Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle :)
Evet ama o kişiyi ayarlamak da ayrı bir sorun, o gün işi var mıdır gelir mi benle ta oralara vs.
Kız kardeşimle gidebilirim aslında bu kez de babama söyleyecek bir şey lazım :s
Yani başınıza kazara birşey gelirse, size ne olduğunu değil, bunu insanlara nasıl açıklayacağını mı düşünüyor anneniz?
Günü her saati başımıza birşey gelme ihtimali var. Bu durumda daima insanlara açıklayabileceğimiz eylemler içinde olmamız gerekir daha sonra utanmayalım diye.
Esasen ben de, tam da annenizin işaret ettiği şeyden korktuğum için ailemde hiçbir şeyimi saklamaz, kısmen veya tamamen en azından annemle herşeyimi paylaşırdım. Annenizle paylaşarak en iyisini yapmışsınız; fakat annenizin "başına birşey gelirse elaleme ne derim" kaygısı biraz ilginç olmuş. Gitmenizi engellemek için bahane gibi sanki biraz... Ne yani, her gittiğiniz yerin hesabını mı veriyosunuz yakınlarınıza? Bursa'ya arkadaşına gitmişti denir soran eden olursa da.
Yazınızdan çıkaramadım, kaç yaşındasınız bu arada? Ben bu tarz durumlarda anneme, "unutma, sen benim yaşımda evli ve çocukluydun" derdim, hep de işe yarardı :)
Bence tatlı dille annenizi ikna etmeye çalışın. Bu günün sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatın. Güvenilen bir akraba/arkadaşla gitme önerisi de işe yarayabilir.
ewet aynı şeyi bende yapmıştım.yengemle anlaşmıştık o izmirde bi akrabasında kalmıştı iki günlüğüne bende izmirden çıkıp ankara gitmiştim çok güzeldi ama hep korku yaşıyorsunuz anne aradığında ayrı bir yalan baba aradığında ayrı bir yalan hep diken üzerinde oluyorsunuz yanii..
Kızlar çok mutluyum :)
Annemi ikna etmek için uğraştım, o da "tek gönderemem, o zaman kız kardeşinle git" dedi. Ben de tamam dedim tabii ki :)
Babama da "Bursa'ya gezimiz var Pınar'ı da götürüyorum yanımda." dedim, en azından şehir dışına çıkacağımı bilsin malum akşam belki erken dönemeyebiliriz.
Yani şu an bir aksilik çıkmazsa haftaya bugün günübirlik gidip geleceğiz kardeşimle :)
Sevgilimin kardeşi ile de konuştum o da çok sevindi, güzel bi sürpriz hazırlayacak şimdi Bursa'da. Hepinize tavsiyeleriniz ve benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
İnşallah hava da böyle güzel olur kazasız belasız gidip geliriz.
Yalan söyleyip de gidebilirdim, kimsenin ruhu duymazdı belki de ama vicdanım böyle daha rahat...
Annemi ikna etmek için uğraştım, o da "tek gönderemem, o zaman kız kardeşinle git" dedi. Ben de tamam dedim tabii ki :)
Babama da "Bursa'ya gezimiz var Pınar'ı da götürüyorum yanımda." dedim, en azından şehir dışına çıkacağımı bilsin malum akşam belki erken dönemeyebiliriz.
Yani şu an bir aksilik çıkmazsa haftaya bugün günübirlik gidip geleceğiz kardeşimle :)
Sevgilimin kardeşi ile de konuştum o da çok sevindi, güzel bi sürpriz hazırlayacak şimdi Bursa'da. Hepinize tavsiyeleriniz ve benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
Yalan söyleyip de gidebilirdim, kimsenin ruhu duymazdı belki de ama vicdanım böyle daha rahat...
Okurken kendi deliliğimi hatırladımBiz de sevgilimle ayrı şehirlerdeydik,onu özlediğim bi gün sabah uçakla gidip onu görüp hasret giderdikten sonra akşam uçağıyla dönmüştüm.Bi arkadaşım hariç ailemden kimsenin haberi yoktu.Aradan biraz zaman geçtinden sonra söyledim tabi
![]()
ögrencıyken ucak parası bulmanız bence müthiş en cok bu kısmını begendım![]()
aşk bence kazık yedikçe şekil değiştiriyor...dertliyim a kızlarbunu şundan dolayı söyledim benimde erkek arkadaşım var ve ben onun doğum günlerinde kendimi çok aşan şeylere giriştim, neler yaptım,işte benim için oldukça pahalı kıyafetler aldım ve bunu birden çok kez yaptım, sonra doğum gününde ona pasta yaptım bence bu tüm pahalı hediyelerden daha özeldi...ve heyecanla kendi doğum günümde bana ne yapacağını merak içinde beklemeye başladım başladım başladım...sonuç tamamen hüsrandı...farklı şehirlerdeyiz okul zamanlarında benim doğum günümden 4 gün önce kaldığı şehre dönmesi gerekiyordu ama aramadı bile sadece bir tek mesaj çekti ve bunu bu büyük hatayı
bir yıl öncede tekrarlamıştı!!!insan ilkinde affedebiliyorda aynı kabalığı ikinci kez yaşadığında kırılıyor kızlar, ben birde ona kendi ellerimle pasta yapmışken yani...aslında normalde hiç kaba biri değildir aksine incedir falan ama benim için önemli olan doğum günü yani diğer günler çok önemli değil benim için...şimdi yarın sevgililer günü benim içimden hiçbir şey almak gelmiyor kızlar...bundan önceki yıllarda o hiç atlamadı inanması güç gerçi ama
bende her yıl yaşadıklarımdan ötürü hediye tercihlerimi aşağı çektim ama bu yıl gerçekten hiç gelmiyor içimden ki ben normal zamanda da ona durduk yerde hediyeler alırdım...anladımki değmiyor bir yerden sonra sadece erkek için demiyorum aynı şekilde olan kızlar içinde diyorum,artık şımarıklık mı oluyor alışkanlık mı nedir bilmiyorum ver ver ver daha yok mu diyorlar neredeyse...tüm bu anlattıklarımdan dolayı yarın olmadan 15şubata geçelim istiyorum ama eğer o hediye alırsa da ben almazsam mahçup olurum gibi geliyor aslında gerine gerine benim doğum günüm kutlanmadı sevgililer gününden banane diyesim var ama diğer yandan kendimi biliyorum kötüde olurum o alırsa, ama birde o almazsa ben alırsam artık patlayan bir fıçı görürseniz o benim kızlar
hediye almak için hala vaktim var hadi beni caydırın
![]()