Buraya yazmak saçma olabilir ama derdimi kimseye anlatamıyorum bi yıldır onunla beraberiz ve onu gerçekten çok seviyorum ama onun beni sevdiğine emin değilim beni hiç umursamıyo buluşmak istemiyo mesaj atmıyo ve bu bi yıl içinde 9 defa ayrılıp barıştık aslında hiç o ayrılalım demedi ama bişey oluyo birden mesajlarıma cevap vermemeye başlıyo arıyorum cevap vermiyo sonra bi ay sonra gelip özür diliyo beni sevdiğini barışmak istediğini söylüyo ve yaptıklarının nedeni olarak uzun süre birisi benle ilgilenince sıkılıyorum o yüzdn uzak kalmak istedim diyo ama buluşunca yanında olduğum zaman okadar mutluyuzki çok güzel vakit geçiriyoruz ve bi sorun daha sürekli bnle ilişkiye girmek istiyo ben istemeyince küsüyo felan şimdi yine çıkmaya başladık bu sefer baştan bana dokunmak yok dedim ve kabul etti sonra buluştk herşey harikaydı bikez daha görüştük bu sefer saldırdı bana resmen tokat attım konuşmadık bi yarım saat öyle oturduk sonra geldi sarıldı özür diledi şimdi arada arıyo felan ne biliyim mutluyum bu aralar onla ayrılsam biliyorum onsuz deliricem hele başkasıyla çıksın sinir krizine giriyorum onu herşeyden kendimden bile çok seviyorum ölürüm onun için bana bi akıl verin sizce beni seviyomu sevmese her ayrıldığımızda geri dönermiydi ?