Erkek arkdaşımı çok seviyorum ama neden rüyalarıma giriyor?:(

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Arkdaşlar benim uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var.Allaha şükür herşey yolunda bir problemimiz yok.Ama son zamanlarda bi problem var ya da benim etkilendiğim.Benim ortaokul arkdaşım vardı biz tesadüfen aynı üniversitede okuduk.Görüşmemiştik ozamana kadar. Ve ben daha sonra bana yıllardır aşık olduğunu öğrendim.kendiside kabul eetti.çok şaşırdm.Ama beni hiç bir şeklde rahatsız etmedi zarar vermedi erkek arkdaşım olduğunu bilerek sadece seni beklicem dedi.Ben de ozamanın verdiği cahillikle bekle sakın vs gibi çok azarladm ve tersledim.Bu olay olalı yaklaşık 4 sene oluyor.biz hiçbirşeklde görüşmedik o saatten sonra bnide asla rahatsız etmedi.Ortak bir ortaokul arkdşımız vasıtasıyla beni çok sevdiğini öğrendim herkes öğrenmiş doğrusu bana girip twitter larına bakmamı söledi gerçkten bir girdimki doğumgünümde benim için yazdığı yazılar, beni görmüş bir yerde sanırım onla ilgili yazılar..1 ay öncesine kadr yazılar vardı.hayatına da kimse girmemiş.gel zaman git zman biz aynı üniversitede yüksek lisasn yapıyomş gerçkten bir gün filmlerde olduğu gibi çarpıştık ve şok olduk ikimizde.sadece meraba dedik okadr.bir iletişimimiz görüşmemiz yok.ama son zamanlarda rüyalarıma giriyor.ve ben ona ozaman söledklerim için vicdan azabı çekiyorum.bi tarftan gerçkten erkek arkdaşımı çok seviyorum ona karşı içimden suçluluk duygusu taşıyorum(Ki asla görüşmem en ufak iletişimim yok)Napmalıyım ben gerçkten ? Yadırgamadan fikirlerinize ihtiyacım var.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

SEvdiğin için değil, o çocuğa üzüldüğün için rüyalarına giriyor. Zamanla unutursun...

kaderin oyunu diyelim :)
onca zamandır hayatının ucundan bucağından devamlı çıkması silinip gitmemesi ilginç.
kafanın karışması normal.
ben bu tür şeylere inanırım, kısmetinde varsa elbet olacaktır.
bigün erkek arkadaşından ayrılırsan şans verebilirsin bence.

etkilenmişsiniz.bu da çok normal.hayatınızda biri oldugu zaman etkilenmeyeceginizi dusunurseniz buyuk hata olur.bu etkilenme evlenince de olabilir.sorun bunu büyüttükçe üstüne gittikçe farklı boyutlar kazanması.yapacağınız tek şey "bu kadar beni seven birinden etkilenmek çok normal" deyip önemsemeyeceksiniz.çünkü uyum çogu zaman sevginin aşkın önüne geçer.ne aradığınızı tekrar değerlendirin.

kaderin oyunu diyelim :)
onca zamandır hayatının ucundan bucağından devamlı çıkması silinip gitmemesi ilginç.
kafanın karışması normal.
ben bu tür şeylere inanırım, kısmetinde varsa elbet olacaktır.
bigün erkek arkadaşından ayrılırsan şans verebilirsin bence.

niye karşıma çıkıyor anlayamıyorum.yüksek lisans yaparken karşılaşmamız okadr gariptiki hiç olmayacak bir yerde pat die.hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık.ama çok üzülüyorum içten içe :(

etkilenmişsiniz.bu da çok normal.hayatınızda biri oldugu zaman etkilenmeyeceginizi dusunurseniz buyuk hata olur.bu etkilenme evlenince de olabilir.sorun bunu büyüttükçe üstüne gittikçe farklı boyutlar kazanması.yapacağınız tek şey "bu kadar beni seven birinden etkilenmek çok normal" deyip önemsemeyeceksiniz.çünkü uyum çogu zaman sevginin aşkın önüne geçer.ne aradığınızı tekrar değerlendirin.
çok haklısınız çok teşekkür ederim hadi unut artık burcu diyorum geldi geçti olabilir ne var bunda diyorum başka şeylerle ilgilenmye çalışıyorum pat rüyama giriyor.Allahım hangisi hayırlıysa o girsn rüyama diyorum bu giriyor böle çok zor durumdayım

bana sanki ileride o arkdaşınla birlikte olacakmışsın gibi bir his geldi .. hayırlısı olsun canım çok da düşünme ..

Bi yandan ben neler düşünüyorum böyle diyorum.erkek arkdaşım yeni Amerikadan benim için gelip gitti.Napıyosun sen burcu diyorum:(

etkilendiğin için rüyana girmesi normal.. ben de erkek arkadaşımı çok seviyorum benim de rüyama başkaları girebiliyor mesela etkilendiğim olaylar varsa.. başka erkeklerin de girdiği oluyor.Bu normal.. erkek arkadaşını seviyorsun tmm ama rüya görüyorsun diye vicdan da yapma ona karşı... rüyalar bizm bilinçaltımızdır ve uyuduğumuz zaman aslnda beynimizdeki kendi düşüncelerimizi görürüz. Yani ben öyle düşünüyorum en azından.

Son düzenleme:
niye karşıma çıkıyor anlayamıyorum.yüksek lisans yaparken karşılaşmamız okadr gariptiki hiç olmayacak bir yerde pat die.hayırlısı neyse o olsun diyorum ben artık.ama çok üzülüyorum içten içe :(

Totemle iş olur mu? Hangisi hayırlıysa o girsin rüyama:44:
Senin bir ilişkin varsa,sorun yoksa,eskide kalmış hiçbir anlam taşımayan,hiçbir paylaşımın olmamış biriyle ilgili farkında olmadan hayal kurmaya başlamışsın.Hakkımda hayırlısımı,niye çıktı karşıma.Yazdığı yazılar senin için mi.Öyle dahi olsa,tuhaf değil mi.Saplantıya,hastalıklı sevgiye girer bu iş.Senden hoşlanmış olabilir.Ama hiçbirşey paylaşmadığı yaşamadığı bir insanı 4 yıl boyunca unutamamako kişinin Ruh halinin fazla melankolik ve saplantılı oldugunu gösterir.İnsan 4 yılda hayatına bir düzen verip,birini sevmezmi.Öyle kara sevda mara sevda hikaye bunlar.
İyi bir ilişkin varsa,sevgilinin senin için hayırlı mı değil mi az çok bilmen gerek.Tesadüfen karşılaşmışsınız.Çok şaşılacak bir durum değil.Aklına taktığın için de bilinçaltında rüyalarına giriyor.

Muhakkak ki bilinçaltınızla alakalı ama bu alaka nerden kaynaklanıyo önemli olan bu; siz aslında bu çocuktan etkilendiniz de mi görüyosunuz yoksa hep karşılaştığınız için acaba mı dediniz diye mi görüyosunuz :S

Bir sevgilim vardı hep rüyama girsin diye dua ederdim gece yatarken ama hiç aklımda olmamasına rağmen ve kötü de ayrılmamıza rağmen ben hep eski erkek arkadaşımı görüyodum rüyalarımda. Sonra ben dediğim bu kişiden ayrıldım ve eski erkek arkadaşım şu an nişanlım :17: ve rüyalarımda yine onu görmeye devam ediyorum.

Ama tabi bizim aramızda fark var. Şu anki nişanlımla zaten çok büyük bi aşk yaşadıktan sonra ayrılmıştık.

Siz kendinizi iyi tartın şu anki erkek arkadaşınıza haksızlık etmiş olamamk için mi böyle düşünüyosunuz yoksa ona gerçekten aşık olduğunuz için mi. Yazdıklarınızdan sevginizden pek emin olmadığınız gibi bi izlenimim oldu çünkü :26:

Son düzenleme:
Bence siz d bu kişiden hoşlanıyorsunuz beni seviyormuş, çarpıştık işte 1 ay önceye kadar bana yazdığı yazılar vardı tweette yani benim inanasım gelmedi. O kadar zaman geçmiş, sizin çıktığınız biri var hiç mi gönlü başkasına kaymadı. Hiç mi biri olmadı görmeyeceğinizi bile bile neden yazsın? Öyleyse bile aşırı saplantılı o zaman ama rüyamda gördüm olayı bile bahane gibi geldi bana meyillisiniz ve bunları bahane ediyormuşsunuz havanız var rüyanıza girdiyse bilinçaltınızdan dolayı girmiştir neden tweetlerine filan bakıyorsunuz ki aynı şeyi erkek arkadaşınız yapsa neden bakıyorsun başka kızın tweetlerine dersiniz ama valla eğer erkek arkadaşınıza karşı bir şey hissetmiyorsanız ona meyiliniz varsa bir an önce ayrılın haksızlık etmeyin. Bitmiş gitmiş o zaman böyle demiştim, rüyama giriyor vicdan azabı çekiyorum demek onunla görüşmek için bahane arıyorsunuz demek bana göre sevmediği ilgilenmediği birini neden bu kadar düşünür insan aman canım rüya der geçer benimde fi tarihindeki çıktıklarım rüyama girer napıyım yani beni mi düşünüyor acaba deyip face tweet mi bakayım evli barklı kadınım önemsemiyorum bile.

siz içten içe o çocuğa ilgi duymaya mı başladınız.bana öyle geldi bu.kendinize bile söyleyemiyorsunuz bu durumu kabul etmek bile istemiyorsunuz ama o çocuğa karşıda ilgilisiniz.
onunla kendinizi yanyana düşünmekten bile korkuyorsunuz.
insan neyi düşünüyorsa birşeyin etkisinde kalıyorsa rüyalarında da o şeyi görüyordur.siz bilmeden bile onu düşünmüş olabilirsiniz.
kısacası siz şuanda çok zor bir durumdasınız iki kişi arasında kalmışsınız.her iki tarafta sizi seviyor.bence sizin kafanız karışık.

Kim olsa hangi kadın olaa bu ilgiden etkilenir
Seni senelerce unutmamış bi erkek her anını her dakikanı özel sayıp bunu duyguları ile dile dökmesi felan gerçekten çok hoş bi sevgisi varmış:1:

Hani öyle takıntı değil seni içten içe sevmesi,masumca sanırım bunlar ilgini çekti.Ama çekmesi gayet normal.Sen hayatındaki insanı seviyorsan ona sarıl her şey geçer

Hayatta herşey olabilir şaşırmamak lazım bu kafar bklemeside hoş benimde bi arkadaşım seni beklicem demisti nitekim şuanda onunla evliyim ve çok mutluyum.. seninde böle olck die bişey yok herşeyin hayırlısı..vicdan yapma kendi hayatına odaklan canım...

yorumlar icin cok tesekkur ederim hepinize hepinizin dusuncelerni aldgm icin cok mtlu oldm.yalnz benim bir bahanem asla yok.zaten oyle olms olsa en azndan 5dk olsa knsrdm ya da gorusrdm ama yaomadm o da yapmadi. onun hasta asiri saplantili oldgnu asla dusunmuorm.Allah onunda yolunu acik etsn.dusunmemeye calisacam.Erkek arkdsma uzecek bise yapmam yapamam.Insan ama iste bazen geliyor akila

Beyninizin ve kalbinizin size oyunu yaşadığınız. Sizi sevdiğini ve hep bekleyeceğini söyleyen ve bu sözünü tutan adama karşı duyulan minnet aslında tam olarak içinde bulunduğunuz ruh hali. Bilinçaltınıza yüklediğiniz veri patlamasından da, rüyalarda seyrettiğiniz hayal alemi oluyor hissettikleriniz.

Bu geçici bir duygu karmaşası olabilir. Tabi, sevgilinize olan bağlılığınızı tekrar hissetmeye başlayarak. Onu bu yaşananların ardından bir kenara atmazsınız zannediyorum. Geçici duygu karmaşalıklarına bir aşkı kurban etmezsiniz. O zaman yapacağınız duyduğunuz bu minneti sadece iyi hatırlamaya odaklanmak. Sürekli düşünce ve kurulan hayal aleminden mümkün olduğunda uzaklaşmak.

Yok ben sanırım aşık olmaya başlıyorum diyorsanız da, çok iyi düşünmek zorundasınız. Unutmayın, kaçan kovalanır ama elde edilen aşk hiç bir zaman kaçanın kovalandığı şehveti vermez.

Sevgiler..

Aynı bizim hikayemiz fakat sonu farklı ben o çıktığım çocuktan ayrılıp beni yıllarca seven kişiyle evlendim. Yıllarımı verdiğim insan da beni aldatmıştı.

Back
X