erkek arkadaşımın eleştirileri

her erkek böyle terbiyesiz değil tabiki istemediklerini uyugn bi dille de söyleyebilir ama istemediği şeyler de çok saçma açıkçası ayağına oje sürmene bile karışcak ilerde dil öğrenmeni engelliyo resmen ya sen hala nası duruyosun

Bu arada "mundar" hayvanlar için kullanılan bi kelimedir. Size resmen mal muamelesi yapıyor
Ayrıca babanıza mezhebi geniş demiş daha sevgiliyken herkese, her şeye karışan
Yarın "onun olunca" neler yapar neler bence ayrıl.
Kıskançlığı geçtim, seviyesiz.

2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)

oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum

Bu nedir yaa sanki böyle davranarak sizin ondan ayrılmanızı istiyormuş gibi geldi bana kendini soğutmaya çalışıyor sizden cesareti yok sanırım:KK66:

ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni

ayy yazık diyeydin.
tahammül etme arkadaşım
taviz verme.

2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)

oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum

Off bu ne ya ? Tv yorumcusu gibi konuşmak için abuk sabuk yorumlar.

Beğenmiyorsa dağdan bayırdan bulsun kendine bi dişi ayı

Canım ben suna ınanırım her ınsanın hayatta kendı dogrusu vardır ve ona gore yasar.benım esım benı elestırdıgı zaman dedıgım tek bı cumle var.adım hıdır elımden gelen budur karsındakının senden geregınden fazla beklentı ıcıne gırmesıne ızın verme.

2 yıl katlandın mı cidden bu eleştirilere? Baya sabırlıymışsın.

hayatımda bu kadar geri kafalı erkek görmedim.. kaç yaşında ve nereli bu çocuk?

ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni

ağzımdan kötü söz çıkacak şimdi. hayttan soğutur bu tipler. gitsin kendine oyuncak bulsun onla konuşsun bence. sen olma onun kuklası''''''!!!!!!

Back
X