• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın İç Bayan Duygusallığı

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
767
694
303
Diğer
Merhabalar bir ilişkinin içinde gibiyim aslında değilim. Önceleri sempatik, hoş sohbetli geliyordu bir flört eder gibi olduk. Bu süreçte duygusallığı, sürekli aynı sorular aynı cevaplarla devam ederek bunaltması, çocukça zevkleri sıkmaya başladı, ki duygusallığı en çok seven insanlardan biriyim hatta karşı cinste duygusallık beklentilerim arasındaydı ama beni bile baydırdı düşünün artık. İlişkinin içinde gibiyim ama aslında değilim den kastım kendisiyle sevgili olmadığımızı defalarca yüzüne vurmam ama "normal arkadaş" ayaklarıyla her defasında yazmaya devam etmesi. Başlıktaki "erkek arkadaş" kavramı gerçek bir arkadaşlıktan geliyor yani yoksa sevgili derdim.

Bir sevgili kadar yakınız birbirimize sık görüşüp mesajlaşıyoruz. Mesajlaşmayı sevmem ama mesajlaştığımda da genellikle onunla konuşuyorum ama asla isteyerek değil sadece nezaketen, kırmamak için. Zira her gün günaydın mesajlarından, her dakika ne yapıyorsun nasıl gidiyor, kahvaltı yaptın mı sorularından, yemeği ihmal etme, kendini yorma mesajlarından gına geldi. Sevgili olmak için bana düşünme şansı verdi ona olmayacağını defalarca ima ettim bir keresinde çok sert oldum ama açık açık kendisiyle asla sevgili olamayacağımızı yüzüne vuramadım çünkü bunu kaldıramayacak kadar duygusal ima ettiğimde bile neler yaptığını, nasıl evrelerden geçtiğini anlatsam konu uzar da uzar. Şu aşamada ne yapsam, kırmadan nasıl anlatsam?

Merhabalar bir ilişkinin içinde gibiyim aslında değilim. Önceleri sempatik, hoş sohbetli geliyordu bir flört eder gibi olduk. Bu süreçte duygusallığı, sürekli aynı sorular aynı cevaplarla devam ederek bunaltması, çocukça zevkleri sıkmaya başladı, ki duygusallığı en çok seven insanlardan biriyim hatta karşı cinste duygusallık beklentilerim arasındaydı ama beni bile baydırdı düşünün artık. İlişkinin içinde gibiyim ama aslında değilim den kastım kendisiyle sevgili olmadığımızı defalarca yüzüne vurmam ama "normal arkadaş" ayaklarıyla her defasında yazmaya devam etmesi. Başlıktaki "erkek arkadaş" kavramı gerçek bir arkadaşlıktan geliyor yani yoksa sevgili derdim.

Bir sevgili kadar yakınız birbirimize sık görüşüp mesajlaşıyoruz. Mesajlaşmayı sevmem ama mesajlaştığımda da genellikle onunla konuşuyorum ama asla isteyerek değil sadece nezaketen, kırmamak için. Zira her gün günaydın mesajlarından, her dakika ne yapıyorsun nasıl gidiyor, kahvaltı yaptın mı sorularından, yemeği ihmal etme, kendini yorma mesajlarından gına geldi. Sevgili olmak için bana düşünme şansı verdi ona olmayacağını defalarca ima ettim bir keresinde çok sert oldum ama açık açık kendisiyle asla sevgili olamayacağımızı yüzüne vuramadım çünkü bunu kaldıramayacak kadar duygusal ima ettiğimde bile neler yaptığını, nasıl evrelerden geçtiğini anlatsam konu uzar da uzar. Şu aşamada ne yapsam, kırmadan nasıl anlatsam?
Baskasından hoşlanıyorum de

"Bir sevgili kadar yakınız birbirimize sık görüşüp mesajlaşıyoruz"

Bu mesafeyi ayarlayamazsaniz erkeklerle hic bir arkadasliginiz yurumuz ya da cogu yurumez diyeyim. Sevgili gibi ama degiliz boyle arkadaslik olmaz. :)
Ben arkadaş olarak devam etmek istiyorum o sevgili olmamız için uğraşıyor. Ne ben tamamen kırmayı göze alabiliyorum ne de o arkadaslikla yetinebiliyor.
Sınırı siz koruyun o zaman.
Nasıl mesela? Görüldü falan da attım arada ama sürekli de yapamıyorum asla kötü niyetli biri değil çünkü arkadaş olarak çok seviyorum ama iki arkadaş için fazla duygusal davranıyor. İstemediğimi anlattığım halde sevgili olmaya çalışıyor. Ben istiyorum ki iki arkadaş gibi arada konuşur görüşürüz ama iki sevgili gibi davranmak ve sürekli sorgulanmak çok sıkıcı.

Baskasından hoşlanıyorum de
Daha önce söyledim kendine zarar verecek raadeye geldi, yakın arkadaşları bile toparlayamiyoruz işleri altüst olacak diyerek beni aradı bir şekilde vicdan yapıp benden uzaklaşması için yaptığımı itiraf etmek zorunda kaldım. Sonrasında tamam sevgililik konusunu açmayacağim arkadaşız dedi ama hala sevgili gibi davranıyor ve sevgili olmamız için uğraştığını hissediyorum
Konuyu okumadım ama

İç bayan duygusallığı ne demek?
Konuyu okusanız açıklamaya çalıştım aslında; sürekli aynı mesajlar, şarkılar, romantizm ayakları, uzak durunca kendine verdiği zararlar vs
Yengeç burcu erkeği demeyelim de iç "bayan" duygusallığı diyelim.
Aslan burcu

Bana nedense rol yapıyormuş gibi geldi.
Gerçekten seven insan böyle davranmaz gibi geliyor bana.
Bu rahatsız edici bir boyut çünkü.

Bazı erkekler böyle bir role bürünür.
Duygusal falan filan.
Sonra bir damarına basarsınız içinden canavar çıkar.

Daha önce söyledim kendine zarar verecek raadeye geldi, yakın arkadaşları bile toparlayamiyoruz işleri altüst olacak diyerek beni aradı bir şekilde vicdan yapıp benden uzaklaşması için yaptığımı itiraf etmek zorunda kaldım. Sonrasında tamam sevgililik konusunu açmayacağim arkadaşız dedi ama hala sevgili gibi davranıyor ve sevgili olmamız için uğraştığını hissediyorum
Yaşı kaç.
Bazı erkekler baktı olmuyor boyle yollara başvuruyor karsısında ki kadını ıkna etmek ıcın (intihar süsü, aşırı duygusallık, alınma, vs vs) aşırı itici tipler. Bebek gıbı hareketler ağlamalar vıcık vıcık mesajlar. Sen bu sekılde yazmaya devam edersen mesafe koymassan daha cok basını ağrıtır bence. Hatta yapışır sana kurtulamazsın. Yakın arkadasları varsa onlarla konus, bence onlar ılgılensın

Yaşı kaç.
Bazı erkekler baktı olmuyor boyle yollara başvuruyor karsısında ki kadını ıkna etmek ıcın (intihar süsü, aşırı duygusallık, alınma, vs vs) aşırı itici tipler. Bebek gıbı hareketler ağlamalar vıcık vıcık mesajlar. Sen bu sekılde yazmaya devam edersen mesafe koymassan daha cok basını ağrıtır bence. Hatta yapışır sana kurtulamazsın. Yakın arkadasları varsa onlarla konus, bence onlar ılgılensın
Kendime zarar veririm diyip gerçekten zarar veren erkek sayısı çok çok azdır.
Bana da aşırı itici geliyor.
Git öl o zaman napim?

Kendime zarar veririm diyip gerçekten zarar veren erkek sayısı çok çok azdır.
Bana da aşırı itici geliyor.
Git öl o zaman napim?
Hıc yok denilecek kadar az hemde.
Hatta o kadar tatlı kı canları bu tarz erkeklerın.. Harbiden asırı iticiler sinir oluyorum boyle tipleri okudukca.

Yaşı kaç.

+++++++++++

Yükseleni falan yengeç ya da balıktır, böyle aslan olur mu hiç. 😂
Şaka bir yana tercih meselesi tabii ama ben mantik insanıyım ve Kadın ya da erkek fark etmez aşırı duygusallık beni geriyor. Size de uymuyorsa ayrilmalisiniz
Ben kendi içimde duygusal biriyim aslında ama bununla hareket etmem, dışarıya karşı oldukça mantıklı ve mantıkçıyım. Ayrılma meselesine gelince ayrılacak bir durum yok ki ortada. Tamam arkadaşız diyor "romantik" şarkılarla günaydın mesajları, bu hafta buluşalım teklifleriyle geliyor.

Bana nedense rol yapıyormuş gibi geldi.
Gerçekten seven insan böyle davranmaz gibi geliyor bana.
Bu rahatsız edici bir boyut çünkü.

Bazı erkekler böyle bir role bürünür.
Duygusal falan filan.
Sonra bir damarına basarsınız içinden canavar çıkar.
Yok inanın bana rol olsa anlardım. Özellikle duygusal görünümüne bürünmüyor bilakis güçlü görünmek için oldukça çabalıyor. Ama karşı karşıya geldiğinde olmayacağını yüzüne vurduğunda gözlerindeki o ani hüzün anlatıyor her şeyi. Reddedildiğinde dağıtmasını da kendisinden değil çok güvendiğim yakın arkadaşımdan öğrendim. İçindeki canavarı ortaya çıkarsa işim kolaylaşacak ama çıkarmıyor. Hep çok iyi, çok yakın.
açıkça söyleyeceksiniz. muhtemelen reddeden tek kadın değilsiniz. alışır.
Çevresinde çok sevilen birisi aslında duygusallığı da sanırım sadece hoşlandığı kadınlara. Arkadaş çevresine, ailesine, yakınlarına karşı böyle değil gibi. Reddeden illa ki olmuştur ve olacaktır da ama işin içinden çıkamadığım konu zaten; reddettim, olmayacağını anlattım ama arkadaş adı altında sevgili gibi davranmaya devam ediyor. Ona aslında söylemem gereken: şu gereksiz günaydın, iyi akşamlar, tatlı rüyalar mesajlarından, kahvaltını, yemeğini yaptın mı sorularından hiç hoşlanmadığım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten kırıcı olacak çünkü. O gereksiz duygusal ben de gereksiz bir vicdan yapıyorum.
Daha önce sevgilim diye bahsetmemis miydiniz bu kişiden 🤔

Sevgili olmak istemiyorsanız, sevgili gibi yakın olmayın o zaman.
Karşı taraf size farklı duygular beslerken arkadaşlığınizi normal bir şekilde devam ettiremezsiniz.
Ne istediğinize karar verip net olun.
Bu kişiden bahsettiğimi hatırlamıyorum maalesef erkeklerin benzerleri o kadar çok ki her kadın yaşamıştır bunu. Arkadaş olmak istiyorum söz de oda istiyor ama romantik mesajlar atmaya devam ediyor. Günaydın, tatlı rüyalar, iyi akşamlar, ne yapıyorsun, çok yoruyorlar seni vs. mesajları ve arada birkaç şarkı bilmiyorum ne kadar romantik ama iki arkadaş için çok fazla. İnanın bana hiç yakın davranmıyorum o her yaklaştığında on metre uzaklaşıyorum. Hatta yeterince soğuk davranıyorum, sinirleniyorum ama yılmıyor. Tamamen silip engellemekte çok fazla olur diye düşünüyorum.
Yaşı kaç.
23 yaşında. Özellikle başvurduğu bir yol yok ama spontane gelişiyor her şey, rol yapılmadığını anlıyorsunuz.
Çocuğa umut vermeye devam ettiğiniz için ısrar ediyor. Ne mana sevgili kadar yakın olmak?
Umut verecek hiçbir şey yapmadım. İnanın bu soğukluğu, tavırları başka birine yapsam yüzüme bile bakmazdı. Evet silip engellemeyi denemedim çünkü dediğim gibi kaldıramayacak kadar duygusal, duygusaldan kastım sevmiş belki bilemem. Sırf bu sebeple o kadarına cesaret edemiyorum.

Back
X