Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

benimyolum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
165
58
18
35
Yaklaşık 7 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Bugün beraberdik. Kendi telefonum bozulduğu için onun telefonunu internette bir sayfaya bakmak için elime aldım. O sırada yanlışlıkla geçmişe girdim, girdiğimde dikkatimi bir araması çekti. Erkek arkadaşım yengeç burcu erkeği. Geçmiş aramalarında akrep burcu kadını, akrep burcu kadınıyla yengeç burcu erkeği birlikteliği gibi aramalar vardı, toplamda peş peşe 3 tane böyle araması vardı. Bu arada ben de yengeç burcuyum, arama iki hafta önce yapılmış. Ne düşüneceğimi bilemedim, çok sinirlendim, çok sıkıştırıp üstüne gittim. Önce hatırlamıyorum dedi, sonra geçmişte konuşup sevgili olmadan bıraktığı bir kız vardı onun burcuydu bir yerde o kıza rastladım öylesine aradım merak ettim dedi. Erkek arkadaşım normalde burç muhabbeti yapan bir erkek değil, burçlarla ilgili de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Biri mi var aklında diye üstüne gidiyorum yok diyor. Sizce ne yapayım, ayrılayım mı fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:

Burçlarla ilişki analizi yapacak durumdaysak vah halimize!

Yalnız konuyu anlamadınız sanırım, ben de burç muhabbetiyle ilişki analizi yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Konu, erkek arkadaşımın ben olmadığı bariz herhangi bir kişiyle bir birliktelik düşünüp yazması, bunu sorgulaması. Yani burçlarla ilişki analizi yapılır mı yapılmaz mı değil benim sıkıntım.

Erkekler burc uyumlarina bakmaz bence sacma bulurlar gibime geliyor baskasi bakmis olmasin.

Bana da saçma geldi, zaten bunlarla ilgili biri de değil ama kendi yaptığını kabul etti sonradan. Kendi burcunun erkeğinin olduğu bir kombinasyon var aramada ondan başkası yapmış olamaz. Gerçekten böyle biri mi var aklında bunu anlamaya çalışıyorum. Büyütülecek bir şey değil mi sizce?

Kiza rastlayip sonra burc uyumuna mi bakmis anlamadim

Açıklaması bu şekilde evet. Öyle yolda rastlamış konuşmamışlar sonra merak etmiş bakmış, açıklama hiç içime sinmedi o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim.

Yapılan arama iki hafta öncesine ait. Neden başkasıyla bir birliktelik düşünmüş de aratmış bu nasıl oluyor aklıma yatmayan bu.

Hmm hoşuma gitmedi bu durum.
Uyumlarını niye merak etmiş ki çok saçma.

Ama ayrılmaya değer mevzu mu onu da bilemedim..o_O

Bana da saçma geldi, zaten bunlarla ilgili biri de değil ama kendi yaptığını kabul etti sonradan. Kendi burcunun erkeğinin olduğu bir kombinasyon var aramada ondan başkası yapmış olamaz. Gerçekten böyle biri mi var aklında bunu anlamaya çalışıyorum. Büyütülecek bir şey değil mi sizce?
Bende bi supheye duserdim ki agziyla itiraf etmis zaten valla aklinda olmasa bakar mi bakmaz arkadasim bide burclari uyumlu olsa seni birakip ona mi gidecek acaba bide arastirma yapmis:KK53:

Hmm hoşuma gitmedi bu durum.
Uyumlarını niye merak etmiş ki çok saçma.

Ama ayrılmaya değer mevzu mu onu da bilemedim..o_O

Benim de hiç hoşuma gitmedi. Çok sıkıştırdım üstüne gittim biri yok diyor. Önümde net bir isim bir mesajlaşma olsa ayrılmak daha basit olacak ama saçma sapan bir arama var elimde. Ne yapacağımı şaşırdım.

Benim de hiç hoşuma gitmedi. Çok sıkıştırdım üstüne gittim biri yok diyor. Önümde net bir isim bir mesajlaşma olsa ayrılmak daha basit olacak ama saçma sapan bir arama var elimde. Ne yapacağımı şaşırdım.

Biri yok ama birine duygusu, ilgisi var sanki.
Bu da tek başına sinir bozucu bir neden zaten.

Bende bi supheye duserdim ki agziyla itiraf etmis zaten valla aklinda olmasa bakar mi bakmaz arkadasim bide burclari uyumlu olsa seni birakip ona mi gidecek acaba bide arastirma yapmis:KK53:

Bana aklında biri var, henüz düşünce aşamasında, beraberliği aklından geçirmiş acaba nasıl olur diye, onun araması gibi geldi. Sıkıştırdım kesinlikle biri olduğunu kabul etmiyor ama bunun başka da bir mantıklı açıklaması yok. Ayrılıp ayrılmama karar aşamasındayım.

Burclari hele de hayatina burclara gore yon verenlere anlam veremedigim icin birsey diyemeyecegim.

Ama hala konunun özünden uzaktasınız burçları saçma buluyor olabilirsiniz ben de saçma buluyorum zaten ona göre analiz yapmam, onun da yapmayacağını düşünürdüm ama buradaki sıkıntı erkek arkadaşımın herhangi biri ya da "akrep burcu kadını" olgusuyla kendi beraberliği düşünebilmiş olması, bunu merak etmesi. Konu bu.

Biri yok ama birine duygusu, ilgisi var sanki.
Bu da tek başına sinir bozucu bir neden zaten.

Kesinlikle ben de sizin gibi düşündüm. Ama emin olamıyorum daha net bir şeyler lazım, ya da belki bu da yeterince net, karar veremiyorum. Birine bir ilgisi merakı olmuş ki beraberliğinin nasıl olacağını merak etmiş yazmış.

Bana aklında biri var, henüz düşünce aşamasında, beraberliği aklından geçirmiş acaba nasıl olur diye, onun araması gibi geldi. Sıkıştırdım kesinlikle biri olduğunu kabul etmiyor ama bunun başka da bir mantıklı açıklaması yok. Ayrılıp ayrılmama karar aşamasındayım.
Bencede bu kiz aklinda gibi ama tam emin olmadan karar verme

Back
X