Erkek arkdaşlarım terk edip, arkadaş olmak istiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi dme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
13
1
86
Antalya
neden böyle yaparlar? ilerde lazım olur diye mi

Son düzenleme:

tesadüfte olabilir tabiki amaa 2 kişi böle ard ardaa aynı şekilde olduysa sonuu belkiide problem sendedir??
dişiliğini çok fazla kullanamıyo olabilir misin?? (cinsellikten bahsetmiyorumm, sıradan bayan tavırları gibi)
yadaaa bu arkadaşlık durumunu çok çabuk kabullenebilcek bi tavır mı sergiliyosun kii?? benceee onlarla küçük bi konuşma yap.. eski sevgiliden dost olmayacagını söle.. sonuçta arada o kadar yaşanmışlıklar varken hiçe sayılıp kankiii olunur mu yahuu??

Yabancı olanı anlıyorum aslında başka bir ülkede yaşıyor. Doğru düzgün anlaşamıyoruz. :2: Hayatı çok yoğun bir de benim dırdırımı çekmek istemiyor sanırım. Belki 1-2 ay sonra tekrar düzelizir benim bu araya ihtiyacım var gibi şeyler söylüyor. Yabancılar bu kadar sıkılmaya gelemiyor sanırım
Bir arkadaşım seninle sevgili olmasa da aynı şekilde görüşüyor , ama bir hata yaparsa zaten sevgili değildik diyecek diyor.
Arkadaş olmaya devam edersem, hiçbir zaman sevgili olamaz mıyız acaba? offf

bence sen bu duygulara sahipkeen arkadaşlıgını bile düşünme..daha sonra kanka ayagına yatıp sana hoşlandığı kızdan bahsettiğini düşünsenee???
sen yinede eskileri bi hatırlat onaa, kabullensin yada kabullenmesiin farkketmez , şöyyle bii kendine gelsiiin.. ona göre davransın sanadaa.. :93:

Hatırlattım, fotoğraflarımızı fln istedi beraber Paris'e gitmiştik. tekrar orada olmak istiyorum, 10-15 gün sonra tekrar gidelim dedi. Gitmeyi planlıyoruz bakalım. Ne istediğini bilmiyor sanırım :) Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…