- 7 Aralık 2015
- 61
- 16
- 3
- 38
Kızlar canm çok sıkkın erkek arkadaşmla yine tartıştk.Biz 2buçuk yıldır beraberiz erkek arkadasımın kız arkadaşları yoktur pek bi tane var oda uzun senelerdır varms ama ole pek gorsmezlerdi telde falan görüşüyolardı genelde.Yazın bız iki aylk bi ayrılık yaşadk barştk sonra o arkadaşının doğum gününü kutlamaya gitmiş bi erkek arkadasyla bana kavğa ederz diye söylememisti eve gelnce soledı bende kzdm benıde gotrseydn dedım bi kz daha vardı doğum gununu o organze etms eskioen benmkiyle aynı mahalledenmıs ama samımı bı arkadası deıldı.o erkek arkadasını cağarmadğı ıçn banmkıde benı cağarmams guya benmki ayarlamadğı ıçn doğum gununu neyse ozaman cok tartıştk bana gitmeden soleseydin en azndan dedm donunce söledı cnkü snra barstk ben bida olmasn olrsa bırlkte gidelm dedım aradan bikaçay geçti dun doğum gununu organze eden kız hastalanmış benmkının arkadaşıda bunu aramış gecmis olsna gidelm dıye kızn evıne gitmsler bide erkek arkadası gıtms giderken haber vermek ıçn beni arams.Tabi çok sinirlendım bana haber versen yeter demstın dıyo cok kızdm dunden berı tartısıyorz ben bida olmasn olrsa birlkte gidelm demstm o dedığımı hatrlamadı heralde beyfendi smdi son kez bida olrsa biter dedm gidlcekse benmle gidlcek dedm sızce yanlsmı yapıorm rahatsz olyorm ama elmde deıl başka türlü nasl.sözümü geciririm çok yorldum.