Erkek arkadaşımın tekrar güvenini nasıl kazanabilirim??

pembe_benekli_balon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
53
0
0
Antalya
Benim 3 aylık bir ilişkim var... Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum... Fakat ben bir hata yaptım! Onun güvenini sarsacak birşey yaptım... Aldatma değil! Bir yalan söyledim biraz ağır bir yalandı... Ve terkedildim... Biraz uğraştım ve tekrar barıştık... Beni sevdiğini biliyorum hatta benim ona olan sevgimden daha çok seviyor belki... Normalde affetmemesi gerekirken affetti, büyüklük yaptı.... Ama bana güveni nasıl oturacak bilmiyorum.. Her defasında yalancı muamelesi yapıp hatamı yüzüme vuruyor... Ben bu hatamı nasıl unutturabilirim.. Bu dönemde neler yaparak ona her konuda güvenilir biri olduğumu ispatlayabilirim... galiba saçma bi konu açtım :( Bi an önce olanları unutturmak istiyorum.. hediye,süpriz vs... neler yapabilirim...

eğer çok özel değilse ne dediğinizi yazmanız fikir vermek açısından daha yararlı olabilir. Ama bence sürprizler hediyeler bir ilişkide güvenin göstergesi olamaz. Sadece zaman.. zamanla aynı hatayı tekrarlamamanız en büyük ispatı olur. Ayrıca her tartışmada bunu yüzünüze vuracaksa da zor. ne diyim Allah yardımcın olsun zor bir durum

eski erkek arkadaşımla irtibatım yok demiştim gerçekten de yoktu ve içi rahat etsin diye hattımı değiştirdiğimi söylemiştim ama malesef değiştrmemştim :( eski erkek arkadaşım numaramı biliyordu ama zarrsız biriydi... ve bir gün arayacağı tuttu... beni aradı bende görüştüğüm biri olduğunu söyledim... ve üzüldü o tekrar aradı açmadım ve "nerdesin" diye msj attı tabi yanımda erkk arkadaşm varken... kim dye sordu bende bilmiyorum dedim .... daha sonra itiraf ettim fakat olan oldu :( ondan saklamama kızdı.... haklıydı ama yanlş anladı..

kötü denk gelmiş. onun yanında iken telefonunuzu göz önüne çıkartın mesela ondan sakladığınız birşey olmadığını hissettirir bu ona.

önceden çok romantikti.. bana şiir yazardı... face den beni ne kadar sevdiğini yazardı.... gözlerime çok anlamlı bakardı, içim giderdi... sürekli "seni seviyorum" diye msj atardı tel den ... ama şimdi bunların hiçbirini yapmıyor...... az önce sms attım "artık hep ben hatırlıyorum" dedim cvp gelmedi.... :(

biraz zaman tanıyın ona da. Elbet düzelecektir eskiye. 3 ay çok bir süre değil ama yine de o ilk başlardaki heyecanınızı yakalayabilmek adına onda o duyguları tazeleyebilmek adına sürprizler yapmak fena olmaz gibi. hiç beklemediği anda beklemediği şeyler yapmak belki işinizi biraz daha kolaylaştırır

Güven bi kere kaybedildimi ccok zor yerine gelir yada hic gelmez unutulmus gibi yapılır ama o ınsanın hep ıcınde kalır unutulmaz hic bı zaman :31:

hattını onun eline ver
ve yeni bir hat al ama onun üzerine olsun...:ssz: online şifresinide eline ver kimi aradığını msj yazdığını vs.. görebillir

bu konudan kırılmış ve ancak bu konuyla guven tazeyelebilirsin hediyelik süprizlik birşey değil bu...

Yüreğine su serpemeyeceğim, üzgünüm.
Benim şu anki ilişkimde karşımdaki insan güvenimi yıkacak bir şey yaptı (aldatma değil) daha başlarda, unutmaya çalıştım, yapamıyorum
Sonra ben de ona misilleme olsun diye gidip güvenini yıkacak bir şey yaptım. (yine aldatma değil)
Bence çok zor.
İlişkimiz savaş alanı oldu.
Nefret ediyorum bunu yaşamaktan artık
Keşke ilk güvensizlikte bitirseydim diyorum
İnsanın içinin içini yemesi nasıldır bilirim
Karşındaki insanı çok iyi anlıyorum
Eğer benim gibi biriyse yapamaz, unuttum dese de deşer içten içe...
Sen hediye de alsan, sürpriz de yapsan, her dakika mesaj da atsan gelir aklına...
Geliyor yani, ağzıyla kuş tutsa kuş değil bu fake derim.
Sana kolay gelsin...

Son düzenleme:
Benim 3 aylık bir ilişkim var... Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum... Fakat ben bir hata yaptım! Onun güvenini sarsacak birşey yaptım... Aldatma değil! Bir yalan söyledim biraz ağır bir yalandı... Ve terkedildim... Biraz uğraştım ve tekrar barıştık... Beni sevdiğini biliyorum hatta benim ona olan sevgimden daha çok seviyor belki... Normalde affetmemesi gerekirken affetti, büyüklük yaptı.... Ama bana güveni nasıl oturacak bilmiyorum.. Her defasında yalancı muamelesi yapıp hatamı yüzüme vuruyor... Ben bu hatamı nasıl unutturabilirim.. Bu dönemde neler yaparak ona her konuda güvenilir biri olduğumu ispatlayabilirim... galiba saçma bi konu açtım :KK43: Bi an önce olanları unutturmak istiyorum.. hediye,süpriz vs... neler yapabilirim...
Öyle insanla omur mu geçer ayril

Back
X