ne çeşitlilk gösterir bu
kafana takma dersine bak bence...

kızlar bugün konuştum onunla sen değiştin dedim sanki bana mesafeli davranıyorsun dedim ded iki hergün birbirimizi görüyoruz bazen birbirimize sinirlenebiliyoruz zaten sınav var dedi ona çalışıyoruz deddi bu sene böyle idare edeceğiz dedi ben de dedim ki bnmle ilgili aklına takılan birşey var mı dedi yok dedi aşkım saçmalama niye olsun dedi çok içim rahatladı kızlar yaa doğru söylüyordur inşallah :Saruboceq:

inşallah canım.takip et davranışlarını arasıra da olsa yaz buraya bakalım...bu arada sen yinede önlemini almayı unutma biraz geri çek kendini...

inşallah canım.takip et davranışlarını arasıra da olsa yaz buraya bakalım...bu arada sen yinede önlemini almayı unutma biraz geri çek kendini...

cnm ben de öyle yapıyorum bu aralar daha erken gerçi ama gelişmleler şöyle bugün bayağı bir neşeliydi bana çok çok yakın davrandı yazımda da dediğim gibi alaycı konuşmaları bıçak gibi kesildi sanki dün konuştuğumun etkisi var gibi bugün beni eve de çok güzel uğurladı umarım böyle devam eder kızlar şu an için iyi gibi ilerisini bilemiyorum :Saruboceq: :utangac:

derecedeysen ne uğrasıosun ilk genclik askları zaten yürümüyor güzelim böyle aksak yürüse de üniversiteye gelince ikinizde birbirinizden sıkılacaksınız üzülme boşuna üniversite de eğlenmene bak ! inan senin gibleri görünce ben üzülüyorum boşu boşuna erken yasta yıpratıyorsunuz kendinizi....

yazdıklarımı nasihat değilde tavsiye olarak algılamanı isterim,
buyaşlardaki ilişkiler gereksiz ve kısa süreli olur, sadece zaman kaybedersin
şuanda derslerinden başka bişeye kafa yormaman daha iyi olur,
üniversitede erkekleri tanımaya başlaman en mantıklısı.

canim yavas yavas kendini hazirla, oss'ye birkac ay kala yani ikinci yari bir de ayrilik stresi yasamak feci koyuyor, kendimden biliyorum... harfiyen aynisini yasadim, uzmek istemiyorum ama bunlar ayrilik canlari... cogu erkek bu durumda iliski yurutemiyor hele o yaslarda, ne yazik ki gercek bu...

Back
X