• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın üniversite okumaması ileride sorun olur mu?

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
arkadaşlar 4 senelik bir beraberlik yaşıyorum..

fakat aramızda bi sorun var aslında ben bunu sorun etmem ama acaba ilerde problem olurmu onu düşünüyorum..

ben üniv. okuyorum sevgilim okumuyor ..

bir ara okuma mevzusu açıldı 4 sene bitir iş bl çalış para kazan vs.. zor dedi..

onun işi var zaten işinde ilerlemek istiyor...
hemen hemen aynı parayı kazanır..

ama ailemm bişey der mi?..
sorun olurmu :(:5:

yani cnm benm eşimnde elinde mesleği var hemde okumuş değil eğer iyi bir işi varsa elinde sorun etme ama aksi durumsa düşün derim

bende öyle düşünüyorumm herşey okumak değil kendini geliştirmek önemli diye..

ilerde bi sorun olarak karşıma çıkarmı

ondan korkuyorum

üni. okuyup aylak olcana
okumamışta olsa azimli ve çalışkan olduktan sonra insan her türlü ekmeğini kazanır

eğer problem entellektüel birikim ve bakış açısıysa bu şimdiden de belli olur
aşıksa insan karşısındakini iyicene tartamaz
karşındakini mantıkla incele
düşünce yapınız hayata bakışınız aynı yöndeyse anlaşırsınız

aile mevzusuna gelince doğru kişiyse senin için ailen bunu anlayacaktır.
başta tereddütleri olabilir o kısımda da sevgilin onlara anlayışla yaklaşıp kendini sevdirdikten sonra sorun kalmaz

canım dediğim gibi elinde işi olan çalışkan kendini geliştrmiş biriyse bu konuda sorun çıkcağını zanmıyom kendini yorup üzme bu konuda bence

canım ailenle paylaşmanı öneririm okumamış olabilir okumamış olup da kendini geliştirmiş nice insan görüyoruz aynı zaman da okuyupta kendini aşamamış insanlarda yok mu yani okumuş da adam olamamış olanlar da var.Ama ailen senin gibi düşünmeyebilir örneğin benim ailem benim lise mezunu biriyle evlenmemi istemeyebilir.Bu doğru mu yanlış ama ailenin düşüncesi de bu yönde olabilir

Ailesine sorarsa anında bırak derler mantıklı olarak hangi aile ister kızları okumus damatları okumamıs olsun ??

Fakat dedigim gibi iş kafada bitiyor adam üniversite mezunlarından kat be kat para kazanacak belki kafasını kullanırsa.. o yuzden okumak degil mesele bu devirde.

Ailesine sorarsa anında bırak derler mantıklı olarak hangi aile ister kızları okumus damatları okumamıs olsun ??

Fakat dedigim gibi iş kafada bitiyor adam üniversite mezunlarından kat be kat para kazanacak belki kafasını kullanırsa.. o yuzden okumak degil mesele bu devirde.

Orası öyle ama aile er geç öğrenecek şimdi söylerce en azından aile durumu kabullenmiş olur

aynı şeyleri yaşamış biri olarak söyliyimm
eğer ailen kendini üstün gören insanlardan oluşuyorsa- özellikle baba-
sorun edecektirr
isterse genel müdür olsunn okumamışsa sorun edilir
bu böyledir.........ama çok seviyosanız aşılır bi şekilde

bende ünide okuyorum öyle insanlar var sırf diploma yada sırf ünide okuyorum demek amaçları insan üni okuyunca illa gelişmiyor siz birbirinizi sevdikten sonra üni çok önemli bi sorun değil bunu ailende anlar umarım

Son düzenleme:
yani cnm benm eşimnde elinde mesleği var hemde okumuş değil eğer iyi bir işi varsa elinde sorun etme ama aksi durumsa düşün derim

pardonda arkadaşın durumu sizinkinden biraz farklı..sizin profilde ev hanımı yazdığına göre bi meslek sahibi değilsiniz öyleyse eşinizin okumasını beklemek haksızlık olur.
arkadaş üniversitede okuyormuş okul bitince ne iş yapacaksın bilmiyorum ama aileler kızları gibi okumuş olsun istiyorlar

pardonda arkadaşın durumu sizinkinden biraz farklı..sizin profilde ev hanımı yazdığına göre bi meslek sahibi değilsiniz öyleyse eşinizin okumasını beklemek haksızlık olur.
arkadaş üniversitede okuyormuş okul bitince ne iş yapacaksın bilmiyorum ama aileler kızları gibi okumuş olsun istiyorlar

canım bankacılık ve sigortacılık okuyorumm....

inş ailemde bu duruma birşey demez

arkadaşın prpfilinde ev hanımı yazıyor olması okumamış olması anlamına gelmiyor bence

pardon da okumus ve herhangi bir sebepten dolayi su an ev hanimi olabilir mi arkadas..ev hanimi olan insanlar okumamis mi oluyo??:42:

arada kültür farkı yoksa ve iyi bir işi varsa bence hiç sorun değil aile yapınız ve kafanız da uyuşuyorsa sorun teşkil etmez

aşılır geçer gider hiç kafana takma braz oluruna bırak herşeyi.. ben çalışyrum sevgilim çalşmyor iş bulamadı daha hala her konuda onun yanında olp yardmcı oluyorum artık yumurtada çıkmaya hzr olduğunda hp yanında durduğum adamın gene yanında olcağım böylesi daha gurur verici.. sev sevgiyle aş

Malesef diploma ekmek arasına konulup yenmiyo... Eğer kişide çalışma, üretme azmi ve bu ülke şartlarında şans (!) yoksa... Diploma kimisine fayda sağlıyo doğru ama kimisinin de çerçeve içinde duvarını süslüyo. İlk şart ne mezunu olduğu değil de taşı sıkıp suyunu çıkarabiliyo mu, eve ekmek getirebilme yetisine sahip mi o olmalı bence........

Back
X