erkek arkadaşınız başka bir kıza baktıgını gördünüz ne yapardınız.

Sadece poposunu örten kızı değilde, bakanda kabahat bulsak daha iyi.

Herkes istediği gibi giyinebilir, bakanın kendi ahlakıdır. Ha ben takılmam, hatta kışın kar yağıyor, kızın biri ten corap kısa şort giymiş, aa hayatım bak bu havada üşümüyor mu nasıl giyinmiş deyip ben göstermiştim :) Bende bakarım yakışıklı adamlara yaaa. Hem güzele bakmak sevaptır derler niyet kötü olmadığı ve işi hayvan gibi bakmaya getirmediği sürece.

yolda yürürken karşıya bakıyorum ..ama toplu kalabalık bi ortama girerlken önüme bakarım..kimseye bakmam.yani hayatımda o olmasada böyleydi.

ya karsiya bakiyosun hepimiz karsiya bakiyoruz illa ki göz göze geldigin biri oluyodur ondada öyle olmustur
bu biseyler hissettigininin anlamina gelmez

Sahte bir gülümsemeyle yanına yaklaşır, elini omzuna atar ve "kanka güzel kız değil mi? istersen ayarlayım ama sende bana şurdaki yakışıklıyı ayarlayacaksın olur mu?" derim.
Direk anlar zaten.. :24:

başım çatlamak üzere.. daha bugün oldu olay.bir mağazadayız elbiselere falan bakıyorum karsımızdan kız gecti baktıgını hisettim(uzun bakış değil) daha sonra tekrar oldu
ama bu beni fazlasıyla rahatsız etti ve ben hiç birşey demedim.çünkü görmedim ama hisettim gerçekten bakıp çekti gözlerini 2 3 kez :((( beynim uyuşuk şuan..bu arada birbirimizi çok seviyoruz bana aşırı düşkün değer veriyo biliyorum ama neden böyle birşey yaptı şoktayım..siz olsanız ne yapardınız..

aklına kötü şeyler geçirme canım bi kaç kez önünüzden geçmişse insan refleks olarak bi kaç kere bakabiliyo gözü çarpmıştır bu kadar büyütme bence

bi anlık bakış olsa hani hareket eden bişey dikkatini çeker kız-erkek farketmez dikkatini çeker öyle bir bakışsa hiç takmam.

ama takip eder gibi, arada gözleri ona bakmaya kaçıyorsa, süzüyorsa vs işte onu anlarsın hissedersin işte, ki sen de hissetmişsin, o mekanı terk eder bırakırım. eski sevgilime yapmıştım.
ben bişey anlatıyordum arkadaşlarımla oturuyorduk, eski sevgilim bikaç kız yaklaşmıştı ona 1 baktı 2 baktı 3cüde çektim kalktım yanlarından. bütün arkadaşlarım şok olmuştu eski sevgilim de bunu takıcağımı düşünmemişti heralde kalkıp peşimden gelmeye çalışmıştı ama gaza basıp gitmiştim yanından.

yani elbet dünyanın en güzel kızı değiliz, hoş bir bayanla denk gelebiliriz bi an gözüne çarpabilir insanın ama yanında sevgilisi olduğu halde kaçamak bakmaya çalışması çok sinir bozucu, tam tersi erkekler için de geçerli.

bir de deneme kabinlerinin orası çok kötü oluyor sevgilimle hep tartışırız, ya ben giydiğim bişeye adamın biri bakar yanında sevgilisi olmasına rağmen o adamla takışır, ya da sevgilim neden beni zorla tutuyorsun burda kızlar yanlış anlıcak diye hep tartışma çıkarır bi türlü beklemez beni orda, bi kere dükkandan çıkmışlığı var dükkanda erkek çok yokmuş her yer kızmış diye. mantığını hala anlamış değilim. bunların ortası yok galiba. açıkçası ben de uyuz oluyorum kabinden çıkıyorsun aynada bakmak için, adamların sevgilileri içerde oturmuşlar dikiliyorlar sanki onlara defile yapıyormuşsun gibi seni dikizliyorlar, alışverişe çıkarılmanın hıncını alıyorlar heralde mantığı nedir anlamış değilim. sözüm meclisten dışarı bu arada canım sakın yanlış anlama, senin sevgilin öyle bişi yapmıştır diye kast etmiyorum asla.

Son düzenleme:
Göz zinası için dua var vereyim mi derdim :ssz:

ay çok güldüm yaa :) :52::52::52:iyi kapak olurmuş :):9:

canım erkek arkadaşının sana olan bağlılığından eminsen üsteleme derim ancak rahatsızlığınıda belli et. mesela baktığını sezdiğin kız için hımm güzelmiş aslında falan diyebilirsin böylece senin onu gördüğünü anlayacaktır yada rahatsızlığını anlar. ama arkadaş ne kızlar var yaa... bugün nişanlımın dükkanına gittim kızın biri bir geldiki dükkandan ayrılana kadar kendi nişanlımı unuttum resmen. bir giymişki sorma.. he bakmasımı lazım asla!! kesinlikle bunu savunmuyorum ama sokakta gördüğümde benim bile laf atasım geliyor bazen kızlara ya :) bazen benm nişanlımda bakıyor bende hemen bulurum bişiyini o kızın mesela geçiyor diyelim bi kız baktı kız taytmı giymiş bak bende o tayttan istiyorum madem böyle ilgini çekiyor diye hemen laf çarparım :) :9: oda anlar ne ya iyiki bi göz kaçtı der oyucam o gözlerini kaçamıycak bir yere yanındaki neyine yetmiyor diye şakasına vururum hemen :) tatlıya bağlarız ama onun o davranışının yanlış olduğunu anlar hemen :9::9::9: hatta ben bazen bunu gıcıklığına güzel güzel sözler söylesin diye bile yapıyorum bakmadığı halde :):9::9::9::47::47::47:

ben olsam uyarırım gördüğüm zaman....
cidden sıkıcı bi durum aslında ama göz bu işte naapcan...

Beğendin herhalde ayarlayayım mı derdim. :37: Bazen insanın gözü takılıyor bende de olur sevgilim de yapıyor. Büyütmeye gerek yok bence:31:

kızlar biraz önce aynı şeyi erkek arkadaşım yaptı..yolda bıraktım geldim eve..
şimdide ağzıma ne geliyosa saydım ..çok sinirlenerek konuştum..sustu kaldı..
ama kızlar; o kız muhteşem güzeldi ben bile baktım :)))
dizginleri sağlama almak lazım..yiter kardeşim yaaaa..
:52:

Bende önceden o kıza niye baktın? Kal orda bakmaya devam et istersen filan diyodum bakışını yakalayınca :27:
Aslında biliyorum bi anlık bi bakış oldugunu ama olmasın banane banane :37:
Şimdi takmıyorum cünkü biliyorum art niyetli olmadıgını. Ve durupta uzun uzun süzmüyor yani öyle bi durum olursa orda bırakır giderim.Tanışsın kaynaşsın beyimiz.:47:

Benim gözüm kaymıyosa onunkide kaymıcak arkadaşş!ama şuda bi gerçekki kızlar bazen giyinmeyi unutuyor ben bile bakıyorum yok artık diyerekten:1: ama ben bile bakıyorum bazı kızlar çok abartıyo ilgi çekiyo derken ona bakma hakkı vermiyorum!:1:karşı cinse bakarsa gözlerini O-YA-RIM! eline diline beline gözüne hakim olcak arkideşşşşş...yoksa o eli kırar o beli hadım eder o gözü kör eder o dili keserim heyyytt:22::47:ay çok sinirlendim yapmış gibi:1:hızımı alamadım onu eldururummm!!!bakçaktı madem öle seçicek yada sabretsin evlenince evimizde bizde istedi şekle girerik canımm:60:

Son düzenleme:
ewet bazi kızlar giyinmeyi unutuyor bi bayan olarak benim bile dikkatimi cekiyor ki, erkek milleti hayli hayli bakiyor. ama benim sevgilimin bi baktigini gorursem cok kizarim ama bi okadarda uzulurum. aynı seyi ben yapsam kan kusturur o yuzdn asla affetmem onu direk ruhuna el-fatiha okurm:)

Bazen forumdaki konuları gördükçe ben de bir tuhaflık var diye düşünür oldum:27:

Göz bu yani,bakılır.Sevgilini at gözlüğüyle gezdirirsen sorunun çözülür herhalde.Ben de yanımda sevgilim varken başka insanlara bakıyorum hatta güzel bir kadın görünce vay be ne güzelmiş diye ona gösteriyorum.Güvenin biraz sevgilinize de kendinize de ya...

Back
X