- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
kötü denk gelmiş. onun yanında iken telefonunuzu göz önüne çıkartın mesela ondan sakladığınız birşey olmadığını hissettirir bu ona.
Öyle insanla omur mu geçer ayrilBenim 3 aylık bir ilişkim var... Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum... Fakat ben bir hata yaptım! Onun güvenini sarsacak birşey yaptım... Aldatma değil! Bir yalan söyledim biraz ağır bir yalandı... Ve terkedildim... Biraz uğraştım ve tekrar barıştık... Beni sevdiğini biliyorum hatta benim ona olan sevgimden daha çok seviyor belki... Normalde affetmemesi gerekirken affetti, büyüklük yaptı.... Ama bana güveni nasıl oturacak bilmiyorum.. Her defasında yalancı muamelesi yapıp hatamı yüzüme vuruyor... Ben bu hatamı nasıl unutturabilirim.. Bu dönemde neler yaparak ona her konuda güvenilir biri olduğumu ispatlayabilirim... galiba saçma bi konu açtımBi an önce olanları unutturmak istiyorum.. hediye,süpriz vs... neler yapabilirim...
Ne bilyeim ben be yeni geldik dakonu 3 senelik hanımefendi bi tarihlere bakın bir zahmet
Anlaşılıyor ki yazmayı da bilmiyorsun beeeeNe bilyeim ben be yeni geldik da
Heryere yetişiyorum her eve lazım bendenAynen ya nasıl hortladı bu konu dıyecektım kııı bibim yetişmiş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?