Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar warmı ya böle bişey ben erkek arkadaşımda sezmledm böyle bişey, herkez askere gdnce olumlu yönde değişeceğini söylüyordu, 2 gün sonra gelicek ama cidden bi değişim yaşadı :)))
bende cok korkuyorum ya bundan, bu forumda 2 kere sevgilim askerden sonra degisti lafini duydum,hemn mesaj attim sevgilime bitanem degismessin sen askerden sonra dimi??dedim,oda noluyoruz nerdn cikti bu soru birden diye sordu D
acayip bi şeklde üstme düşmeler, çok anlayışlı olmalar, nei sürekli ilgye boğmalar, sürekli olumlu hayaller kurmalar, beni kaybetmekten korktuğunu açık açık belli etmeler. ya bunlar zaten wardıda nasıl anlatsam 1ken 10 oldu :)
meraba. benimde erkek arkadasım askerde suan . değişiyolar askere gidince gercekten ama oranın pskolojısı cok farklı yemek yeme alıskanlıkları bıle degısıyo zaten en basıtı.
evet:) benim sevdiğim zaten çok iyiydi şimdi daha çok üstüme düşüyo arada kavgalarımız oluyo ama onlarda normal artık. ama sadece askerdekinin değil bekleyeninde pskolojisi değişiyo
inşallah gelince daha iyi olur
askerdeyken cok olumlu degisimler olur ilgi alaka arama sormalar vs ama geldikten sonra soguk konusmalar uzaklasmalar belli bir sure devam eder bu kritik donem dikkat etmek lazım
benim (eski, eski diyorum cünkü tam olarak birlikte degiliz, karisik durum ) erkek arkadasim cok olumlu yönde degisti.
Saskinliktan agzim acik kaliyor
5 ay oldu askerden geleli, eski haline dönmedi simdilik bakalim :)
Kendiside üzerime cok düsüyor, beni kaybetmek istemedigini söylüyor, sevmedigim ne varsa birakmis.
genelde askerdeyken olumlu bole ustune dusmeler ılgıler vs oluo, geldıkten sonra da tam tersı alakasız eskısınden bambaska ınsan oluolar. genelde cevremde gorduklerım bole.
ya bence bu kisisine göre degisiyor. Burda yazilanlardan anlasildigi gibi.
Benimki Askerligini Tunceli Hozatta yapti...Bana anlatiyor ölümle yasam arasindaydik. Ben bunlari gördükten sonra senin Ailemin kiymetini daha cok anladim.
Cok tuhaf duygular diyor. Insanin hayati bir anda film gibi geciyor göz önünden.
Yani bence askerligin yapildigi yerinde cok büyük payi var.
bencede katılıyorum çok zor şartlarda askerlik yapan kardeslerimiz var allah yardımcıları olsun. benim askerim mersinde suan rahat allaha sükür. bazen değişmeler cok olumlu oluyo bazende olumsuz olup buyuk kavgalar cıkıyo. hergün aynı saatte kalkıp emir altında olmak kolay degıl sonucta
benim sevgilimde izine geldiğinde (ilk günü saymazsak ) %100 olumlu yönde değişmişti hatta ben her erkeğin 15 aya karşıyım ama bi 6 ay askerlik yapması şart diye düşünüyorum kesinlikle tam olarak olgunlaşmalarını sağlıyo şimdi de bekle diyo bakalım bekliyoruz 3 ay sonra neler olucak