erkek arkadaşınız başka bir kıza baktıgını gördünüz ne yapardınız.

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
başım çatlamak üzere.. daha bugün oldu olay.bir mağazadayız elbiselere falan bakıyorum karsımızdan kız gecti baktıgını hisettim(uzun bakış değil) daha sonra tekrar oldu
ama bu beni fazlasıyla rahatsız etti ve ben hiç birşey demedim.çünkü görmedim ama hisettim gerçekten bakıp çekti gözlerini 2 3 kez :((( beynim uyuşuk şuan..bu arada birbirimizi çok seviyoruz bana aşırı düşkün değer veriyo biliyorum ama neden böyle birşey yaptı şoktayım..siz olsanız ne yapardınız..

sinirlenmekte haklısın..ama ne yapacaksın canım ıste göz bu engel olunamıyor kii..önceden olsa yanı yasım daha kucukken aaaaa olur mu oyle sey nasıl bakar vs derdım amaa...zaman gectıkte ınsan baska seylere takılıyor...yanı kız cok guzeldir..bakmıstır..bana bıle oluyor bazen gozlerımı alamıyorum..senı sevdıgınden emınsen..guvenıyorsan en onemlısı bu..görmezden gel bence..ama sureklı oluyorsa sıkıntı var demektır..

buna bu kdr takılmana gerek yok kendinde demissin uzun uzun bakmadı birsey dikkatini cekmistir insanlık hali oylesine bakmıstır yarın oburgun boyle durumlarla hep karsılasıcaksın bu kadar takmaya degmez

ya bizler bile hoş hatunlara bakıyoruz erkekler nasıl bakmasın....bence üzülme gayet normal bir davranış işi öküzlüğe götürmediği sürece:)

'Bana da başkaları bakıyor, hem de senin olup olmamanı umursamadan. Aynen şuan senin, benim burada olduğumu göz ardı etmen gibi' derim ve mesaj yerine ulaşır.:34:

ben o yanımda yokken dahi otobüse vs binerken bile kafamı eğip biniyorum..ben bu kadar inceysem onunda öyle olması lazım.
evet kadında poposu örtülüydü sadece o kadar açık saçık giyinmeye ne gerek var Allah aşkına arkadaşım ya..nerede yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz siz ya :(( azda olsa içimi rahatlattınız çok sağolun canlarım.

Neden böyle birşey yapmış? Beğenmiş demek ki kızı. Sinirlenecek birşey yok bunda bana göre. Estetik zevki olan insanlar estetik bulduğu şeylere bakar. Boşu boşuna üzmeyin kendinizi böyle şeyler için.

Ayarlayım mı diye dalga geçerdim birbirinizden bu kadar eminseniz ufak seylere takılmayın :61:

canım bence bu tur seylere cok fazla takılmamak gerekıyor.

cunku erkek mılletı ıstesende ıstemesende bakıyor .

yerı gelıyor bız bıle aykırı gıyımlı bırını gordugumüzde bakıyoruz

onlar hayli hayli bakar .oyle bakıp hemen gözlerini cevırdıyse
sorun etme ,ama uzun uzun bakıp suzuyorsa cantayı ındır kafasına :41:

Son düzenleme:
allah razı olsun hepinizden :(( vallahi duygulandım iyiki açmışım konuyu yoksa sabaha kadar uyuyamazdım..biribirimizden eminiz çok şükür.

Başını ağrıtana kadar makaraya vur. Mesela " Kolay gelsin işler yolunda galiba" falan gibisinden taşlar at. Bu kadar sinirlenip kendini yıpratmana lüzum yok. Ama devamı varsa al karşına açıkça derdini anlat. Eminim anlayacaktır :12:

sadece ufak öylesine bir kerelik bakmaysa kızmam, önemsemem ama tekrar dönüp baktıysa uzun inceleyici bi bakış olduysa kızarım hemde çok...

Back
X