Erkek arkadaşınızın cinsel sohbet numarasını aradığını ögrenseniz??

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
19 yaşındayım. 8 aylık bi sevgilim vardı. Başka şehirlerdeyiz. Toplamda 6 defa yüzyüze görüştük. Cinsel sohbet numarasını aradığını öğrendim. İnkar ediyor fakat eminim ve yapmadığına dair yeminler ediyor allah şahit bile dedi. Güvenim kırıldı tamamen. Bide ilk buluşmamızda telefonunda başka kızla mesajlarını yakalamıştım bitirmistim yeniden baristik sonra ama o zamanlar daha yeni olduğumuz için tekrar sans verdim. Simdi de bitirdim. Sizce dogru nir karar mi vermişim? Bikac gün oldu ayrilali biraz akil almaya ihtiyacim var

Sakın yeniden başlama doğru kararı vermişsin .
Daha çok küçüksün okumuyor musun ?
Oku hayatını kurtar bence .

Okuyorum üniversite öğrencisiyim. Ama ilk defa birine karşı farklı duygular hissettim. Güzel hayallerimiz vardı ve yanyanaykende hiç sorunumuz olmazdı. Ondan da hiç beklemiyordum böyle bişeyi. Ne düşüneceğimi şaşırdım

Zaten 6 kere yan yana gelmişsiniz yan yana sorunumuz olmazdi diyorsunuz bırakın da olmasın 6 kerecik buluşmada sorun. Başka kızlarla konuşmasını sineye çekmişsiniz bence hatanız burada, daha çok bağlanmadan bitirmeniz en iyisi çünkü karşınızdaki kişi pek karakter sahibi gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…