Kadınların düşmanı yine kadınlar sözü de bir kez daha doğrulanmış oldu, ne demek yaa; kanka dediğim insan sevgilime göz koyacak, hadi hoşlansa bile arkadaşının aşkı diye dönüp bakmaması lazımyerimseniben vala iyiymiş. sen baştan ipleri vermemişin eline. bende öyle değil o üzülmesin kızmasın diye hep alttan aldım o yüzden yani.ama pişman değilim. benim sevgiliminde çok kız arkadaşı vardı hemde çok. bizi az ayırmaya çalışmamışlardı. ben onlarda muhattabını kesiceksin dedim anında bütün arkadaşlarını sildi.hoş arkadaşta sayılmazlardıya. telefonlarını bile sildi benim için herşeyi yapar benim aşkım. ee noldu bu sefer benimde arkadaşlarıma karıştı bende kabul ettim.karşılıklı oldu. ama şöyle söyliyim benim 19 yıllık arkadaşım vardı 1yaşından beri benim arkadaşımdı ama sevgilime baktı benimleyken onu sevdi ona yakınlaşmaya çalıştı o yüzden kankamı bile sildim. çok kıskancımdır sevgilimi kıskanırım. bide çok göze batar tipiyle yakışıklılığıyla,konuşmasıyla tam bir beyfendi. kızlar hep derdi bana senin sevgilin gibi başka biri yoktur heralde. ondan sonra dahada kıskanmaya başladım. ondan sonra ilişkimiz daha güzel geçti kavgasız gürültüsüz. demekki arkadşlarına güvenmicekmişin. tabi o kızlar ayrı onlar istisna.