Erkek Arkadaşımın Kıskançlığı

Yok hepsi bir değil, konu sahibininkini bilemem de. Benim eşimin kıskançlığı kıyafet ile bitti, 10 yıllık evliyiz, şimdi kıyafete de takılmıyor hatta, ama dediğim gibi bende çok açık giymiyorum ama evlenmeden önce daha açık giyerdim .
İnanin bende cok açık giyinmiyorum.Ama plajda bikini, düğünde abiye, sahilde şort,mevlütte yazma/basma giyilebileceğini öğrenemedi.

Üste biri yazmış kıskançlık değil o diye katılıyorum. Bizim kıskançlık sandıklarımızın bir çoğu ego tatmini ne yazık ki.

İnanin bende cok açık giyinmiyorum.Ama plajda bikini, düğünde abiye, sahilde şort,mevlütte yazma/basma giyilebileceğini öğrenemedi.
Şimdi herkesin kendi düşüncesi , ben kimseye karışamam ama bu konuda erkek arkadaşın gibi düşünüyorum. Ama sen öyle düşünmüyorsan sana dediğini yaptıramaz senin tercihin ve senin hayatın, demek istediğim bu. Oyüzden baştan iyi düşünüp doğru karar vermelisin
Ben bikini giymiyorum, düğünde vs çok açık abiye giymem ama bunun sebebi eşimin istememesi değil bu benim kararım.. onu demek istedim. Bir kadın kendisi için doğru olduğunu düşündüğü şeyi, kendi hür iradesi ile yapmalı, başkası direttiği için değil.

Sonuçta senin baştan nasıl bir insan olduğunu, yaşam tarzını biliyordu, değiştirmeye çalışması saçma.

Bence degismez. Degismeme ihtimali degisme ihtimalinden yuksek yani bence.
Bir soz var "evlenince degisecegini dusunerek evlendiyseniz, yanlis adamla evlendiniz"
Evlilikte var olan hayat zorluklari uzerine baska sorumluluklar zorluklar yukleniyor. Aski sevgiyi ayakta tutmak extra caba istiyor. Bu sorunlari evlenmeden asmaya calisin evlenince degisecek diye beklemeyin bence. Tam anlamiyla mutlu olacaginiza inandiginizda ya da ben bunu boyle kabul ederim ve ileride de pisman olmam dediginizde inanin.
Sevgi ask ilk zamanlarda toleransi yuksek ama sonradan sizde de onda da azalacaktir. Bunu hesaba katmak lazim.

2 kuzenimin eşi de bi tarzdı sevgililikte. Sonic bi tanesinin ki evlenince rahatladı artık hiç karışmıyor. Diğerininki avukat kuzenim çalışmasına bile izin vermedi en ez 1 beden büyük kıyafetler aldirtt boşandılar. Evlenince değişir diye kumar oynamak ne kadar mantıklı

Evlenince değişiyor evet ama iyi yönde değil kötü yönde dahada azıtıyolar haberin olsun

Eee adam haklı. yarın bakkala giderken tom'la karşılaşsan adamda bi elektriklenme olsa sen zaten filmlerini izleye izleye elektriklenmişsin elektrikleneceğim kadar. Sonrası aldatma sonrası terketme. Adam şimdiden işi sıkı tutuyor

Eee adam haklı. yarın bakkala giderken tom'la karşılaşsan adamda bi elektriklenme olsa sen zaten filmlerini izleye izleye elektriklenmişsin elektrikleneceğim kadar. Sonrası aldatma sonrası terketme. Adam şimdiden işi sıkı tutuyor
hahaha bu halde güldürdün beni J janemarple ya sağ ol valla iyi geldi:))

Sürekli taviz vermişsiniz hep fazlasını istemiş kusura bakmayın iyimser olmayacagım bu konuda velenince değişmiyorlar çünkü aksine daha da artıyor kıskançlıkları kıyafetten kıskanır değişirsiniz bu sefer dışarı çıkmanıza karışır.Ya karakterinizden ödün verip tamamiyle siz olmaktan çıkıp onun kölesi olacaksınız ya da güle güle diyeceksiniz karar sizin.

Sen ipleri coktan eline vermissin daha ne taviz vercen.
Evlenince evet değişiyolar daha beter oluyolar mesela.

Back
X