Erkek Arkadasıyla Tatil Yapanlar?

Bizimki pek tatil gibi değil ama şehir dışına ilk kez çıktıgım içinn ve sevglmle oldugum için tatill :69:
erkek arkadaşm bende ayrı şehirde oturuo ben samsunda o sivasta şuan kendisi askerde
6 ağustosta izne gelicek. 1 haftalık izninde hep beraber olucaz ailesinin yanına gdiorm :31: 1 hafta boyunca onlarda kalıcam çok heycanlym :31: :31:

Aslında biz de böyle birşeyi düşünüyoruz seneye.. Ama şu yalan söyleme meselesi beni de çok huzursuzlandırıyor..
Bi yandan da hayali bile güzelken gerçeğiii , rüya gibi olmalııı..
Size iyi tatiller dileyebiliyoruum yalnızca canııım :)))

ben gittim sevgilimle tatile. aslında tatil denilmez sevgilimin yaşadığ yere gittim. bizimkilere gezi dedim de gittim. üstelik ben oraya varıncaya kadar kalcak
yerimiz de yoktu :66: ama güvenim tamdı. dışarda da kalsam o beni korurdu. evlerinin tam dibindeki otelde kaldım. ne onun ailesi ne benim ailem anlamadılar.
riskli iş ama biraz cesaret arkadaşım. keşke gitseydim diyeceksin sonra. evet çok doğru bir iş değil gizli saklı ama tadı başka. yine olsa koşa koşa giderim :52:

ayy Allah belanı vermesin gidecek durum yok ama şu an acaip heves geldi heyecan bastı sanki ben gidicem:62:

vallahi riske değer diyorum ben:1: biz gittik erkek arkadaşımla tatile hatta bu senede gitmeyi düşünüyoruz çok eğlenceli oluyo:66: 2günlük bi tatildi ama o 2 gün öyle doyurdu öyle eğlendirdi ki bizi tadı bambaşka yani:34: bence git. ölümlü dünya. sonrada off keşke gitseydim diyebilirsin..aklına da kötü şeyler getirme.iyi şeyler getir ki iyi şeyler olsun:34: şimdiden iyi eğlenceleeerrr:54:

bende eşimle sevgiliyken çok yaptık tatil ilkini söylemedim anneme kız arkadaşımın yazlığında kalıyor biliyordu beni :9: ama gerçekten gitmeye değer risk almadan hiçbişey olmuyor hayatta biraz riske giriceksin hayatın boyunca unutamican bir heyecan olucak nişanlıykende gittik onu annemler biliyordu cnm evliykende gidiyoruz ama o kaçamak tatilin heyecanı bambaşka oluyor gerçekten gidince daha iyi anlarsın :66: ben hala unutamadım o tatili yanında güvendiğin aşık olduğun insan varsa gerisi boş düşünme bence git iyi tatiller :21:

Ay tesadüfen gördüm konu mu :1:
Evet gittim korka korka huzursuz huzursuz aynı zamanda sevincle..

Gittiğime de degdi.. Cok güzeldi hersey.. İnsallah bu senede gidecegiz.. Avsa büyüleyiciydi bayıldım oraya resmen aşık oldum. Kaldığımız pansiyon dısında hersey güzeldi.. Bu sefer pansiyonda kalmak niyetinde degiliz cok pisti kaldıgımız yer.. Bak gene cok heyecanlandım :52:

Ay tesadüfen gördüm konu mu :1:
Evet gittim korka korka huzursuz huzursuz aynı zamanda sevincle..

Gittiğime de degdi.. Cok güzeldi hersey.. İnsallah bu senede gidecegiz.. Avsa büyüleyiciydi bayıldım oraya resmen aşık oldum. Kaldığımız pansiyon dısında hersey güzeldi.. Bu sefer pansiyonda kalmak niyetinde degiliz cok pisti kaldıgımız yer.. Bak gene cok heyecanlandım :52:

konunu yeni gördüm canım güzel geçtiğine sevindim :34:
ben de isterdim, geçen sene de düşündük ama olmadı. artık olmaz da sanırım anca evlenince. ama karşı deilimdir, bizim problemimiz maddiyat.

Annemle babam ayrı olduğu için , anneme babama gidiyorum dedim ama sevgilimle 1 günlüğne tatil denirse tabi tatile gitmiştik denize girmiştik gezmiştik gece 2-3 gibi eve girmiştik yorgunluktan uyumuştuk ama kan süzdüm tabiii annem babamı arar öğrenir diye :9:
Kendine güvenin varsa ve sevgiline güvenin varsa git derim çok eğlenceli. ama sakın planda hata yapma

bu sene mayıs ayında ben de ilk defa erkek arkadaşımla tatile çıkmış olacağım hayatımda :69:
ben de üniversite okuyorum ve ailemle yaşıyorum, böyle tatil olaylarını yaşamak zor oluyor haliyle. bu mayısta ben kız kardeşlerim kuzenlerim hep birlikte gidicez, sevgilim de olacak mecburen çünkü zaten bu tatil gezisinin organizatörü :17:
annem sevgilimi biliyor ama bu tatil olayını söylemedim tabii ki :112:biz tabii ki aynı odada kalmıcaz ama tüm günümüz gecemiz beraber geçicek çok heyecanlıyım iple çekiyorum bu seneki tatili :16:

yaaaaaaaaa ama bende sevdiceğimle tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmm yaa ama neyazkki hic bir zaman gidemiceğim galiba cünkü izin alamam hic bir şekilde :s:50:

canımcım bişey gelse bizim başımıza gelirdi heralde tabi ben ailemle yaşamıyorum istanbulda çalışıyordum ooo ne kaçamaklar yaptık ben haftasonları bile onun yanına giderdim ki oda başka şehirde okuyordu ozamanlar heyecanıı bambaşka ama hiçte düşünmedim acaba başımıza bişey gelirmii diyee buyazda tatile gittik iyi düşüün iyi olsun derler nişanlandık hala akıllanmadık gerçi:1:

Back
X