Merhaba Arkadaşlar.Konum şu çıktığım çocugun annesi ve ablası çıktığımızı öğrenmiş.ablası beni facebook'ta ekledi ilk bşta kabul ettm daha snra çıktıgm dediki sil çabuk ekleme,kabl etme başımıza bela olur bnde o öyle diynce sildm.akşam üzeri ablası msj attı neden sildin diye bende ortak ark.oldugu için kabl ettm.tanımadıgım için geri sildim dedim.ben seni tanıyorum dedi ablası bende ben seni tanıyrm dedm.Sen çağrıyla çıkıysn bnm kardşmle dediçıktıgınızı blyrm saklamanıza gerek yok dedi.çağrı syleme bni sorarsa tanımıyrm de falan dedigi için o kim tanımıyrm falan dedm.sence inanırmym ben sze.msjlarınızı grdm.sen voleybol maçına gttig,in gün bzm oğlanda maça glmiş dynce diycek laf bulamadım.inkar ettm.ablası niye saklıyosun anlamadım ya amacım sadece bi konuda yardıma ihtiyacın oldugunda yardım etmek o kdar dedi.bende saol bi ihtiyacım yok dedm.bi sorun olursa haberm olsun dedi.çağrıya dedm ki ablan böyl böyle dedi.kötü bi niyeti yok işte söle gtsn çıkıyrz de dedm.ben çıktıgımızı sylersem elimden telefonumu alırlar,laptobu alırlar nete gremm.falan dedi.dün moralim bozuk diye agladım sınıfta falan.snra onla msjlaşırken dedm agladm dedm.niye ağladn aşkım dedi.Eskisi gibi knşmuyosn,kızıyosn..soğuksun dedm ayrılcak gibisin ayrılcakmısn söyle dedim.oda ya yok öle bişey dün biraz sinirlydm aşkım o yzden ben senden ayrılmam öyle bi şey düşünme tamm mı aşkım tkma kafana dedi bnde tmm buluşalm yarın dedm.amcam çağırrsa yanına onun yanına gtmek zorundaym dedi.ama izin almaya çalışırm aşkm dedm.tmm senden haber bekliycem dedm.bidaha msj atmadı .s sence napmalıyım yardım yeni 1 ay 2 gün oldu tam bugn :/