erkek arkadaslarımızın beğenileri ve takip ettikleri

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
Arkadaşlar 21 yaşındayım ve sevgilimin takip ettiği, fotoğraflarını beğendiği oldukça kız arkadaşı var. Başlarda çok takıyodum bu durumu sonra ergence davrandığımı düşündüm çünkü benim de erkek arkadaşlarım var ve takip edip beğeniyorum. Çok saçma ama bu ara şu Aly Eckmann'ı bile kıskanıyorum habire fotoğraflarını beğeniyor zaten fanatik fenerli :D yani şu an ona dediğim hiçbir şey yok bu durumuna artık alıştım gibi hani her beğendiği kızla konuşuyo sanki kendine gel falan diyorum zaten çocuğun son görülmeleri sürekli bana yazdığı saat :D tabi yapan her yerden yapar biliyorum da. böyle neden beğeniyolar ya hele ki güzel gösterişli bir kızsa daha çok sinirlerim bozuluyor :)

21 yaşında nasıl bu kadar çok takipçisi,takip ettiği oluyor ki insanın?
Bu kadar büyük arkadaş çevresi nasıl oluşuyor,çok garip?

21 yaşında nasıl bu kadar çok takipçisi,takip ettiği oluyor ki insanın?
Bu kadar büyük arkadaş çevresi nasıl oluşuyor,çok garip?
o 23 yaşında da. burda çok kişi takip ettiğini falan kastetmedim ki. hani aynı kişilerin falan beğeniyo zaten sürekli

o 23 yaşında da. burda çok kişi takip ettiğini falan kastetmedim ki. hani aynı kişilerin falan beğeniyo zaten sürekli
Pardon yanlış anladım.
Madem bu kadar rahatsız oldun,sosyal ağları kullanmayın.
İlişkinizden önemli mi?

Arkadaşlar 21 yaşındayım ve sevgilimin takip ettiği, fotoğraflarını beğendiği oldukça kız arkadaşı var. Başlarda çok takıyodum bu durumu sonra ergence davrandığımı düşündüm çünkü benim de erkek arkadaşlarım var ve takip edip beğeniyorum. Çok saçma ama bu ara şu Aly Eckmann'ı bile kıskanıyorum habire fotoğraflarını beğeniyor zaten fanatik fenerli :KK70: yani şu an ona dediğim hiçbir şey yok bu durumuna artık alıştım gibi hani her beğendiği kızla konuşuyo sanki kendine gel falan diyorum zaten çocuğun son görülmeleri sürekli bana yazdığı saat :KK70: tabi yapan her yerden yapar biliyorum da. böyle neden beğeniyolar ya hele ki güzel gösterişli bir kızsa daha çok sinirlerim bozuluyor :)
sosyal medyadan uzak durmak ilişki kurtarır bence.

bence çok gereksiz yani biraz fazla geldi bana bu kadar beğenmesi ayrıca sizde takmıyorum diyorsunuz ama sanki içiniz içinizi yiyor..
bende olsam rahatsız olurdum he herkes birbirini beğenir ama o kadar arkadaşı olması falan bence garip.

Pardon yanlış anladım.
Madem bu kadar rahatsız oldun,sosyal ağları kullanmayın.
İlişkinizden önemli mi?
:))) ahah ne güzel söyleniz ya. ama ona böyle bir şey desem güler bana. çocuk muyuz der zaten bugüne kadar olanlar hep sosyal medya hep ama asla kapatmaz saçmalama falan der. yani bende kapatmam istemem ayrıca

Sevgilim beğenmez. Ben rahatsız olurdum sanırım.
Siz de takmıyorum diyip takanlardansınız bence.

:))) ahah ne güzel söyleniz ya. ama ona böyle bir şey desem güler bana. çocuk muyuz der zaten bugüne kadar olanlar hep sosyal medya hep ama asla kapatmaz saçmalama falan der. yani bende kapatmam istemem ayrıca
Kapatmasın ama beğenmesin öyle dursun yani?

bence çok gereksiz yani biraz fazla geldi bana bu kadar beğenmesi ayrıca sizde takmıyorum diyorsunuz ama sanki içiniz içinizi yiyor..
bende olsam rahatsız olurdum he herkes birbirini beğenir ama o kadar arkadaşı olması falan bence garip.
kesinlikle tabii ki içim içimi yiyor kıskanıyorum gördükçe mesela bir kızı mı beğendi hemen profiline girip ayrıntılarıyla bakıyorum :D bunun yanı sıra erkeklerinkinide beğeniyo fenerbahce sayfasının da kısaca her önüne geleni beğenip geçiyor sanırım

kesinlikle tabii ki içim içimi yiyor kıskanıyorum gördükçe mesela bir kızı mı beğendi hemen profiline girip ayrıntılarıyla bakıyorum :KK70: bunun yanı sıra erkeklerinkinide beğeniyo fenerbahce sayfasının da kısaca her önüne geleni beğenip geçiyor sanırım

kapatın sosyal medya hesaplarınızı..
önüne geleni beğeniyor diye bişey bence olmamalı ama bilemiyorum yani.

Baş edemeyecekseniz sosyal medyayı kullanmayın
Dönemin en büyük sorunu sosyal medya oldu
Evlilikler sosyal medya üzerinden gerçekleşip, yine sosyal medya yüzünden bitiyor

kesinlikle tabii ki içim içimi yiyor kıskanıyorum gördükçe mesela bir kızı mı beğendi hemen profiline girip ayrıntılarıyla bakıyorum :KK70: bunun yanı sıra erkeklerinkinide beğeniyo fenerbahce sayfasının da kısaca her önüne geleni beğenip geçiyor sanırım
Ayrıntılara bakmak çok ayrıntı olmuş.:DNe var canım begeniyorsa sen de yakışıklı erkekleri begensen nolur ki.Altı üstü bir tıkla begeniyorsun.Dallanıp budaklandırmaya gerek yok.Ben olsam kiskanirim,orası ayrı ama sorun etmem yani.Ben her yakisiklidan hoşlanmıyorum.Yani o da her güzelden hoslanmiyordur.

Ben netlog filan kullanmistim çokkk eskiden oda 8. Sinifa filan gidiyordum sanirim :D Daha sonrasinda bu tarz yerlerde üyelik kullanmadım hiç. Halada yoktur. Esimde kullanmıyor. Bence iyi birşey değil. Kiskanmaktan ziyade tanimadigin konusmadigin insanlarin hayatindan sanane? Niye takip ediyorsun ki.. Sacma geliyor

Buna benzer bir rahatsızlık, erkek arkadaşıma göre kıskançlık, konusunu 3 gün önce yaşadık. Ben instagram hesabımı kapatmıştım gereksiz geldiği için, onunkine bakmak istedim. Zaten tek tük kız arkadaşlarını takip ediyor. Onun hesabına girdim ve ayarlardan beğendiklerim kısmı var ya hani, heh oradan baktım kimi beğenmiş diye. 2-3 tane eski kız arkadaşı dışında 7 8 aydır başka kız fotoğrafı beğenmemiş. Önce bi sevindirik oldum sonra düşündükçe sinir olmaya başladım çünkü o kızları da takip etmesini istemiyordum. Ne gerek var niye beğeniyor diye kendimi yedim :KK12: Ortalığı yıktım resmen. Sabaha kadar uyumadık gün ışıyınca sahil kenarına gittik konuşmaya ve baktım ki aşırı aşırı abartmışım.. :olamaz: Hallettik sonra.
Bu da böyle bir anımdı.:KK45:

Neyse senin meseleye gelirsek bence fazla üzerinde durma. Uyar, istemiyorum karşı cinsten herhangi birinin fotoğrafını beğenmeni de. Bakıp geç ne var yani de. Konuş yani anlat rahatsızlığını. O da haklısın aşkım bir daha beğenmem gibi şeyler söylerse konuyu kapat.

Back
X