- Konu Sahibi prenses_peri
konuya nerden nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum ama ciddi bir yardıma ihtiyacım var bunu biliyorum...(kafam çok karışık çünkü)
öncelikle güzel bir birlikteliğim var 7 aydır felan süren erkek arkadaşım gayet iyi davranır bana karşı.sürekli üstüme titret beni üzmekten çok korkar.ama bir sorunumuz var erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle olan diyalogu...
şöyle ki erkek arkadaşım bir trafik cezası alıyor ödeyemiyor ve bu katlanıyor 3bin tl kadar oluyor.o zaman ki kız arkadaşı da tr de memur kız kredi çekiyor ve erkek arkadaşımın burda ki borcunu ödüyorlar erkek arkadaşım da taksit taksit kıza parasını ödüyor ve sonra ayrılıyor ve bir ay sonra biz sevgili oluyoruz bu borcu da düzgün ödeyemiyor erkek arkadaşım sonuçta öğrenci.kız sürekli para için arayıp duruyor haklı olarak..
kız küfürlü mesajlar bile atıyor...kızı da çok fazla tersleyemiyor ben şahit oldum telefon konuşmasına babasına söylemekle tehdit ediyor erkek arkadaşımı..
şu son ay para gönderemedi erkek arkadaşım hiç kızda bu yüzden sürekli arıyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım
neyse en önemlisi geçen tlf kurcaladım şeytan işte o kıza pazar günü sabahın 8inde günaydın canım diye bir mesaj
kafayı yedim sonra ne bu diyince de erkenden uyanıp ona para yatıracağıma söz vermiştim arayıp aptal aptal şeyler söylemesin die msj attım dedi canım demene gerek yok dedim anlamıyorsun durumumu ne desem boş...sen benim için değerlisin babamla bile tanıştırdım seni herkez biliyor face de açıkça ilişkimiz belli yanlış yapacak değilim sen benim için herşeyden önemlisin gibi sözler.ne yapmalıyım bilmiyorum abartıyormuyum ki bu işi nasıl çözebilirim sizce ???
öncelikle güzel bir birlikteliğim var 7 aydır felan süren erkek arkadaşım gayet iyi davranır bana karşı.sürekli üstüme titret beni üzmekten çok korkar.ama bir sorunumuz var erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle olan diyalogu...