Erkek arkadasimin ailesi ile tanistirmamasi

Resmen evlilik teklifi alıp bu yola kesin olarak girmedikten sonra niye ailenle tanıştırıyorsunuz ve ailesi sizin ailenle tanışmadan niye ailesiyle tanışmak istiyorsunuz ? Çok yersiz ve ilerisi için riskli hareketler

Merhaba bayanlar. Benim uzun suredir bir iliskim var cok sukur iliskimle alakali ufak tartismalar disinda hic bir sorun yasamiyorum. Evlenebilecegim en iyi kisi hem aile olarak hem benim isteklerim olarak bana uygun. Cok sukur iliskimizde gayet seviyeli ve askla geciyor. Su zamana kadar hic bir seyini gormedim yasamadim uzulmedim diyebilirim. Konuya gelirsek ben erkek arkadasimi annemle tanistirdim benim ailemdeko herkes biliyor taniyor kardesim kuzenlerim annem taniyor. Annem cok sevdi hersey cok guzel. Babamda biliyor tabi. Onun aileside benden haberdar. Ve biz evlenmeyi dusunuyoruz sadece askerlik sorunumuz var askerden sonra hemen evlenmek istedgni bensiz olamicagini her zaman soyluyor. Ama gel gelelim ki beni annesiyle bile yuz yuze tanistirmadi. Annesiyle tanismam icin evlerine cagrdi oda ayak ustu annesyle telefonda konusurken sen tanistiriym annem cagiriyor dedi bende tabi ilk tanismada evine gitmek istemedim onada disarda goruselm dedm oda annem disarda oyle blusmaz diyerek konu kapandi. Smdi konusu olmuyor bende basit olmamak icin konuyu surekli acmak istemiyorm o tanistirmak istesin istiyorum. Kizlar bir erkek neden annesiyle tanistirmaz ve tanistirmasi icin ne yapmam gerekiyor yardimlarini rica ediyorum

tanışma boşver evine gitmemekle iyi yapmışsın evlenince belki keşke hiç tanımasaydım seni kaynana diyceksin:52:

şaka bir yana üzülme canım sizin aranız iyi olsun herşey zamanın da güzel

kayınvalidem bize geldi ailemle ve benle aynı anda tanıştı daha önce görmemiştim ben onu görücü usulüde evlenmedim tanışırsan bayramlarda gitmeni düzenli olarak aramanı falan bekleyebilir arasan dert aramasan dert her türlü sıkıntı iş resmiyete binsin hele sen bizi dinle

askerdeyken duzenlı olarak gıtmen gerekecektı.. Herhangı bı ılgısızlık durumunda ters tepebılır..Karsındakı ınsanı tanımıyorsun..Böylesı daha ıyı olabılır..Gelır gelmez tanıştırmazsa basını ağrıtırsın..

Back
X