Erkek arkadasimin oyun sevdasi

lethenaiad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
3
0
36
Merhabalar,baslik acip acmamakta epey kararsiz kaldim ama bu durumla tek basima mucadele edemiyor,icinden cikamiyorum.erkek arkadasim aksamlari hep bilgisayardan oyun oynuyor mesajlarima gec cevap veriyor ve umursamiyor beni.normal zamanda ben herhangi bir nedenle gec cevap verdigimde cok kiziyor ama bana,gecistiriyorsun beni diye.tartisiyoruz bazen bu yuzden.bir de gec cevap verdigi yetmezmis gibi uyku saatin gelmedi mi senin uyusana diyor,cocuk kandiriyor sanki.gercekten cok sinir bozucu bir hal aldi dayanamiyorum.onerisi olan?

Benim erkek arkadaşım da öyle bilgisayarda çok vakit geçiriyor bazen koskoca adam :KK64:
Ama ben bir şey demiyorum, insanların özgür alanı olmalı sonuçta kendine ait. Bence biraz rahat bırak fazla üzerine düşme. Ama seni habersiz bırakıyorsa hiç arayıp sormuyorsa sorun.

Daha evlenmeden darlamayin ya.Bende çok oynuyordum önceden online oyunlar gece yarilarına kadar ,gayette keyifli simdi evliyim okadar oynamıyorum.
Ayni evde bile yasamadigin birinin hayatini sirf sanadaha hizli mesaj yazsin diye bu kadar daraltma,bunaltma buna hakkinda yok bence

30 küsür yaşını aşmış erkek arkadaşım bile akşamları oyun oynuyor bilgisayarından. Biraz rahat bırakın oynasınlar onlarında kendine ait zamanı olsun. Sonuçta sürekli mesajlaşmak iletişim halinde olmak zorunda değiliz hepimizin kendi hayatı da var :)

hangi oyun ? siz de kendinize bir hesap acin bence.Oyunda bol bol takim kurarsiniz yazisirsiniz .

Ay hangi oyunu oynuyor lol mü çok merak ettim. Benim de erkek arkadaşım bir ara sürekli o oyunu oynuyordu. Zamanla bıraktı oyunu da aştık o sıkıntıyı. Biraz zaman verin sizde, belki düzelir.

Ben onu anlayabiliyorum. Ben de sevgilim oyun oynuyor diye bari ben de oynayayim diyerek counter strike'a başladım ama bağımlılık yaptı ve onu da geçtim bu konuda, mesajlarina gec cevap veriyorum artık :KK70:

Merhabalar,baslik acip acmamakta epey kararsiz kaldim ama bu durumla tek basima mucadele edemiyor,icinden cikamiyorum.erkek arkadasim aksamlari hep bilgisayardan oyun oynuyor mesajlarima gec cevap veriyor ve umursamiyor beni.normal zamanda ben herhangi bir nedenle gec cevap verdigimde cok kiziyor ama bana,gecistiriyorsun beni diye.tartisiyoruz bazen bu yuzden.bir de gec cevap verdigi yetmezmis gibi uyku saatin gelmedi mi senin uyusana diyor,cocuk kandiriyor sanki.gercekten cok sinir bozucu bir hal aldi dayanamiyorum.onerisi olan?
Dota falan oynuyorsa hele :D kes ümidi canim benim:D saka bi yana benim eski erkek arkadaşım da öyleydi maalesef futboldan bir de bu oyun karin ağrısından vazgeciremedim. Cok fazla sorun etme bence ayni sehirdeyseniz gorusuyosaniz mesajlasmak çok büyük bi sorun olmasa gerek

Benim erkek arkadaşım da oyun oynardı çok fazla. Sonra ona geceleri çalışabileceği bir iş buldum sorun kalmadı diyebilirim. Arada benimle beraber yine oynar :KK48: Bence çok sıkmamak gerek sonuçta gerçekten bağımlılık yapabiliyor. Bu durumu sadece düzene oturtabilirsiniz

Oyunlar ciddi derece bağımlılık yapıyor. Bide oyun için geç cevap vermesi sinir eder insanı.Dikkatli ol ama online oyunsa sohbet falan da edebilir.. Bende Clash of Clans oyununa sardım neredeyse 1 yıldır sürekli oynuyorum :KK14:

Back
X