- Konu Sahibi pembedizii
Merhaba arkadaşlar. ben bundan yaklaşık bi 3 ay kadar önce öylesine dertliydim ki. deli gibi aşık olduğum eski sevgilim benden ayrılır ayrılmaz eski sevgilisine gitmişti hatta ve hatta biz birlikteyken de konuşuyorlarmış. tekrar bir araya geldiklerinde işin ciddiye bindiğini öğrendim ve dünyam başıma yıkılmıştı depresyona girmiştim resmen hayata küsmüştüm ama Allah o kadar büyük ki yapılan haksızlıkları herşeyi görüyor ayrıldıklarını öğrendim sonra. yani bi mutsuzluğun üzerine mutluluk kurulamazdı elbette... neyse şu anda hayatımda yeni biri var kimseyi sevemem sanıyordum ama oluyormuş. ve kafamdaki herşey silindi geçmişe dair. resetlendim sanki onunla tanıştıktan sonra.. 1.5 aydır tanışıyoruz ama çıkmaya başlayalı birkaç gün oldu. onun yanında o kadar huzurluyum ki anlatamam hep ona bakmak geliyor içimden aynı şekilde onun da öyle hep bakışıp duruyoruz zaten erkek arkadasım cok konuşkan biri de değil. e hal böyle olunca hiç konuşamıyoruz bir sessizlik kaplıyor ortalığı. bazen ağzımı açıp birsey diyecek gibi oluyorum vazgecıyorum yok ya bu onu sıkar diyip susuyorum. bir de ne bileyim arada tartışmak naz yapmak mı gerekir bi ilişkinin tadı böyle mi çıkar? ben bunları gereksız buluyorum oncekı ilişkimden sonra huzur arıyorum iyi anlaşmak birbirimizi anlamak istiyorum ama bu şekilde de bana çok monoton geliyor sanki hiç heyecanı yokmuş gibii...:)) bir ilişkiyi hareketlendirmek için ne yapmak lazım?