erkek arkadaşımla konuşamıyoruz

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Yardımlarınıza çoook ihtiyacım var erkek arkadaşımla 25 günlük bi ilişkim var ama ayrı şehirlerdeyiz,kampta tanışmıştık 7/24 beraberdik filan hani sevgili olduktan sonra hiç yüzyüze görüşemedik ama ondan öncesinde kamp vardı.Yaşlarımız 17 bu arada. Kendisi çok çalışkan biridir,küçüklüğünden beri acıbadem üni.tıp istiyomuş fakat ben ankarada olduğum için hacettepe tıp ilk hedefi oldu bunun için çok çalışıyo zaten ailesi de özellikle abisi çok sıkıyo,ben de gün içinde belirli bi süre ders çalışıyorum ama ikimize de vakit ayırıyorum,abisi istanbulda yaşıyo ve 10 gün sonra yanına gidicek eğer bütün gün çalışmazsan gelemezsin yanıma demiş şu an çalışmak zorunda.problem şu ki dün bana kafasında yaptığı programı söyledi ve şu şekilde :öğlen uyanma,uyandıktan sonra iftara kadar ders sonra iftar 22:30a kadar spor sonra sahura kadar ders,ben nerdeyim diye sorduğumda sen hep kalbimdesin,müsait olduğum zamanlarda konuşucaz,ben istemiyo muyum konuşmayı filan dedi,çok sinirlendim illa onun attığı zamanlarda mı konuşucaz? çözüm bulamadım ne yapmam lazım? nolur yardım edin

hemen kızma dur bi oda dayanamayıp arayıp mesaj atıcktır muhtemelen. programa uyabilir ama sen aklına geleceksindir ve ozaman msj atıp arayacktır.hem sürekli konuşamasanızda kötü bir amacı yok neticede sabırlı yaklaşmalısın. daha çok yeni ilişkiniz böyle şeylere takılıp sorun yaşama canm.

hemen kızma dur bi oda dayanamayıp arayıp mesaj atıcktır muhtemelen. programa uyabilir ama sen aklına geleceksindir ve ozaman msj atıp arayacktır.hem sürekli konuşamasanızda kötü bir amacı yok neticede sabırlı yaklaşmalısın. daha çok yeni ilişkiniz böyle şeylere takılıp sorun yaşama canm.

haklısınız,biliyorum ve tabiki de ders çalışmasına engel olucak halim yok sonuçta ama bu programı keşke biraz da benim üzerime kursaydı,zaten uzağız konuşmaktan başka çaremiz yok ki,okul açılınca hiç konuşamıycağımızı söylüyo ve ben bunları düşündükçe kafayı yiyorum..

haklısınız,biliyorum ve tabiki de ders çalışmasına engel olucak halim yok sonuçta ama bu programı keşke biraz da benim üzerime kursaydı,zaten uzağız konuşmaktan başka çaremiz yok ki,okul açılınca hiç konuşamıycağımızı söylüyo ve ben bunları düşündükçe kafayı yiyorum..

şimdiden bunu söylemesi yanlış ama. enazından bu düşüncesndn bahsedip seni üzmese daha güzel olurdu.dur bakalım cnm ogün gelince herşey daha farklı yaşanır bence.mutlaka yogun tempodan programdan sıkılıcak oda.seninle konuşmak isteyecektir.şimdiden düşünüpte sıkma canını bekle ozaman gelsin bi dediği gibimi oluyor görürsün.

küçüklüğünden beri acıbadem nasıl istiyomuş yeni açıldı o :
dalgaya vurmanıza gerek yoktu diye düşünüyorum liseye geçerken polis kolejini istemiş ama olmamış ve son 3 yıldır da acıbademi istiyo benim için ortaokul yılları küçüklük dönemi. takıldığınız noktanın bu olması çok ilginç

şimdiden bunu söylemesi yanlış ama. enazından bu düşüncesndn bahsedip seni üzmese daha güzel olurdu.dur bakalım cnm ogün gelince herşey daha farklı yaşanır bence.mutlaka yogun tempodan programdan sıkılıcak oda.seninle konuşmak isteyecektir.şimdiden düşünüpte sıkma canını bekle ozaman gelsin bi dediği gibimi oluyor görürsün.

dün öyle söylemesine rağmen bugün çok farklıydı hep konuştuk mesela,biraz tepkilerim sert geldi sanırım ve düşündükçe gerçekten akışına bırakmaya karar verdim,cevabınız için teşekkür ederim :)

Back
X