Erkek arkadasimin istekleri :(

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken :(

Mesaj sinirli oldugu icin devam edemedim :( gorusucektik ben kendimi ona hazirladim gelmiyorum isim var diyor :( mesajlasma aninda biranda susuyor cevap vermiyor sizce benden sıkıldı mi ya da beni sevmiyor mu yardim edin lutfen cok bunalima girdim :(

Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken :KK43:
Saf mısın salak mısın diyicem olmuycak. Konuşma kızım kes konuşmayı.değersizmisin bu kadar. Adamın niyeti belli. Görmemek için kör olmaz gerek

Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken :KK43:
Sapık gibi yanyanayken yaklaşıyor ama uzaktayken hanzoya bağlıyorsa kacarak uzaklaş

bizim nikahlı kocalar iş o muhabbete gelince romantik aşığı oynuyor
Sen derdini daha anlamadın mı? Bir adam sana duygusal anlamda yakınlaşsa,
Sen uzaktayken özler..
Ama ne maksatlı olduğu belli
Bence bir an önce bitir..

adam sana mesaj atmıyor seninle ilgilenmiyor mu sende napacaksın aynı şeyi yapacaksın bir süre mesaj atma sorma ilgilenme erkek arkadasın mesaj atarsa kısa kısa cevaplar ver işim var sonra konuşuruz filan de.

Kizlar daha onceden bu sekilde istekleri yoktu biranda ne olduysa kudurdu mu ne yapti bilmiyorum :( daha neler neler varda anlatilcak sey degil malesef...

Mesaj sinirli oldugu icin devam edemedim :KK43: gorusucektik ben kendimi ona hazirladim gelmiyorum isim var diyor :KK43: mesajlasma aninda biranda susuyor cevap vermiyor sizce benden sıkıldı mi ya da beni sevmiyor mu yardim edin lutfen cok bunalima girdim :KK43:

Bir de sen böyle bir "adam" için bunalıma mı giriyorsun? Erken olsun da çamurdan olsun yani?

Okurken acaba sevdiği insanı arzuladığı için mi yakınlaşmaya çalışıyor diyecektim ki sonuna doğru bir baktım adam öküz. Dert yanacağına kaç da kendini kurtar.

ayrı şehirlerdesiniz..
seven, özleyen adam her fırsatta gelir..
sana yakınlaşmaya çalışmış, karşılığını alamayacağını anlayınca da kaçıyor işte..
arayıp sorma, ararsa da açma, kurtar kendini..
adam gibi birini bulmaya harca enerjini...

Okurken acaba sevdiği insanı arzuladığı için mi yakınlaşmaya çalışıyor diyecektim ki sonuna doğru bir baktım adam öküz. Dert yanacağına kaç da kendini kurtar.
Evet okuzun onde gideni calisiyor ozel sektorde gunluk 12-13 saat kadar diye bisey demiyodum ama insan sevdigim dedigine 2 dakika bile ayirmazmi ayirdigi zamanlardada hep bir hakaret etme icerisinde zaten.acaba baskasi mi vardir diyorum bunu nasil ogrenicegim konusundada en ufak fikrim yok

Daha once boyle istekleri yoktu diyorsunuz da ilk gunden ustunuze mi atlasaydi tabii baslarda yoktur.

Ama bakmis ki sevgi kelebegi modunda takilmaktan oteye gecemiyorsunuz.

Niyetini aciklamis iste.

Anlamazdan gelir de devam ederseniz demek ki o da razi diyecek ilk bulusmada olanlar olacak.

Cunku bu adamin sizinle cinsellikten baska niyeti oldugunu dusunmek icin saf olmak lazim.

Tavrinizi koyarsaniz da size yol verip gorustugu diger kizlarla isi pisirmeye devam edecek.

Uzaktayken size hakaret edip mesaj yazmazken bos durmuyor ya bu adam baskalariyla mesgul.

Arkayi dortlemistir coktan siz hala neler donuyor anlamayin.:KK53:

ya kendini bu kadar karşısında çaresiz düşünme niyeti belli
ilgilenmiyorsa boşver takma kafaya ilgilenme yani KİMSE VAZGEÇİLMEZ VEYA BULUNMAZ HİNT KUMASI DEĞİL
zaten seni seven birisi olsa DOKUNMAYA KIYAMAZ ancak helalin olduktan sonra dokunur :..

Evet okuzun onde gideni calisiyor ozel sektorde gunluk 12-13 saat kadar diye bisey demiyodum ama insan sevdigim dedigine 2 dakika bile ayirmazmi ayirdigi zamanlardada hep bir hakaret etme icerisinde zaten.acaba baskasi mi vardir diyorum bunu nasil ogrenicegim konusundada en ufak fikrim yok
Başkası olsun ya da olmasın sizce böyle bir adamla daha fazla devam edilir mi? Bakın sizin konunuza daha objektif bakmanızı sağlamaya çalışacağım. Ben desem ki: Sevgilim bana sadece cinsellik konusunda iyi davranıyor diğer zamanlarda sürekli hakaret edip rencide ediyor. Sizin bana yorumunuz ne olurdu?

yol ver o zaman

Eeee san ahakaret eden,niyetinin ne olduğu belli olan kişiye ağzının payını verip defol git hayatımdan diyemiyorsun,biz ne diyelim ki?

bu aralar bdv buram buram libido kokmaya başladıı

neyse

canınız ne istiyorsa onu yapın sahsen bu konularda ne denilebilir..

Back
X