• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımin istekleri

Merhaba ,
3 yıldır düzenli giden bir ilişkim var bu zamana kadar her konuda birbirimize destek olduk .Aramizda saygiyi hep koruduk.Niyetimiz evlenmek ama biraz daha maddi sorunları halletmemiz gerekiyor.Sevgilim cinsel anlamda herşeyi yaşamak istiyor.Nasil olsa evleneceğiz diyor ne bekliyoruz diyor.Bende evlenmeden istemediğimi söyledim.Biraz daha sabredelim dedim.Fakat artık sabrının kalmadığını söyledi.Napicagimi bilemiyorum bu konuyu paylaşacağım kimse de yok.Zaten benim kararım belli.Diger türlü istemiyorum onu ne kadar çok sevsemde yapamayacagimi biliyorum.Sizce ne demeliyim
İstemiyorsanız tabi ki hayır demeye devam edeceksiniz. Dayanacak gücüm kalmadı ne demek ya, bekleyen insanlar nasıl bekliyor

Hazır olmadığın, istemediğin hiçbir şeyi yaşama, ama onu da 3 yıl cinsellik için bekletmeye hakkın yok. Açık açık konuş, beklemek istemiyorsa yol alsın.

Hayır efendim ben emin değilsem bekleyeceksin. İstemiyorsan beni sadece cinsellik için seviyorsan da gideceksin.
Bir ilişki 2 kişilik yaşanıyorsa karşı tarafın da cinsellik isteme hakkına neden saygı duymuyoruz?
ilişki sadece kadın odaklı mı ilerliyor da erkeğe bekleyecek edecek diye saksı vazifesi yapıyorsunuz?
ne kadar bencilce bir tavır.. bu zihniyetle mutlu ilişkiler kurulmaz.
biriyle sevgili olacağınız zaman işin içinde cinsellik olacağını da tahmin etmeniz lazım yoksa hem yüksekten korkayım hem dağcı olayım gibi abuk bişey olur.

Sadece cinsellik için sevecek olan da 3 sene beklemez.

evet siz?
cinselliği erkeğe sunulan bir hediye gibi gören bu kafayla sakın evlenmeyin yazık edersiniz..
nereden ne öğrendiyseniz de silin hepsini.. cinsellik hayatın bir parçasıdır insanlar cinsellik yaşadığı için değersizleşmez.
Öff anlaminda...su cinselligin yakasini bir birakin ya bu nedir arkadas neler neler olduk durduk yere

Merhaba ,
3 yıldır düzenli giden bir ilişkim var bu zamana kadar her konuda birbirimize destek olduk .Aramizda saygiyi hep koruduk.Niyetimiz evlenmek ama biraz daha maddi sorunları halletmemiz gerekiyor.Sevgilim cinsel anlamda herşeyi yaşamak istiyor.Nasil olsa evleneceğiz diyor ne bekliyoruz diyor.Bende evlenmeden istemediğimi söyledim.Biraz daha sabredelim dedim.Fakat artık sabrının kalmadığını söyledi.Napicagimi bilemiyorum bu konuyu paylaşacağım kimse de yok.Zaten benim kararım belli.Diger türlü istemiyorum onu ne kadar çok sevsemde yapamayacagimi biliyorum.Sizce ne demeliyim
Ayni hatayı 20 yıl önce yapmıştım. Sakladim bakire olayim dedim baktimki dünya öyle değilmiş. Evlendiğim adam böyle şeyler medeniyet dışı hiç önemli değil dedi. Bencede önemli değil. Olan benim yaşamadiklarım oldu . Saçma bir inatmis benimki.
Kızım yok ama yeğenime sakın saklama diyorum. Güven önemli. Hayat beklemiyor hiç birseyi. Zaman acımasız. Kaçırmasın güzel şeyleri.

cinsellik yaşayacağı için değersizleşeceğini söyledin ilk mesajında şimdi kalkmış neler neler olduk diyorsun :KK70:
Screenshot_2021-08-19-12-36-22.webp

Bir ilişki 2 kişilik yaşanıyorsa karşı tarafın da cinsellik isteme hakkına neden saygı duymuyoruz?
ilişki sadece kadın odaklı mı ilerliyor da erkeğe bekleyecek edecek diye saksı vazifesi yapıyorsunuz?
biriyle sevgili olacağınız zaman işin içinde cinsellik olacağını da tahmin etmeniz lazım yoksa hem yüksekten korkayım hem dağcı olayım gibi abuk bişey olur.

Eğer ben istesem erkek istemese ben de beklerim. Onu ikna etmeye uğraşmam. Zorla mı birlikte olacağız zaten iki kişi istemeli. Saygı duyuyorum ve saygı bekliyorum.

Neden o zaman sevgilisiniz diye sorabilirsin? Birbirini tanımak, anılar biriktirmek bunlar çok önemli değerli duygular. Bunları yaşamak ve illa penetrasyonlu tam bir cinsel hayat olmazsa iki kişi birbirini sevemez sevgili olamaz diye bir kaide yok.

3 yıl beklemesi tabii ki sevdiğinin kanıtlarından biri ama karşıdaki insan istemezse istemez bu da bir gerçek. Bekledi ve ayrıldı. Kız eğer istese anı olarak kalacak ama istemezse çok üzülecek ve burada istemeyen bir kız var

İSTEMEDİĞİN BİRŞEYİ YAPMA SENİ O DAHA ÇOK ÜZER VE EMİNİM SENİ İKNA EDENE KADAR DA ELİNDEN NE GELİRSE YAPACAKTIR SEN TAVİZ VERME İSTEMİYORSAN OLMA HA İSTİYORSAN OL BUNUN KARARINI EN İYİ SEN VERİRSİN

Beklemek zorunda imiş adam, daha neler. Açık açık konuşun, '' Ben evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum, beklemeyeceksen yolun açık olsun.'' Beklemek zorunda değil, böyle bir şey şart koşamazsınız, yok beklemek zorundasın, yok seven bekler. Psikolojik baskı bu. 6 ay beklesin hadi, 1 yıl da beklesin. 3 yıl ne ya, 3 yıl sonra evleneceğiniz garanti mi?

Eşimle 9 yılın sonunda evlendik😊 7. Sene de eşim de aynı şeyleri istemisti benden nasılsa evlenecegiz diye..
Ama istemedim. İstemedgmi çok net bir dille ve tavirla söyledim. Bir kaç gün konuşmadı hatta benimle 😅 bana guvenmiomusun dedi, babama güvenmiyorum sen kimsin ki dedim 😒
Sonuç düğünü bekledi.. he evlendik mi evlendik ama varsayımlar üzerine hareket edemezdim 😅
Kısacası Sevgilinin ne istediği değil senin ne istedgn önemli.. yoksa yoktur. Bitmiştir ötesi berisi yok.

eee yüzlerce de evlendik kocam isteksizleşti benden kaçıyor eve gelmiyor diye de konu var demek ki soğuyacak adama evlilik de garanti değil.. dün tanıştığı birisi değil ki kimse bir kerelik ilişki için 3 sene beklemez. cinsellik anlayışınız çok sorunlu ve tamamen erkeğe odaklı belki bu kız soğuyacak nereden belli?
İlişkinin ilk başlarında bu konuyu aslında konuşmuştuk saygi duyacağını ben istemeden hiçbir şey için ısrarcı olmayacağını söylemişti . Şimdi ise böyle diyor.

Eşimle 9 yılın sonunda evlendik😊 7. Sene de eşim de aynı şeyleri istemisti benden nasılsa evlenecegiz diye..
Ama istemedim. İstemedgmi çok net bir dille ve tavirla söyledim. Bir kaç gün konuşmadı hatta benimle 😅 bana guvenmiomusun dedi, babama güvenmiyorum sen kimsin ki dedim 😒
Sonuç düğünü bekledi.. he evlendik mi evlendik ama varsayımlar üzerine hareket edemezdim 😅
Kısacası Sevgilinin ne istediği değil senin ne istedgn önemli.. yoksa yoktur. Bitmiştir ötesi berisi yok.
Başlarda sabirliydi şimdi böyle seviyorsa bekleyecek bende kimseye güvenmiyorum

Erkekler cok degisik hani hepsi ayni olmasada bir çoğunun mantik aynı çalışıyor birseyi elde edene kadar 40 takla atiyorlar elde edincede nedensiz bir sekilde uzaklasiyorlar sizi seviyorsa evlenene kadar beklesin hem sevip sevmediğini de burdan net bi sekilde anlarsıniz

Ayni hatayı 20 yıl önce yapmıştım. Sakladim bakire olayim dedim baktimki dünya öyle değilmiş. Evlendiğim adam böyle şeyler medeniyet dışı hiç önemli değil dedi. Bencede önemli değil. Olan benim yaşamadiklarım oldu . Saçma bir inatmis benimki.
Kızım yok ama yeğenime sakın saklama diyorum. Güven önemli. Hayat beklemiyor hiç birseyi. Zaman acımasız. Kaçırmasın güzel şeyleri.
[/QUOT

Neden herkes evlenmeden yaşamak zorunda mı sevgililik sadece cinsellik değildir birbirini tanima anlama dönemidir.Zaten niyeti evlilikse biraz daha sabredecek bu kadar basit bu nedenle böyle dusunenlere öfkelisiniz erkek birazda anlayışlı olsun bayaninda istekleri var ama sabrediyoruz

Erkekler cok degisik hani hepsi ayni olmasada bir çoğunun mantik aynı çalışıyor birseyi elde edene kadar 40 takla atiyorlar elde edincede nedensiz bir sekilde uzaklasiyorlar sizi seviyorsa evlenene kadar beklesin hem sevip sevmediğini de burdan net bi sekilde anlarsıniz
Aynen belki elde edince heves kalmayacak

Ben 18 yaşında kaybettim bekaretimi. İlk erkek arkadaşım kendine bağlamak için çok dil döktü, ikna etti beni. Sonra ondan ayrıldım 2 sene sonra başkasıyla evlendim. Evlendiğim eşime bakire olmadığımı söylemiştim. Bunu ilk beraber yaşayamayacak olmamıza üzülmüştü. Ben de evliliğimde yaşamak isterdim ama iş işten geçmişti.
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Pişman olacağınız, istemediğiniz bir şeyi yapmayın.

Back
X