Erkek Arkadaşımla Buluşmak İçin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar merhaba opuyorumnanaktan

Benim erkek arkadaşım şehir dışında olduğu için iki ayda bir falan gelebiliyor yanıma...

En fazla 4-5gün kalıyor ve bizde bu süre içerisinde zaman buldukça görüşmeye çalışıyoruz.

Ama onun yanına giderken annemlere kızlarla buluşucam falan demek zorunda kalıyorum ve söylediğim yalanldan dolayı da bütün gün huzursuz oluyorum.

Kendi kızım bunu yapsa nasıl karşılardım diye düşünüyorum.Anneme söylesem görüşmeye gittiğimde iki saat oldu mu aramaya başlar nerde kaldın ne oldu diye... Ablama böyle yapmıştı ondan biliyorum,zaten ablamda bir daha söylememişti görüşeceğini.

Sevgilim burda bi arkadaşında kalıyor öğrenci evi yani, bu gece burda kal diye tutturdu hepsi. Bitane arkadaşı sevdiği kıza şarkı yazmış nakaratı sen okurmusun bu gece burda kal falan dedi sevgilimde çok ısrar etti ama annemler izin vermez dedim geri geldim.Oysa iki kız daha vardı biriyle aramız baya iyi üçümüz bi odada kalırdık dediler.Ama eve gelmek zorunda kaldım şimdi onlar hep birlikte eğleniyorlar onu da geçtim zaten sevgilimle aynı şehirde olup ondan uzakta olmak zor geliyor.

Yalan söylesemde vicdan azabı peşimi bırakmıyor.Canım çok sıkıldı aynı şehirde olup sevgilimden uzak kalmak beni üzüyo şimdi yanında olmayı çok isterdim... Ama yalan söyleyip orda kalsaydım da vicdan azabı işte offf offf :gitme:

Bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz ama bu sefer annem her dışarı çıktığımda o mu geldi nereye gidiyosun diyecek o yüzden nişan bile istemiyorum. Sevgilimde evlenmek istemediğimi düşünüyor. akannehir

Sizde ailenize yalan söylemek zorunda kalıyor musunuz?Nasıl görüşüyorsunuz?:kedi:

kaydirigubbakcemile3 canım derdin bu olsun, herşeyi açık açık ailesine bildiren kaç kız vardır bilmiyorum
bizde söyledik bu yalanları zamanında:hulya:
gece başkasının evinde kalma kız, aaaaaaaaa kızarım ha, söylerim babana
:olmaz: kaydirigubbakcemile3

Zaman zaman söylemişimdir küçük yalanlar... Ama günü geldiğinde itiraf da etmişimdir...

Çok hoşuma gitti yazın, olgun yönünü çok takdir ettim, ayrıca ailene düşkünlüğünü ve aile kavramının bilincinde olman da daha bir güzel...

Belli ki seviyeli bir ilişkiniz var....

Birbirinizi görme isteğiniz, daha fazla vakit geçirmeniz de çok normal ama sen yine de kalma başka evde...

ınşallah en kısa zamanda ilişkiniz resmileşir de rahata kavuşursunuz...

kaydirigubbakcemile3 canım derdin bu olsun, herşeyi açık açık ailesine bildiren kaç kız vardır bilmiyorum

Kız chess cadusu..yazacaklarımı yazmışsın..ne fettansın haaaa..aklinialirimsmile

Çimen gözlü..Her kız buluşmaya giderken pembe yalanlar söyler ama gece kalmasına gitmesen daha iyidir..boşver seni özlesin..sabahı iple çeksin,seni görmek için,uyku girmesin gözüne.. iyidir, iyidir..yerimseniben

Yalan söylemek hoş bir şey değil.Onların her şeyinizi bilmeye hakkı var.Hem nişanlanmayı da düşünüyormuşsunuz,ne var ki söyleyin annenize,babanıza.Gizli gizli buluşmak ya da buluşmaya gitmek için yalanlar uydurmak vicdan azabından başka bir şeye yaramaz.
Ben en başından aileme söyledim,o yüzden de yalana baş vurmadım .Eve de gitmedim,dışarda gezdik ,tozduk. :kedi:
Siz de yarın öbür gün anne olduğunuzda aynı şeyleri hissedeceksiniz.Kızınızın gece vakti başka bir evde kalmasını tasvip edeceğinizi sanmıyorum.Aileniz haklı.:ecrin_bebek:

aynı evde kalmaman çok doğru bir hareket olmuş, eşin ciddi bir erkekse inan ve inan o eve kalmak için gelmediğine çok sevinmişdir. senin olgunluğunu ve dürüstlüğünü, göze alamadığını görmüştür ve bu çok büyük bir artı. ama gündüz dışarda bulduğun her fırsatta görüş zaten kısa kalıyormuş.

bosver kalmayi hic takma.nasilsa zamani gelince bol bol birlikte kalacaksinizzkaydirigubbakcemile3
ama gorustugunuz her vakti dolu dolu gecirin..:hulya:anneni de yavas yavas alistir bu yaz biseyler dusundugunuzu soyle..

Kalmamakta iyi yapmışsın. Uzaklığın bu tarz sıkıntıları olacak malesef. Ayrıca nişanlanınca da o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla şimdiki kadar sıkıntı olabilir. Nişanlanınca daha rahat görüşürsünüz, o size gelir ayrıca.

canım bir çok kişinin derdidir bu. takma kafana. ben sevgilimle tatile de gittim. beraber de kaldım. sözlendik düğüne kadar annemin evin de yine beraber kaldık :)) bu konuda şanslıydım:) zaten 8 ay içinde söz nişan nikah düğün oldu:))

bazı aileler daha temkinli yaklaşıyor. devir de kötü. onu tanıdıktan sonra belki izin verebilirler.usulunce söyle olmazsa yine yalan söyle eğer başka çare bırakmazlarsa:)

bende evde kalmamanı cok dogru buluyorum sakın bu tip konularda taviz verme. herseyin zamanı gelecektir. ailene uydurdugun seylerden de cok detaylı erkek arkadasına bahsetme.. cunku farklı dusunebişlir. mesela benim eşim anneme soz verdim 12 de evde olmam lazım ona yalan soyleyemem lafından cok etkilenmişti ve iyice yapışıp 3 ay sonra evlenme teklif etmişti. ailesini aldatan herkesi aldatır mantıgı olabiliyor erkeklerde. sen dogru bildiginden sasma ve kimse icin ailene ihanet etme degmez. sevgiler..

sen yalan söylediğin için değil.ailen ve toplum seni bu yalanlara mecbur ettiği için vicdan azabı duysun.sonuçta bir genç kızsın erkek arkadaşının olması kadar doğal bir şey yok,arkadaşlarınla eğlenmek kadar da.ama gerçeği söylesen bin beter bunaltacaklar seni bunu da biliyorsun.yalandan başka çare bırakmıyorlar ki insana.sen ilerde kızına daha hoşgörülü davranırsan o da yalan söyleme gereği duymayacaktır.herhalde kimse bayıldığı için yalan söylemez.
zamanında ben de aileme bu tarz yalanlar söyledim.hiç de pişman olmadım.ama keşke daha da çok yalan söyleip daha çok şey yaşasaymışım diye bir pişmanlık vardır içimde.
sonuçta herkes yaşının gerektirdiğni illaki yaşar.ama ailesi baskıcıdır gizli yaşar,ama ailesi moderndir gizleme gereği duymaz.bunu belirleyen sen değilsin ailen.

canım şimdiki sevgilim benim ciddi anlamda ikinci erkek arkadaşım
ilkine çok aşıktım 20 ay beraberdik ama bir sürü zorluğa rağmen hiç kalmadım onda aynı eve girmedik
ama şimdiki sevgilim bana bu güveni verdi kaldım birkaç sefer, ve beni zorlayan bir hareketi olmadı birşeyde yaşanmadı zaten
ama o da mesela çok fazla yalan söylemek istemiyorum dediğimde takdir eder beni
yani ben bu konuda sığ düşünmeyen bir erkekleyim ondan daha sonra da sorun etmes ama her erkek böyle değil tabi, o yüzden kalmamakta iyi etmişsin
ama tadı da ayrı oluyor

Kalmamak en doğrusu, iyi yapmışsın. Bundan sonraki tekliflerde de reddet.

Ev olayı işin içine girince düşüneceksin.:olmaz:

Ama arada anneye tatlı yalanlarda söylenebilir hani, gidip buluş nolcakboshayallersmile

ilk zamanlar malesef soyledim.. sonra bunun uzerimdeki gerginlikten yoruldum ve anneme boyle boyle biri var dedim..
su an gorusmek icin hicbi skntim yok.. hatta benden cok ona guvencekler nerdeyse :)) saka saka..
ama evine gitmek kalmak gibi seylerde izin bile soz konusu olamaz.. sahsen ben de kizima izin vermezdim yani.. pek dogal karsilanmaz bu ailelerde.. soylesen bile ailene o geldiginde birlikte kalalim lafini yine edemiceksin zaten..
ama senin ailenin sana akrsi olan tavrini az cok biliyorum medusa erkek arkadasim var desen sen rahat olmak yerine rahatsiz olursun..
karari yine sen vericeksin ama net soyliyim karsindaki adama cok cok cok cok guvenmeden ailene bir erkek arkadasim var deme..
sonra lafinin altinda kendin ezilirsin..

aynı şekilde düşünmüyorum
dışarı çıkarken gezmeye giderken malesef ki yalan söylemek zorunda kalıyorsan ki bu tabiki istenmez ama senin şartlarında olunca yalan söylemen mecburiyse, o zaman kalmak için de söyleyebilirdin
ben kalırdım o durumda olsaydım..
çünkü ben erkek arkadaşımıda kendimide arkadaşlarımıda bildikten sonra onlarla birlikte bir gece geçirmenin , dışarıda bir cafede oturmaktan farkı olmayacaktır benim için.. :umursamaz:
ölümsüz bir anı olarakda hafızama kazınacaktır..

Ne bileyim cnm buluşmaya giderken bile söylediğim yalan beni çok rahatsız ediyor.Tmm evde kalmam artık:kedi:
Zaman zaman söylemişimdir küçük yalanlar... Ama günü geldiğinde itiraf da etmişimdir...

Çok hoşuma gitti yazın, olgun yönünü çok takdir ettim, ayrıca ailene düşkünlüğünü ve aile kavramının bilincinde olman da daha bir güzel...

Belli ki seviyeli bir ilişkiniz var....

Birbirinizi görme isteğiniz, daha fazla vakit geçirmeniz de çok normal ama sen yine de kalma başka evde...

İnşallah en kısa zamanda ilişkiniz resmileşir de rahata kavuşursunuz...

İnşallah cnm artık nişan olsun istiyorum açıkcası :asigim:
Kız chess cadusu..yazacaklarımı yazmışsın..ne fettansın haaaa..aklinialirimsmile

Çimen gözlü..Her kız buluşmaya giderken pembe yalanlar söyler ama gece kalmasına gitmesen daha iyidir..boşver seni özlesin..sabahı iple çeksin,seni görmek için,uyku girmesin gözüne.. iyidir, iyidir..yerimseniben
Tmm ablaaa sen ne diyosan doğrudur :kedi:
Canım nişandan sonra çok problem olmaz sanırım.
Kiminle birlikte olduğunu bildikleri için.
Oluyor cnm olmaz olurmu bu sefer daha sorun olcak eminim eyvahedigeldismile
Yalan söylemek hoş bir şey değil.Onların her şeyinizi bilmeye hakkı var.Hem nişanlanmayı da düşünüyormuşsunuz,ne var ki söyleyin annenize,babanıza.Gizli gizli buluşmak ya da buluşmaya gitmek için yalanlar uydurmak vicdan azabından başka bir şeye yaramaz.
Ben en başından aileme söyledim,o yüzden de yalana baş vurmadım .Eve de gitmedim,dışarda gezdik ,tozduk. :kedi:
Siz de yarın öbür gün anne olduğunuzda aynı şeyleri hissedeceksiniz.Kızınızın gece vakti başka bir evde kalmasını tasvip edeceğinizi sanmıyorum.Aileniz haklı.:ecrin_bebek:

Canım anneme söylesem bırak evi dışarda buluşcaz desem ben gelene kadar aklında binbir türlü senaryo oluşturacak huzursuz olacak.Bunu çok iyi biliyorum.Ablam bi kere nişanlısıyla bir yere gitmişti de aradığında ablam yoldayız geliyoruz demesine rağmen annem ablam gelene kadar ağlamıştı öyle hassas biri ki bu konularda kimseye güvenmiyorrr ohaoldumsmile

Biz zaten bi kere aynı evde kalmıştık ama sadece ikimiz deil tabiki geç saatlere kadar sohbet edip kız arkadaşlarla aynı odada yatmıştık :kedi:

aynı evde kalmaman çok doğru bir hareket olmuş, eşin ciddi bir erkekse inan ve inan o eve kalmak için gelmediğine çok sevinmişdir. senin olgunluğunu ve dürüstlüğünü, göze alamadığını görmüştür ve bu çok büyük bir artı. ama gündüz dışarda bulduğun her fırsatta görüş zaten kısa kalıyormuş.
Canım aslında aynı evde kaldık bi kere ama dediğim gibi farklı odalarda kaldık,hani ben o evde kalsamda zaten asla aynı odada kalcaz diye ısrar etmez,ayrıca evliliği gerçekten çok istiyor...
bosver kalmayi hic takma.nasilsa zamani gelince bol bol birlikte kalacaksinizzkaydirigubbakcemile3
ama gorustugunuz her vakti dolu dolu gecirin..:hulya:anneni de yavas yavas alistir bu yaz biseyler dusundugunuzu soyle..
Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım akannehir
Kalmamakta iyi yapmışsın. Uzaklığın bu tarz sıkıntıları olacak malesef. Ayrıca nişanlanınca da o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla şimdiki kadar sıkıntı olabilir. Nişanlanınca daha rahat görüşürsünüz, o size gelir ayrıca.
Nişanlanınca sadece bayramlarda gelebilir evet cnm :hulya:
canım bir çok kişinin derdidir bu. takma kafana. ben sevgilimle tatile de gittim. beraber de kaldım. sözlendik düğüne kadar annemin evin de yine beraber kaldık :)) bu konuda şanslıydım:) zaten 8 ay içinde söz nişan nikah düğün oldu:))

bazı aileler daha temkinli yaklaşıyor. devir de kötü. onu tanıdıktan sonra belki izin verebilirler.usulunce söyle olmazsa yine yalan söyle eğer başka çare bırakmazlarsa:)

Ailen biliyomuydu yaniiiiiiiiiiiiii akannehir cidden acayip şanslıymışsın cnm
bende evde kalmamanı cok dogru buluyorum sakın bu tip konularda taviz verme. herseyin zamanı gelecektir. ailene uydurdugun seylerden de cok detaylı erkek arkadasına bahsetme.. cunku farklı dusunebişlir. mesela benim eşim anneme soz verdim 12 de evde olmam lazım ona yalan soyleyemem lafından cok etkilenmişti ve iyice yapışıp 3 ay sonra evlenme teklif etmişti. ailesini aldatan herkesi aldatır mantıgı olabiliyor erkeklerde. sen dogru bildiginden sasma ve kimse icin ailene ihanet etme degmez. sevgiler..

Aslında haklısın işte aileme yalan söylemek beni mahvediyor açıkcası :gitme:

sen yalan söylediğin için değil.ailen ve toplum seni bu yalanlara mecbur ettiği için vicdan azabı duysun.sonuçta bir genç kızsın erkek arkadaşının olması kadar doğal bir şey yok,arkadaşlarınla eğlenmek kadar da.ama gerçeği söylesen bin beter bunaltacaklar seni bunu da biliyorsun.yalandan başka çare bırakmıyorlar ki insana.sen ilerde kızına daha hoşgörülü davranırsan o da yalan söyleme gereği duymayacaktır.herhalde kimse bayıldığı için yalan söylemez.
zamanında ben de aileme bu tarz yalanlar söyledim.hiç de pişman olmadım.ama keşke daha da çok yalan söyleip daha çok şey yaşasaymışım diye bir pişmanlık vardır içimde.
sonuçta herkes yaşının gerektirdiğni illaki yaşar.ama ailesi baskıcıdır gizli yaşar,ama ailesi moderndir gizleme gereği duymaz.bunu belirleyen sen değilsin ailen.
kırmızıyla işaretlediğim alan gerçekten beni çok etkiledi acaba evlenince bende böyle düşünecek miyim boshayallersmile
canım şimdiki sevgilim benim ciddi anlamda ikinci erkek arkadaşım
ilkine çok aşıktım 20 ay beraberdik ama bir sürü zorluğa rağmen hiç kalmadım onda aynı eve girmedik
ama şimdiki sevgilim bana bu güveni verdi kaldım birkaç sefer, ve beni zorlayan bir hareketi olmadı birşeyde yaşanmadı zaten
ama o da mesela çok fazla yalan söylemek istemiyorum dediğimde takdir eder beni
yani ben bu konuda sığ düşünmeyen bir erkekleyim ondan daha sonra da sorun etmes ama her erkek böyle değil tabi, o yüzden kalmamakta iyi etmişsin
ama tadı da ayrı oluyor

haklısın cnm aslında kalamıcam desem bana kırılmaz biliyo ailemin bu konuda hassas olduğunu fakat şuan bile öyle özlüyorum kii onuuu
aslında düşünüyorum da ailem izin verse ve istediğim gibi konuşabilsek o burdayken daha iyi ders çalışabilirim çünkü yarın ne yalan söyleyip de evden çıkmam gerek diye düşünmek gerçekten vaktimi alıyor..
ama anne olunca da kimseye güvenemem biliyorum boshayallersmile
Kalmamak en doğrusu, iyi yapmışsın. Bundan sonraki tekliflerde de reddet.

Ev olayı işin içine girince düşüneceksin.:olmaz:

Ama arada anneye tatlı yalanlarda söylenebilir hani, gidip buluş nolcakboshayallersmile
Tmm abla bi kere kaldım zaten son olsun :kedi:
ilk zamanlar malesef soyledim.. sonra bunun uzerimdeki gerginlikten yoruldum ve anneme boyle boyle biri var dedim..
su an gorusmek icin hicbi skntim yok.. hatta benden cok ona guvencekler nerdeyse :)) saka saka..
ama evine gitmek kalmak gibi seylerde izin bile soz konusu olamaz.. sahsen ben de kizima izin vermezdim yani.. pek dogal karsilanmaz bu ailelerde.. soylesen bile ailene o geldiginde birlikte kalalim lafini yine edemiceksin zaten..
ama senin ailenin sana akrsi olan tavrini az cok biliyorum medusa erkek arkadasim var desen sen rahat olmak yerine rahatsiz olursun..
karari yine sen vericeksin ama net soyliyim karsindaki adama cok cok cok cok guvenmeden ailene bir erkek arkadasim var deme..
sonra lafinin altinda kendin ezilirsin..
Evet cnm sen biliyorsun gerçekten annemi erkek arkadaşım burda onla görüşcez desem her gittiğim yerde kadın düşünmekten mahvolacak acaba onunla mı diye...
Hem kendi diyor artık 21yaşındasın kendin için doğru kararlar verebilirsin istediğin yere gitme hakkın var diye hemde desem kafede sevgilimle buluşcaz diye gitsem de kendi üzülcek ama ben annemi asla üzmek istemiyorum :gitme:
aynı şekilde düşünmüyorum
dışarı çıkarken gezmeye giderken malesef ki yalan söylemek zorunda kalıyorsan ki bu tabiki istenmez ama senin şartlarında olunca yalan söylemen mecburiyse, o zaman kalmak için de söyleyebilirdin
ben kalırdım o durumda olsaydım..
çünkü ben erkek arkadaşımıda kendimide arkadaşlarımıda bildikten sonra onlarla birlikte bir gece geçirmenin , dışarıda bir cafede oturmaktan farkı olmayacaktır benim için.. :umursamaz:
ölümsüz bir anı olarakda hafızama kazınacaktır..

Bende bi kere kalmıştım cnm ve gerçekten gece üçe kadar sohbet etmiştik sonra kızlar ayrı odada yattık erkekler ayrı odada yattı ve benim için unutulmaz bir anı olarak kaldı...

Tabi bunu aileme söylediğim yalanı düşündükçe vicdan azabı o günümü düşünmeyi zehir ediyor ama olsun... olumunekankayizsmile

Bi daha olmıcak zaten :kedi:

canım benım aılem sevgılım oldugunu bılıyorlar
sadece ıyıce tanı ılerıde yanlıs karar verme dıyorlar ve evlen dıye baskıları yok
hatta hemen evlenmemı ıstemıyorlar
ıste bence burada karşındakı erkege baglı bısıler yani yapısını anlamışsındır bazı erkeğin çok hoşuna gider kalmaman, bazı erkeğinde benim sevgilim gibide hoşuna gider ve sorun etmez
baktın kı bu hallerın hoşuna gıdıyor boşver ne dıye aılenı kendı başına saracaksın kı sorular şunlar bunlar, senınde vıcdan azabın ve korkun olacak
kafan nası rahat edecekse öyle davran
ben sonucta kotu bısey yapmadıgıma ınandıgım ıcın kaldım ve kalıyorum ama az kalıyorum
sevgılımın eskı sevgılılerı ooo neler neler onların yanında ben cok usturuplu kalıyorum
dıyorumkı ben sonucta guvendıgım bır adamla 4 duvar arasındayım ızın alıp ıcıp sarhoş olup dagıtmıyorum ya da kotu bır alıskanlıkla aılemı kederden öldurecek seyler yapmıyorum

bunca sene zaten aılemın ıstedıgı gıbı guvenılecek bır evlat oldum hıc yalan soylemedım sadece sevgılımle kalacagım zaman eksık bılgı yada pembe yalan soyluyorum

bu yazdıklarım arkadaslara boyle akıl vermiş bunlar dogru seyler gıbısınden anlasılmasın, herkesın KıŞıLıK, YAPI , AıLE YAPISI, KARŞINDAKı ERKEK FARKLIDIR, ben bunların hepsını ölçüp biçip tarttım, ve sonunda kararımı verdim, sarılarak uyumanın tadı başka,
üstelik aileler şunu anlayamıyor bence, istedikten sonra güneş tepedeyken alışverişe çıkıyorum diyerek bile insna hayatını karartacak şeyler yapabilir, burada kişi kendine saygı duymalı bu saygıyla asla kendını sorgulayacak şeyler yapmamalı

Back
X