• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımla Konuşacak Konu Bulamıyoruz

pembedizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
22
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. ben bundan yaklaşık bi 3 ay kadar önce öylesine dertliydim ki. deli gibi aşık olduğum eski sevgilim benden ayrılır ayrılmaz eski sevgilisine gitmişti hatta ve hatta biz birlikteyken de konuşuyorlarmış. tekrar bir araya geldiklerinde işin ciddiye bindiğini öğrendim ve dünyam başıma yıkılmıştı depresyona girmiştim resmen hayata küsmüştüm ama Allah o kadar büyük ki yapılan haksızlıkları herşeyi görüyor ayrıldıklarını öğrendim sonra. yani bi mutsuzluğun üzerine mutluluk kurulamazdı elbette... neyse şu anda hayatımda yeni biri var kimseyi sevemem sanıyordum ama oluyormuş. ve kafamdaki herşey silindi geçmişe dair. resetlendim sanki onunla tanıştıktan sonra.. 1.5 aydır tanışıyoruz ama çıkmaya başlayalı birkaç gün oldu. onun yanında o kadar huzurluyum ki anlatamam hep ona bakmak geliyor içimden aynı şekilde onun da öyle hep bakışıp duruyoruz zaten erkek arkadasım cok konuşkan biri de değil. e hal böyle olunca hiç konuşamıyoruz bir sessizlik kaplıyor ortalığı. bazen ağzımı açıp birsey diyecek gibi oluyorum vazgecıyorum yok ya bu onu sıkar diyip susuyorum. bir de ne bileyim arada tartışmak naz yapmak mı gerekir bi ilişkinin tadı böyle mi çıkar? ben bunları gereksız buluyorum oncekı ilişkimden sonra huzur arıyorum iyi anlaşmak birbirimizi anlamak istiyorum ama bu şekilde de bana çok monoton geliyor sanki hiç heyecanı yokmuş gibii...:)) bir ilişkiyi hareketlendirmek için ne yapmak lazım?

cnm bizde zmaan zaman konuşacak şeyler bulamıyoruz bizim ilişkimiz 1.yıllık.ben şikayetçi degilim öyle saatlerce ona bakablirim ama onunda sıkılmasını istemiyorum oyüzden sürekli saçmada olsa konuşacak şeyler bulmaya çalışıyorum telefonda konuşuyorsak bulamadıgımda tlfonu kapatıyorum çok uzatmadan. yanyanaysak sessiz kalıyorum busefer o konuşuyo:) .üzülme herilişkide oluyo bende biara çok takmıştım budurumu ya sıkılırsak ya benden sogursa iki kelime edemiyoruz bile derse die ödüm kopuyodu ona söyledim konuşacak şeyler bulamıyoruzz die bana trip atmıştı:) şimdide aramıyo die kızdıgımdan tripli biraz sabret düzeliyor bi filmden bahset o konuşmuyorsada sohpet kurmaya çalış konuştur monotonlaşmaz m.etme zamnla vakit geçirdikçe konuşucak daha çok şey bulursunuz

öyle mi diyorsun canım. aslında böyle sürekli konuşmayınca ilişkiyi de sarsılmamış oluyor. mesela az önce konuşalım dedim telefonda. kendimi sıktım zorladım anca 8 dk konuşabildik:) yani sabahlara kadar konuşanlar ne konuşuyor acaba bilemiyorum:) aramızda öylesine bi saygı sevgi bağı var ki bunu kirletmek istemiyorum da alelade konuşmalarla. o yüzden çok secici davranıyorum sanırım konuşurken :/ ama dediğin gibi bazen de düşünüyorum benden soğuycak ayrılmak istiycek diyeç cunku ondan kalıcı olabılecegım bı durum söz konusu olmuyo insan laflarıyla kendini kalıcı hale getirir ya bizde görüntü var fakat ses yok:)))) umarım düzelir ama bu durum. teşekkür ediyorum...:)

öyle mi diyorsun canım. aslında böyle sürekli konuşmayınca ilişkiyi de sarsılmamış oluyor. mesela az önce konuşalım dedim telefonda. kendimi sıktım zorladım anca 8 dk konuşabildik:) yani sabahlara kadar konuşanlar ne konuşuyor acaba bilemiyorum:) aramızda öylesine bi saygı sevgi bağı var ki bunu kirletmek istemiyorum da alelade konuşmalarla. o yüzden çok secici davranıyorum sanırım konuşurken :/ ama dediğin gibi bazen de düşünüyorum benden soğuycak ayrılmak istiycek diyeç cunku ondan kalıcı olabılecegım bı durum söz konusu olmuyo insan laflarıyla kendini kalıcı hale getirir ya bizde görüntü var fakat ses yok:)))) umarım düzelir ama bu durum. teşekkür ediyorum...:)

ah canm:) takma kafayı bukadar kendimden biliyorum kendini yersin başka işe yaramaz.konuşacak olsanda konuşamazzsın.biraz oluruna bırak sana taktik veriyorum benm durumum senden kötü şuan.keşke derdimiz bu olsa sevgilimle.negzel gidiomuş ilişkinz korkma zmanla düzelecek şeyler bunlar.kendini fazla zorlama konu bulucam die olmadı seni seviyorum de kapat telefonu sürekli konuşmak zorunda deglsinz:)

seni seviyorum da diyemiyorum ki:) çünkü çok yeniyiz sazan gibi atlamak istemiyorum hemen:D önce o demeli ama bu çekingenlikle o da diyemiycek böyle sürüp gider herhalde:)) bir de konuşacak konu bulamayıp gidip ona eski sevgilimi uzun ve detaylı bir biçimde anlattım o kadar pişmanım ki. sen konuşma konuşma, konuştuğunda da git hiç anlatmaman gereken şeyleri anlatıp kafasına öyle kazın:) ama o bundan hiç etkilenmemiş gibi duruyor eski bağlılığı yerinde, ilgisi alakası hiç değişmedi. oluruna bırakmalıyım sanırım . ben 20 o da 23 yaşında ama ikimizin de çok tecrübesi yok herhalde nasıl davranmamız gerektiğini bilmediğimizden oluyor bunlar:) pekı senin sorunun nedir canım?

benmki biraz ilgisizlik yani ona göre herşey normal ama biz anlarız ilgiyi alakayı nekadar görürsek okadar karşılık veririz genelde.bendede öyle ilgisizligine karşılık veriyorum deli oluyo.ama kabul etmiyo beni boşladıgını.çokta üstüne gitmek istemiyorum.sen daha yenisin evet çekinebilirsin ama ondan bekleme belki odaa senden beklio onu seviyosan söyle bilsin biliyodur ama senden duysun.eski sevgilini anlatarakta bencede yanlış yapmışsın neyseki pek takmamış normal karşılamış bidaha dikkatli ol bence.böyle konular ortamı istemesende gerer.

aynen. haklısın. senın durumun hakkında da birsey söyleyeyim. ben erkek arkadasımla cıkmadan once konusurken o da zaman zaman benı ikinci plana atıyordu mesela konuşurken benim uyum geldi, ya da arkadaslarla cıkıcam gibi şeyler...gec cevap yazmalar falan. ben normalde çok uyuz olurum onemsenmediğimi düşünürüm böyle şeylerle hatta trip atıp kavga cıkarırım normalde ama. bu ilişkiyi, sevgiyi ve saygıyı da sarsar bence canım. senin bahsettiğin ilgisizlik ne boyutta ve nasıl bilemiyorum ama bu gibi durumlarda için içini yese bile tamam canım, olur canım, sen nasıl istersen, uykusuz kalma tabii ki uyu gibi anlayışlı tavırlar içine girdiğinde bu onun hoşuna gider. unutma ki erkekler anlayışlı kadınları daha cok severler;) hatta oyle olur kı ya uyku da tutmadı diye geri gelip sana mesaj bile atarlar:)) farzı misal yani. anlayışlı ve sabırlı ol gör bak kazanan sen olacaksın;) benim onun gözüne girmemdeki, aramızdaki saygı bağının oluşmasındaki en mühim etkendir diyebilirim. senin olayını tam bilmiyorum ama böyle bir genelleme yapayım dedim:)

cnm ben okadar anlayışlıymki bu ilişkide neler yaşadım bilemezsin.ve hala ona sevgim büyük.anlayışlı kadınları severler die öyle davranamam rol yapmam.neyse o.ogünkü ruh halime göre davranırım.normalde dersi olsa ben msj atmam aramam.söylerim hep bak ders çalışacagın zaman söyle uyucagın zaman söyle yorgunsan msj atma vs.gibi gerçkten öyle düşündügüm için söylüyorum ama benm iyi niyetimi suistimal etmeye başladı gibi gelio bana.çok güveniyorum ona her nekadar bunu ona belli etmesemde ama son zamanlarda ya uyuyo ya ders çalışıyo.gece msj atıo napıyosun die okadar yani.ben m.ediyorum acaba bişeymi oldu die çok korkuyorum sinirleniyorum dün tepki verdim baya başka şeylereede kafam bozuktu ona patladım güvendigim halde nerde oldugunu ispatlamasını istedim gıcık olur böyle şeylere.hala bozuguz ilgilenmedigini söyledim hala kendini savunucak durumda.daha da çok sebep var parlamamda etken neyse.

Son düzenleme:
sınava falan mı hazırlanıyor erkek arkadasın? dersler zaman zaman ınsanda stres de meydana getırebılıyor. cok taklma bence kendını tutmaya calısa cunku sen trıp attıkca ondan bıseyler ıspatlamasını ıstedıkce o senden uzaklasabılır. hayatı daha cekılebılır hale getırmek yerıne cıkmaza sokmak neden pekı? :) eminim o da seni ihmal etmiyordur da biz kızlar bazen taktık mı takıyoruz bazı seylere işte kuruntularımız var. yaşlarınız kac ?

cnm ben okadar anlayışlıymki bu ilişkide neler yaşadım bilemezsin.ve hala ona sevgim büyük.anlayışlı kadınları severler die öyle davranamam rol yapmam.neyse o.ogünkü ruh halime göre davranırım.normalde dersi olsa ben msj atmam aramam.söylerim hep bak ders çalışacagın zaman söyle uyucagın zaman söyle yorgunsan msj atma vs.gibi gerçkten öyle düşündügüm için söylüyorum ama benm iyi niyetimi suistimal etmeye başladı gibi gelio bana.çok güveniyorum ona her nekadar bunu ona belli etmesemde ama son zamanlarda ya uyuyo ya ders çalışıyo.gece msj atıo napıyosun die okadar yani.ben m.ediyorum acaba bişeymi oldu die çok korkuyorum sinirleniyorum dün tepki verdim baya başka şeylereede kafam bozuktu ona patladım güvendigim halde nerde oldugunu ispatlamasını istedim gıcık olur böyle şeylere.hala bozuguz ilgilenmedigini söyledim hala kendini savunucak durumda.daha da çok sebep var parlamamda etken neyse.

Yorumunu gördümde cevap vermek istedim gerçekten sabırlı bir insansın ve elinden geleni yapıyosun kendini kötü hissetme bence
Bunların değerini anlaması gereken karşı taraf oluyor ...
Ama kişiliği karakteri nasıldır bilmiyorum belkide belli edemiyordur bazı şeyleri
Benim eski erkek arkadaşıma çok benziyor tavırları :S O sevsede etsede çok ilgi gösteremezdi mesala içinde yaşardı
Tabi böyleside kötü ama sabretmek lazım diye düşünüyorum belki zamanla açılır ben o sabrı hiç gösterememiştim zamanında

Yorumunu gördümde cevap vermek istedim gerçekten sabırlı bir insansın ve elinden geleni yapıyosun kendini kötü hissetme bence
Bunların değerini anlaması gereken karşı taraf oluyor ...
Ama kişiliği karakteri nasıldır bilmiyorum belkide belli edemiyordur bazı şeyleri
Benim eski erkek arkadaşıma çok benziyor tavırları :S O sevsede etsede çok ilgi gösteremezdi mesala içinde yaşardı
Tabi böyleside kötü ama sabretmek lazım diye düşünüyorum belki zamanla açılır ben o sabrı hiç gösterememiştim zamanında

beni seviyo gerçekten ben buna inanıyorum.ama hani vardır ya karşındakini tanırsın gözüne bakınca anlarsın neoldugunu ben sevgilimi biliyorum ama sürekli yanyana degiliz görüşemiyoruz buaralar.telfondada olsa böyle degldik biz buaralar sürekli huzursuzuz.nedenini bilmiyorum sınavı bahane edyor anlayış gösteriyorum yeminederim.sırf o benm yüzümden derslerinden geri kalmasın die msj atmıyorum aramıyorum buseferde sende aramıyorsun msj atmıyorsun diyor msj atsam ders çalışıyorum sanki engel oluomuşum gibi hissediyorum iki taraflıda suçluyum anlıcagın.bugünde aradı ben bozugum aşkım hyatım demedim die bende sana demicem haberin olsun dedi snrada tlfonu kapattı.napmaya çalışıyo bilmiyorum ona kızdıgımı bilior dün buyüzden kavga ettik ama bugün hiç umursamadıı benm msj hakkım bitti msj atamıyorum o ne aradı ne msj attı bu saatlere kadar.dersane çıkışı aramış sadece ozamanda görmedim aradıgını. saat 5 te arıyor.ve çokk olmadı 12-12.5 gibi aradı nie aramadın dedigimdede uyuyodum dio.

Son düzenleme:
sınava falan mı hazırlanıyor erkek arkadasın? dersler zaman zaman ınsanda stres de meydana getırebılıyor. cok taklma bence kendını tutmaya calısa cunku sen trıp attıkca ondan bıseyler ıspatlamasını ıstedıkce o senden uzaklasabılır. hayatı daha cekılebılır hale getırmek yerıne cıkmaza sokmak neden pekı? :) eminim o da seni ihmal etmiyordur da biz kızlar bazen taktık mı takıyoruz bazı seylere işte kuruntularımız var. yaşlarınız kac ?

evet sınava çalışıyor.bende ders çalışıyorum biliyorum stresini. kendimi bukadar tuttum en son dün patladım.normalde bana hesap sor diyen biridir ben sormam etmem çünkü güveniyorum ona.dün nie aramadın dedim die biton tantana.kendince beni ihmal etmiyor evet.ama ben neyin ne oldugunu anlayabiliyorum.belki fazla büyüttüm sonradan pişmanda oluyorum ama bilmesi gerekiyor.korkuyrum ona güvensemde erkek sonuçta.başka birine takılır die bu bizim sonumuz olur çünkü geri dönşü olamaz asla.onu çok seviyorum buyüzden kaybetmek istemiyorum.haklı olarakda bu ilgisizligi nie die düşünüyorum

beni seviyo gerçekten ben buna inanıyorum.ama hani vardır ya karşındakini tanırsın gözüne bakınca anlarsın neoldugunu ben sevgilimi biliyorum ama sürekli yanyana degiliz görüşemiyoruz buaralar.telfondada olsa böyle degldik biz buaralar sürekli huzursuzuz.nedenini bilmiyorum sınavı bahane edyor anlayış gösteriyorum yeminederim.sırf o benm yüzümden derslerinden geri kalmasın die msj atmıyorum aramıyorum buseferde sende aramıyorsun msj atmıyorsun diyor msj atsam ders çalışıyorum sanki engel oluomuşum gibi hissediyorum iki taraflıda suçluyum anlıcagın.bugünde aradı ben bozugum aşkım hyatım demedim die bende sana demicem haberin olsun dedi snrada tlfonu kapattı.napmaya çalışıyo bilmiyorum ona kızdıgımı bilior dün buyüzden kavga ettik ama bugün hiç umursamadıı benm msj hakkım bitti msj atamıyorum o ne aradı ne msj attı bu saatlere kadar.dersane çıkışı aramış sadece ozamanda görmedim aradıgını. saat 5 te arıyor.ve çokk olmadı 12.125 gibi aradı nie aramadın dedigimdede uyuyodum dio.

İlişkiniz uzun zamandır sürüyomu belkide onun verdiği bir rahatlık tabi tanımadan bilmeden yorum yapmak yanlış olur
Ama madem eminsin sevgisine atlatırsınız bu dönemleri merak etme , sıkma canını :)
Her ilişkide vardır böyle sorunlar ne de olsa ...

İlişkiniz uzun zamandır sürüyomu belkide onun verdiği bir rahatlık tabi tanımadan bilmeden yorum yapmak yanlış olur
Ama madem eminsin sevgisine atlatırsınız bu dönemleri merak etme , sıkma canını :)
Her ilişkide vardır böyle sorunlar ne de olsa ...

1 yıllıkbi ilişkimiz var cnm.çok şükür bana yanlış hareketi olmadı nazımıda çekio yeri gelio.ama bunları hakettigimi düşünüyorum.belkide dedigin gibi bi rahatlık vardır.bilmiyorum .

Telefonda bile 6-8 saat konuşmuş bir çift olarak
acaba çok mu çenemiz düşük diye düşünmeye başladım :)
Nisan'da 4 yılımız bitiyor.. Telefonlarda da yüzyüzeyken de bu böyle..

ilerleyen zamanlarda Konusmalar ortak hobilerden, ilgi alanlarindan ve gelecek ilgili planlardan olusur
su an iliskinin cok basinda oldugunuz icin daha cok birbirinizi tanimak ve fikirlerinizi ögrenmek adina olabilir anca
sanirim ikinizde yanlis birsey söylememek adina cekimser davraniyorsunuz
ve (yanlis anlama) samimi davranmiyorsunuz... icinden geldigi gibi konussan böyle olmaz eminim...
ben her gün saatlerce konusma taraftari degilim, yeri gelir 5 dk konusulur
yeri gelir saatlerce... bu gun icindeki gündeme bakar.

biz mesela filmlerden, dizilerden konusurduk, futbol ve güncel haberler.
kkdan bile konusuyordum, burda okudugum konulari anlatip fikrini aliyordum :))

Komik olaylardan bahsedin. Ara sıra espriler yapın. Hobilerinizi anlatın illa konuşmak isteyeceği bişi çıkacak ve alıştıkça kendisi sohbet açmak isteyecek

Iliskinin daha basinda oldugunuz icin cekimser yaklasiyor olabilirsiniz ama boyle sus pus olmaz. Karsindakini tanimak adina fikir alisverisi vs yapilmali diye dusunuyorum. Sacma gelebilecek bi konuyu acarsin, sadece sessizligi bozmak icin, ama o konu uzayabilir, baska yerlere gider.. bilirsin laf lafi acar ve boylelikle konusabilirsiniz. He cok konusmak cok saglikli bi iliskide oldugunu mu gosterir dersen bence hayir. Benim bi eski sevgilim o kadar cok konusurdu ki.. Telefonu acardi 1 saat, 2 saat.. artik telefonun sarji bitene kadar car car car.. Ama ben onunla hic saglikli bi iletisimimizin olmadigina inanirdim cunku surekli o konusurdu. Gun icinde olani biteni detaylariyla anlatirdi. Bende dinlerdim. arada bir yorum yapardim ama hic konusmaya firsatim olmazdi. Yani bence yapilan bos muhabbetti. Kafami sisirip giderdi afedersin :D onemli olan karsilikli, onunda katilabilecegi seylerden bahsetmek sanirim. Iliskinin basindayken onu tanimak adina konular acabilirsin. Ornegin ilgi alanlarini, hayvanlari sevip sevmediginden, hic sirke gitmek isteyip istememesini, bunu dogru bulup bulmadigini, hayvan haklarini (baksana demek ben bu "hayvan" konusunu acsaymisim konu uzar da uzarmis :D ) vs vs konusabilirsiniz. laf lafi acar. konusmaktan korkma ((=

Back
X