Erkek arkadasimin ailesi ile tanistirmamasi

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Merhaba bayanlar. Benim uzun suredir bir iliskim var cok sukur iliskimle alakali ufak tartismalar disinda hic bir sorun yasamiyorum. Evlenebilecegim en iyi kisi hem aile olarak hem benim isteklerim olarak bana uygun. Cok sukur iliskimizde gayet seviyeli ve askla geciyor. Su zamana kadar hic bir seyini gormedim yasamadim uzulmedim diyebilirim. Konuya gelirsek ben erkek arkadasimi annemle tanistirdim benim ailemdeko herkes biliyor taniyor kardesim kuzenlerim annem taniyor. Annem cok sevdi hersey cok guzel. Babamda biliyor tabi. Onun aileside benden haberdar. Ve biz evlenmeyi dusunuyoruz sadece askerlik sorunumuz var askerden sonra hemen evlenmek istedgni bensiz olamicagini her zaman soyluyor. Ama gel gelelim ki beni annesiyle bile yuz yuze tanistirmadi. Annesiyle tanismam icin evlerine cagrdi oda ayak ustu annesyle telefonda konusurken sen tanistiriym annem cagiriyor dedi bende tabi ilk tanismada evine gitmek istemedim onada disarda goruselm dedm oda annem disarda oyle blusmaz diyerek konu kapandi. Smdi konusu olmuyor bende basit olmamak icin konuyu surekli acmak istemiyorm o tanistirmak istesin istiyorum. Kizlar bir erkek neden annesiyle tanistirmaz ve tanistirmasi icin ne yapmam gerekiyor yardimlarini rica ediyorum

E tanıştırmak istemiş siz yanaşmamışsınız? O da sizin çekindiğinizi düşünmüştür muhtemelen istemediğinizi

İstemiş ya zaten:44:

Ne kadardır birliktesiniz?
Belki iş tamamıyla ciddiye binince tanıştırmak istiyodur oyüzden çok ciddiye alıp üstelemiyodur şimdi.

Adam daha ne yapsin tanıştırmak istemiş evine çağırmış.. tören mi istiyorsun disarda daha ne

bence ilk reddedişiniz de annesi alınmış yani alınmadıysa bile tanışmak istemediğini düşünüp bir daha sevgiline getir demek istememiştir..

sevgiline o gün size gelmediğim için ayıp mı ettim annen ne dedi falan de bakalım ne diyecek

evlenmeyi düşünüyomuşsunuz ailesinin haberi varmış ve sizin ailenizinde haberi varmış. evlerine gidip bi kaç saat görüşmekte ne sakınca olabilir ki neden gitmek istemediniz yani çocuk teklif etmiş işte daha ne yapsıın

Son düzenleme:
evlenmeyi düşünüyomuşsunuz ailesinin haberi varmış ve sizin ailenizinde haberi varmış. evlerine gidip bi kaç saat görüşmekte ne sakınca olabilir ki neden gitmek istemediniz yani çocuk teklif etmiş işte daha ne yapsıın

Evet bende col istiyorum ama annesyle telefonda konusurken ayak ustu soylenen dalga gecer gbi bi havasi vardi beni bu geri cekti

Burda bence şuçlu sizsiniz
Sevgiliniz size ilk teklif ettiğinde gidip tanışmalıydınız yaptığınız ayıp olmuş biraz
Eve gidip tanıışlır zaten uygun olan orasıdır Aile tarafı tanışmak için o yerleri pek sevmez. Bu yüzden hata sizde
O da bir daha söylememiş normal olarak.
Erkek arkadaşınız askere ne zaman gidecek madem bu kadar cok seviyorsunuz birbirinizi askere gitmeden istesin sizi o zaman hemn tanışmışta olursunuz
Herşeyde güzel olur:44::44:
Ama su an kafanıza takmayın bu durumu bence çünkü hatayı siz yapmışşınz ilk başta.

Son düzenleme:
Burda bence şuçlu sizsiniz
Sevgiliniz size ilk teklif ettiğinde gidip tanışmalıydınız yaptığınız ayıp olmuş biraz
Eve gidip tanıışlır zaten uygun olan orasıdır Aile tarafı tanışmak için o yerleri pek sevmez. Bu yüzden hata sizde
O da bir daha söylememiş normal olarak.
Erkek arkadaşınız askere ne zaman gidecek madem bu kadar cok seviyorsunuz birbirinizi askere gitmeden istesin sizi o zaman hemn tanışmışta olursunuz
Herşeyde güzel olur:44::44:
Ama su an kafanıza takmayın bu durumu bence çünkü hatayı siz yapmışşınz ilk başta.

Tesekkur ederim. Bu ara bi kac sey var buyuk ihtimalle 2015in yazi gibi gidecek onun oncesinde benim ailem istemiyor ancak
Askerden sonra olabilir

Tesekkur ederim. Bu ara bi kac sey var buyuk ihtimalle 2015in yazi gibi gidecek onun oncesinde benim ailem istemiyor ancak
Askerden sonra olabilir

Ee daha çok varmış zaten şimdiden tanışıp ne yapacaksın? Kaldıki erkek arkadaşın demiş zaten.
Dertsiz başına dert açma tanışınca daha zor olacak:31:

Sen tanistirdin diye o tanistirmak zorunda degil ki:ssz:
üstelik askere gitmesine 1.5 sene varmış ailesiyle erkenden tanışıp ne yapacaksin.
evlenme aşamasında zaten ic ice olacaksiniz.
Hem senin isteginle olacagina erkek arkadasinin isteğiyle olsa daha kiymetli olmaz mi tanisma?:ssz:

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar. Benim uzun suredir bir iliskim var cok sukur iliskimle alakali ufak tartismalar disinda hic bir sorun yasamiyorum. Evlenebilecegim en iyi kisi hem aile olarak hem benim isteklerim olarak bana uygun. Cok sukur iliskimizde gayet seviyeli ve askla geciyor. Su zamana kadar hic bir seyini gormedim yasamadim uzulmedim diyebilirim. Konuya gelirsek ben erkek arkadasimi annemle tanistirdim benim ailemdeko herkes biliyor taniyor kardesim kuzenlerim annem taniyor. Annem cok sevdi hersey cok guzel. Babamda biliyor tabi. Onun aileside benden haberdar. Ve biz evlenmeyi dusunuyoruz sadece askerlik sorunumuz var askerden sonra hemen evlenmek istedgni bensiz olamicagini her zaman soyluyor. Ama gel gelelim ki beni annesiyle bile yuz yuze tanistirmadi. Annesiyle tanismam icin evlerine cagrdi oda ayak ustu annesyle telefonda konusurken sen tanistiriym annem cagiriyor dedi bende tabi ilk tanismada evine gitmek istemedim onada disarda goruselm dedm oda annem disarda oyle blusmaz diyerek konu kapandi. Smdi konusu olmuyor bende basit olmamak icin konuyu surekli acmak istemiyorm o tanistirmak istesin istiyorum. Kizlar bir erkek neden annesiyle tanistirmaz ve tanistirmasi icin ne yapmam gerekiyor yardimlarini rica ediyorum

Çağırmış ya cocuk; daha ne yapsın, mor püsküllü davetiye mi yollasın?

Bastan kabul etmeliydiniz. Etmediyseniz aslinda birazcik sizin hataniz, üstelik disarida görüsmek istemissiniz ilk tanismada. Belki kadin disarida görüsmek istemiyor, sevgiliniz de konuyu bir daha acmak istemedi bu sebepten. Ayrica madem cok iyisiniz, madem hersey yolunda birbirinizi cok seviyorsunuz, bence ona acik acik aklinizdan gecenleri söylemelisiniz. Düsünüyorum da böyle bir konuyu üstelik ciddi ve güzel giden bir iliskide niye insan dert yapar ki? Gurur meselesi yapmayin, o sizin evleneceginiz insan. Duygularinizi rahatlikla ifade edebilmelisiniz ona.

Henüz evlenmenize 2 seneye yakın var 2015 te askere gidecekse o yüzden şimdiden tanışmana gerek yok aslında askerligini yaptıktan sonra tanışabilirsin.

O kadar mükemmel giden ilişkinde bunu erkek arkadaşınla konuşmak yerine bize sorman saçma olmuş canım. Açık açık konuşabilmelisiniz bir şeyleri.

Senin erkek arkadaşına demen gereken o gün size gelmediğim için annene ayıp oldu mu.. Anca böyle toparlayabilirsin meseleyi. Annesinin senle tanışmak için bir yerlere gelmesi çooooook saçma. Bir daha öyle laf arasında söylerse git mutlaka. Çünkü ilk buluşma bi zahmet laf arasında olsun törenle falan hoş olmuyor. Ayaküstü çıkarıp tanıştırsın seni. Sadece bi izlenim olsun. Bir dahaki daha güzel bir buluşma olur onda daha çekinmeden konuşabilirsiniz.

Back
X