• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kızkardeşi

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar az önce şok bi durumla karşılaştım ayrıldığım erkek arkadaşımın kız kardeşi facede arkadaşlık isteğinizi onayladı yazıyordu ama ben böyle bir istek yollamadım ki sabah msn adresinden arkadaşlarını bul yapmıştım ama sadece başka bir kişiyi eklemiştim otomatik olarak gidiyormu nasıl olurdu oldu böyle birşey anlamadım elim ayağıma dolandı o panikle facemi dondurdum ama şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum :((

Son düzenleyen: Moderatör:
O iş nasıl olmuş bilmem de, panikle profilini kapatacağına facebookunu açıp, durumu anlatan mesaj atıp kişiyi silebilirsin. Abartılacak bir durum yok. :34:

arkadaşlarını bul dediğinde sanırım öyle birşey oluyordu msndeki arkadaşlarını ekliyordu ?
msnde varmı kız kardeşi

silicem tekrardan ama şimdi yanlış düşünmüşlerdir neden ekledi falan diye birden panik oldum msnimde vardı kız kardeşi ama otomatik olarak ekler mi ki face .. rezill oldumm =(((

silicem tekrardan ama şimdi yanlış düşünmüşlerdir neden ekledi falan diye birden panik oldum msnimde vardı kız kardeşi ama otomatik olarak ekler mi ki face .. rezill oldumm =(((

ekler canım otomatik olarak arkadaşlarımı bul dediysen sanırım msndekilere gönderiyor ben böyle biliyorum yanlış hatırlamıyorsam eğer.
msj at.rezil olcak birşey yok böyle böyle de iyi günler yaz ve sil!

yaa şimdi beni ararsa eski erkek arkadaşım niye ekledin falan diye durumu anlatan bi msj mı atsam ona :(( gerçekten çok rezill oldumm :(((

msn de ekliyse kardeşi otomatik istek gidiyor
faceden durumu anlatan msj yazın ve silin
eğer silmezseniz bahane bulup ekledi diye düşünürler
silerseniz yanlışlık yaptığınıza inanırlar

arkadaslarim bul dediysen kendiliginden eklemez,
1.adim arkadaslarini bul var msn sifreni giriyorsun ve dogrulaniyor
2.adim arkadas listen cikiyor yani facesi olanlar eger sen isaretleyip alttan arkadas ekle yaparsan ekliyorsun
yapmassan kendi kendine eklemez,birde3.adim var aktardigim tum kisilere arkadas daveti gondermek istiyormusun diye orda herkes onaylidir onu evet dediysen oyle bir davet gerceklestirmiste olabilirsin ama kendi kendine davet gitmis olamaz :34:

yaa şimdi beni ararsa eski erkek arkadaşım niye ekledin falan diye durumu anlatan bi msj mı atsam ona :(( gerçekten çok rezill oldumm :(((

erkek arkadaşına mesaj atma. ne alakası var?

kız kardeşine fbooktan mesajını at ve sil.

evet sanırım 3. kısım diye bi yer vardı onada basmıştım o arada işte yoğundum ne oldu ne bitti pek dikkat edemedim o zaman eski erkek arkadaşımada gitmiştir istek lüm listeyi otomatik olarak gönderiyosaa günün rezilliği diye işte ben buna derimm

evet sanırım 3. kısım diye bi yer vardı onada basmıştım o arada işte yoğundum ne oldu ne bitti pek dikkat edemedim o zaman eski erkek arkadaşımada gitmiştir istek lüm listeyi otomatik olarak gönderiyosaa günün rezilliği diye işte ben buna derimm

erkek arkadaşının fbook profiline girip arkadaşlık isteğini iptal et.

msnindeki herkeze gitmistir ama o sanirim mail olarak gidiyor xxxx seni facebooka davet ediyor gibi...
sen 2.adimda yanlislik eklemis olabilirsin :26:

yaa bişey yapmana gerek yok kızkardeşine yanlışlıkla oldu de sadece yeter bunun üzerine seni silerse silsin silmezse de umursama bence yada kalmasını istemiyorsan sil

ne yapıcamm ben şimdii gerçektenn çok rezil oldumm =((( desem öyle mail atsam inanmazlar kii =((

yok mail gittiyse topluca gitmistir herkese yani o msnede ekleme degil dur deniyim bi kendi facemden oylede gidiyormu arkadaslik daveti bakayim geliyorum:10:

edit:facede bakim varmis ilginc,giremiyorum :S

Son düzenleme:
canim 2.adimda isaretlemediysen arkadaslik istegi gitmiyor anladigim kadariyla,
3.kisimdada arkadas olarak eklenmiyor xxxxx sizi facebooka davet ediyor diye davetiye gidiyor mail adresine oyle anladim ben:26:

Son düzenleme:
Back
X