Erkek arkadasimla ne yapacagimi bilmiyorum?Tavsiyelerinize ihtiyacim var

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
643
49
İstanbul
Selam herkese,
Kisaca ozet geceyim iliskimden.Yurtdisinda yasiyorum,erkek arkadasimla burada tanistik,oda turk benden 5 yas kucuk.(29-34)Ben onun eski iliskisinin ustune geldim arada 1 ay bile yoktu onlar ayrilali bastan bunu bilmiyordum.Bende gurbetteki yalnizliktan ona dort elle sarildim.
Zaten sevmeye hazirdim ama ilk baslarda onun aklinda hep eski kiz arkadasi vardi.Bilgisayarda resimler,cuzdaninda resim,cebinde hala mesajlar.Cok birakmaya calistim gordukce canim acidi,olmadi ayrilamadim.Zamanla resimler gitti.Mesajlarida ben yok ettim.
O eski iliskisi icin bitti dediysede duygu acisindan ben inanmadim aramiza hep mesafeler koydu.soyledim kabul etmedi.Dedim ya yalnizim,sevgiye acim.Bana karsi kotude degildi.Sadece normal bir iliski buarada kismende olsa beraber yasiyorduk.Yanimdayken cok iyi,ben uzaktayken aramaz sormaz.
5 ayi bitirdik,o tryeye dondu.Ilgisizligi hala devam ediyor,bir yandanda beni cok sevdigini soyluyor.Onu hergun arayan.msj ceken benim.Bana bir ayda gittiginden beri toplam 15 mesaj,eski sevgilisine o zamanlar gunde 15 mesaj.Bunlari bildigim icin o kadar canim yaniyorki ,her seferinde hir cikartan taraf ben oluyorum niye benide bu kadar sevmiyorsun diye?
Simdi bende izne geliyorum tryeye,o benimle kismende olsa ciddi dusunuyor.Ama arada ask olmadan ben istemiyorum.Yalnizliktanta korkuyorum,karsima iyi kotu biris cikmis diyorum kapa gozlerini.
Napicagimi bilmiyorum,bir yanim birak gitsin diyor,zaten boylede yalnizsin.Hergun agliyorum.

senin onu bırakman gerekir,
demek bırakılan seviliyor brak bakalım sürünsün geri alma bir süre. son sevip de kavuşamadığı sen ol yerimseniben

sonra ilerde alırsın geriye o kızın geri dönmesi gibi etkili olur.

zaten birakmak istiyorumda mantikli dusununce aslinda coktan birakmaliydim.birakip yoluma devam etmek cok zor geliyor,hep duia ediyorum hayirlisi olsun diye.

bol şanslar ne diyeyim eğer bahsettiginiz kişi yurt dısında geçici bir süre bulunduysa bunu kalıcıya çevirmek için aşkınızı kullanabilir dikkat edin

ınşallah gönlünce olur arkadaşım. Ama bir erkeğin gönlünde aşk acısı var iken onun hayatına girmek kolay olmuyor. Kolay kolay sevilmiyorsun. Aslında canını sıkmak istemem ama terkedilen sen oluyorsun, erkek ise kürkçü dükkanına geri dönüyor..

biraz once ilkonce psikologumla sonrada onunla konustum ayrilalim diye,yok dedi illada seni gorucem,1 aydir bugun bekliyorum dedi.kendimi o kadar yalniz ve gucsuz hissediyorum ki

Burda buna benzer bir konu açan arkadaş vardı.5 yıllık bir ilişkinin ardına gelen.2 aylıkken evlenen ve diğer 5 yıllık ilişki sahibi bayanın hamile olma riski olduğunu öğrenen bir bayandı.

Şimdi de boşanıyormuş sanırım..

Bunlar hep birer örnek işte size.Siz de gözünüzü kapatmayın da ayrılın yol yakınken.yasakkelime

Neyin ciddi düşünmesi Allah aşkına.Diğerini unutmak için sizi piyon olarak kullanacak işte.:delphin:

Uzaktayken sizi arayıp sormayan bir adamla daha neyin görüşmesini yapıyorsunuz ki.Zorla kabul ettiriyrosunuz kendinizi.:kahve:

Siz isterseniz pek ala ayrılabilirsiniz.Yok illa beni görmek istiyormuş bi görüşeyim bari ile olmaz bu işler.Kesin niyetiniz ayrılmak ise aradığı zaman ki aramıyormuş zaten cevap vermeyin telefonlarına olur biter.

Türkiye ye gelceğinizi nerden biliyor demek söylüyorsunuz işte.Sonra da bırakmıyor beni diyorsunuz.Söylemeyin Türkiyeye gelceğinizi felan.Sizin peşinize dedektif mi takıyor bulmak için.:kahve:

Yineliyorum eğer ciddi ciddi ayrılmak niyetindeyseniz ki bu niyette olmalısınız şu durumda adam başkasını severken,bunu bir an evvel gerçekleştirmeye bakın .Yoksa ilerde çok üzülürsünüz çok :kahve:

Back
X