• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla babamı artık tanıştırmak istiyorum ama nasıl???

blueberryprincess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
29
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar. benim 4 yıllık bir ilişkim var. babam şehir dışında çalıştığı için ona bir türlü söyleyemedim. annem hep adam orada seni mi düşünsün dönünce söylersin deyip durdu. babamın daha 1 sene falan şehir dışında kalması gerekiyor ve ben de sevgilim de artık dayanamıyoruz bu duruma. çünkü onun tüm sülalesi istisnasız tanıyor beni. benim de babam hariç tüm sülalem onu tanıyor. bir bilmeyen babam kaldı. ama karşısına geçip ne diyeceğimi bulamıyorum bir türlü. adamı her görüşümde içime dert oluyor nasıl saklıyorum nasıl evladım ben diye. vallahi kendimi yiye yiye bitireceğim. ne denir ki babaya onu da bilmiyorum. "baba birini seviyorum" mu diyeceksin? "hayatımda biri var" mı, "benim için önemli biri var" mı, "ciddi düşündüğüm biri var" mı. şaşırdım kaldım. yardım edin ne olur!! :(

ben anneme söylemiştim annem söylemişti babama. utanmıştım çünkü :17: . Bi arkadaşım babasına nasıl diyeceğini bilemeyip baba benim ilişkim var demiştii bende yanındaydım baya bi gülmüştüm ona . Ama sen konuşmak istiyorsan görüştüğüm bir erkek arkadaşım varla konuya başlayabilirsin zatn devamı gelir baban sorular sormaya başlar tanımaya çalışır. Hayırlısı olsun bakalım

bnm babam biliodu ama bilmezliğe geliodu ... ara ara annemi yokluyodu nasıl biriymiş die annem söylüyodu bana ama tabi bnde babam bilmiyomuş gbi davranmaya devam ediyodum:1: birbirimze rol yapıoduk resmen:1:
tabi zamanla iş ciddiye bndi ailesi,ailemle tanışmak istedi önce anneler tanışcaktı anneme söledim yarın gelsinler dedi o akşam babamın yanına gttim ''baba yarın pazar biliorum çalışmıoyosun ama erkek arkadaşımn ailesi tanışmaya gelcek sadece bayanlar olcağı için çekinmesinler sen evde olmasan olurmu''dedim babam şok:53::53: direk anneni çağır dedi:1::1:
neyse ertesi gün geldiler babam evde yoktu güyaa ama ne hikmetse çıkıverdi ortaya el sıkışıp dşarı çıktı ama onlar gdene kadar bahçede oturdu :)))) 2 gün snra babalarında olduğu bi yemek düznledik bzm evde ölee kazasız belasz atlattık derken isteme, söz nişan veee şimdi 13 aylık evliyz :)) darısı başına cnm buarada bzde 5 yılın sonunda evlendik:16:

Sen çok telaş ediyorsan, annen münasip bir dille babana söyleyebilir :34:

Ben sözlümü (o zaman sevgilim) tanıştırırken annem söylemişti babama :27:

ayy keske okumasaydim bu konuyu :1: benim babama zoraki söyledigim gün aklima geldi :17:

ben "görüstügüm biri var" demistim.

ama korkmana gerek yok zaten ailen taniyormus babandan haric onlar destek olurlar yeri geldiginde.

hayirli olsun :34:

babama telefon açıp,eve beraber gidelim mi sana anlatacaklarım var demiştim..babamda tamam dedi buluştuk adamcağız o sırada araba kullanıyor "hayırdır" dedi "hayır hayır babacım kızın evden uçuyor..ben evlenmek istiyorum,çok iyi birisi sizinde seveceğinize inanıyorum.eğer kabul edersen ailesiyle tanışmaya,istemeye gelecekler"dedim..babam arabayı kenara çekti,uzun bir süre yüzüme bakmadan durdu.sonra ablamı aradı onu aldık ona kardeşin evleniyormuş,biliyormuydun dedi ablam biliyordu ama anlatacağımı bilmiyordu şok oldu..annemin söylemesindense kendimsöylemeyi e açık olmayıtercih ettim..sizlere de bol şans Allah hakkınızda hayırlısını versin ve babasına açılmayı düşünenler inşallah sorun yaşamadan babalarınız kabul eder..

Allah mesut etsin canım öncelikle.. :16:

Benimde aynı şekilde babam dışında herkes biliyordu. Evlenmeye karar verdik.

Anneme söyledim anne evlenmek istiyorum babama söylesene sen dedim:18: Ben karışmam sen kendin konuş babanla dedi..

Akşam üstü babam eve geldi. Anneannem, yengem falan bizdeler.

Fırsat bu fırsat..:9: Baba ben evlenmek istiyorum dedim. Babam şok :53::53:

Evlen kızım seni tutan mı var dedi

Dalga geçme lütfen baba gerçekten dedim:17: Tamam söyle bakalım kiminle evlenmek istiyosun adı sanı ne ben bir araştırayım dedi..

Aldı eline kağıt kalem yazıyor ismini falan...

Ne iş yapıyor dedi hurdacı dedim:17: Bi şok daha adamcağıza sonra annem düzeltti hırdavat toptancılarmış yanlış söylüyor dedi.. :9:

Heycandan ne dediğimi bilemedim..:9:

Tabi askere gitmemişti henüz. Askerliğini yaptı geldi:72:

İnşallah mayısta düğün istiyoruz :31:

Benimde babam biliyor ama bilmezlikten geliyor :1:
Anneme söyletirim iş ciddiye bindiğinde öyle düşünüyoru
Eğer babandan çekiniyosan annene başvur sende
Allah kolaylık versin canım:nazar:

ayy çok sağ olun. içimi çok rahatlattınız gerçekten. hepinizi Allah sevdiğinizle mesut etsin. :) sanırım anneme söyleticem ben de. ama bakalım artık. olmadı anneme giriş yaptırır ben devam ederim. e adam babam şimdi arkadaş gibi konuşamıyorum. :( aslında çok da ileri görüşlü biridir ama işte bilmiyorum çekiniyorum. neyse hayırlısı bakalım.. :) :) :)

e annen? annen çıtlatsın biraz önden..
sana gerisini sorar zaten baban :3:
biz öyle yapmıştık,gerçi annemin söylemek,yavaş yavaş alıştırmak 15 gününü almıştı zavallım :9:
sonrasında babamla gülerek knuşmuştuk hatta:40:

e annen? annen çıtlatsın biraz önden..
sana gerisini sorar zaten baban :3:
biz öyle yapmıştık,gerçi annemin söylemek,yavaş yavaş alıştırmak 15 gününü almıştı zavallım :9:
sonrasında babamla gülerek knuşmuştuk hatta:40:

ayyy süpermiş. maşallah bebek de yolda. :):):) darısı başımıza artık.. :):):)

babanin karsisina gecip " hayatimda biri var " yutkun :53:
bu ne cesaret bu ne rahatlik valla..
ben yapamazdim, anneme derdim o söylerdi kesin..

Back
X