Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:'( kuzennle aynı durumdayım :'( bgün konuşcam sevgilimle. evlersm hem ailemn hemde kendi kendi boynumu yere eğdircem :'(zor bir durum ben de anne olsam kızımın böyle bir aileye gelin olmasını istemezdim.Sen de haklısın seviyorsun ama emin ol ki az da olsa aile çocuğunun davranışları üzerinde az da olsa etkilidir.Bunun için şu an sevdiğin adam da ilerde onlar gibi davranabilir ve sana yanlış yapabilir çünkü ailedein gördüğünü yapacak .Sana şöyle bir örnek vereyims. yıllar önce kuzenim ailesini dinlemeyerek çok sevdiği bir adama kaçtı çocuğun aileside senin erkek arkadaşının ailesi gibiydi çocuğun ablası kocasından boşanmış her önüne gelenle yatan( çok afedersiniz ama böyle çocuğun annesi kocasından boşanmış çocuğun babası huzurevinde kadın başına buyruk çok rahat her haliyle
abileri cezaevlerinde vs...Kuzenim çocuk çok iyi sanki o aileden çıkmamış dedi ve evlendi malesef evliliği 3 sene sürdü çocuk uyuşturucudan dolayı hapse girdi 1 sene kuzenimin evindeki bütün eşyayı sattı 3 senelik evlilik hayatı göçebe gibi geçti.SANA ÖNERİM AİLE ÇOK ÖENMLİ FAKTÖR YOL YAKINKEN DÖNMELİSİN
![]()
Aileniz için durum elbette zor ama erkek arkadaşınızın ve ailesinin suçu ne? Acaba seçme şansları olsaydı akrabaları olarak o insanları mı seçerlerdi? Eğer çok seviyorsanız, erkek arkadaşınıza ve ailesine güveniyorsanız, hemen kestirip atmayın bence, biraz daha gözlemleyin. Mesela akrabalarıyla çok içli dışlılar mı, hayatlarına kötü yönde bir etkileri oluyor mu, yoksa kendi hallerinde mi yaşıyorlar? Her koyun kendi bacağından asılır derler, başkalarının suçlarını masum insanlara yüklemeye, onları da kurban etmeye gerek yok. Benim fikrim budur.
herkes demiş ki yol yakınken dön,ayrıl:44: ne kadar seviyoruz hemen kestirip atmayı,empati yapmıyoruz gibime geliyor öyle bir ailemiz olsaydı biz napardık,bizi terketmelerinde nasıl tepkimiz olurdu bunu da düşünmeliyiz. doğarken annemizi babaımızı akrabalarımızı biz seçemiyoruz ki. nerden biliyoruz arkadasının kötü oldugunu,belki farklı sorumluluklar içine girip geride bırakıcak hayatını. çok kızıyorum bu duruma ailesi kötüyse çocuğun günahı ne :26: savaş derim ben iyi yönleri de vardır eminim ailene iyi yönlerini de anlat bunları söylerken kesinlikle hayırlısı olsun.
cesaretimi toplayamıyorum korkuyorum daha doğrusu :'( akrabalrımızı kendimz seçemiyoruz ama işte etraf öyle demez.akrambası kötüyse o da kötüdür der. ooff off çıldıracam
ya büyük dayılarıyla hiç denecek kadar az görüşüyolar. aynı şehride oturuyolar ama düğün filan olursa görüşüyolar başka zaman görüşmüyolar canım