Arkdaşlar benim uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var.Allaha şükür herşey yolunda bir problemimiz yok.Ama son zamanlarda bi problem var ya da benim etkilendiğim.Benim ortaokul arkdaşım vardı biz tesadüfen aynı üniversitede okuduk.Görüşmemiştik ozamana kadar. Ve ben daha sonra bana yıllardır aşık olduğunu öğrendim.kendiside kabul eetti.çok şaşırdm.Ama beni hiç bir şeklde rahatsız etmedi zarar vermedi erkek arkdaşım olduğunu bilerek sadece seni beklicem dedi.Ben de ozamanın verdiği cahillikle bekle sakın vs gibi çok azarladm ve tersledim.Bu olay olalı yaklaşık 4 sene oluyor.biz hiçbirşeklde görüşmedik o saatten sonra bnide asla rahatsız etmedi.Ortak bir ortaokul arkdşımız vasıtasıyla beni çok sevdiğini öğrendim herkes öğrenmiş doğrusu bana girip twitter larına bakmamı söledi gerçkten bir girdimki doğumgünümde benim için yazdığı yazılar, beni görmüş bir yerde sanırım onla ilgili yazılar..1 ay öncesine kadr yazılar vardı.hayatına da kimse girmemiş.gel zaman git zman biz aynı üniversitede yüksek lisasn yapıyomş gerçkten bir gün filmlerde olduğu gibi çarpıştık ve şok olduk ikimizde.sadece meraba dedik okadr.bir iletişimimiz görüşmemiz yok.ama son zamanlarda rüyalarıma giriyor.ve ben ona ozaman söledklerim için vicdan azabı çekiyorum.bi tarftan gerçkten erkek arkdaşımı çok seviyorum ona karşı içimden suçluluk duygusu taşıyorum(Ki asla görüşmem en ufak iletişimim yok)Napmalıyım ben gerçkten ? Yadırgamadan fikirlerinize ihtiyacım var.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın