Merhaba hanımlar geçen hafta erkek arkadaşımın annesi bulunduğumuz şehre geldi ve biz de tanışmış olduk. Sevgilimle aramdaki yaş farkına takılır mı diye endişe ediyordum ama tanıştıktan sonra bunun hoşuna bile gittiğini fark ettim. Tanıştığımız ilk bi saat için kadının çok tatlı güleryüzlü ve pozitif birisi olduğunu düşündüm ama sonra erkek arkadaşım lavaboya gitmek için masadan kalktığında tüüüüm fikrim değişti. Masada yalnız kaldığımızda bana sevgilimin eski nişanlısından bahsetti. Ay kızım ben seni çok sevdim çok hanım hanımcıksın o diğer kız neydi öyle çok afedersin yolluydu ayrıca ben bekar oğluşuma neden dul kadın alayım gibi tuhaf tuhaf eril eril laflar etti. Yani haliyle sevgilimin eski nişanlısından ben de nefret ediyorum ama objektif olarak bakınca söyledikleri ve bakış açısı gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ben cevap vermeye fırsat bulamadan zaten sevgilim masaya geldi o gelir gelmez de hemen konuyu değiştirdi. Ben bunlardan sevgilime bahsetmedim tabi ki zaten sonrasında da annesiyle bir araya gelmedik sadece dün otogara birlikte bıraktık. Neyse dün de otogarda benden numaramı aldı bugün de mesaj atmış canım kızım nasılsın diye. İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız dedim oğluşumu sana emanet ettim içim rahat :):):):))) yazmış. Kuzuyu kurda emanet etmiş de olabilirsin diyemedim tabi..
Ya ben kadına çok gıcık oldum açık konuşayım hiç sevmedim. Nerdeyse sevgilimin eski nişanlısını savunacaktım kadına karşı o derece. Öff kendimi de kötü hissediyorum böyle çünkü sevgilim annemi sevdin mi diye sorduğunda evet çok şekermiş falan dedim.
Kadına da üzülüyorum bi taraftan diğer kıza dul yollu falan diyo da oğluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi

beni hayalindeki gelin gibi bi şey sanıyo heralde denize düşüp yılana sarıldığının henüz farkında değil

ay sinirlerim bozuldu