Erkek ayrılırken ağlıyorsa gerçekten sevdiği için midir?

Size katılmıyorum, her şeye ağlayan kişiler bana hoş gelmiyor, hele sevgilisini uğurlarken ağlayan kişi bana hiç mi hiç duygusal gelmiyor aksine itici. Benim fikrim bu, sevmiyorum, sevemiyorum. Sizin fikrinize de saygı duyarım Allah ağlatmasın diyelim.
Ben yazimin hicbir yerinde herseye aglamanin da normal oldugunu soylemedim. O da bir psikolojik rahatsizliktir zaten. Konu sahibinin konusuna da hic yorum yapmadim. Zira adamin neye agladigi ya da gercekten aglayip aglamadigi bile belli degil.

Psikolojik durumunun bpzukluğunu gösterir bence. Yani hani bi zarar görseniz, siz incindiniz diye ağlasa neyse. Bu durumlarda kadın gibi ağlamaz normal bir erkek. Bizim gibi duygusal çalışmıyor kafaları...

Ben sevgiyle alakası olduğunu düşünüyorum.
Zamanında yaşadım çünkü ama sen daha iyi anlarsın canım.
Ayrıca erkekler ağlamaz diye birşey yok seven insan olan herkes aglayabilir.
Ağlamak sadece kadınlara özgü bir olgu değil.

Ben sevgiyle alakası olduğunu düşünüyorum.
Zamanında yaşadım çünkü ama sen daha iyi anlarsın canım.
Ayrıca erkekler ağlamaz diye birşey yok seven insan olan herkes aglayabilir.
Ağlamak sadece kadınlara özgü bir olgu değil.
Bir gün önce akşamüzeri sahilde oturuyorduk. Bir süre sonra kalkmak istedi. Yarın bu saatlerde birlikte olamayacağız dedi. Bu aklına geldiği için hüzünlenmişti. 20'li yaşlarda olsa ağlaması samimi gelmezdi ama olgun bir yaşta olduğundan bunu bana olan sevgisine bağladım.

Bir gün önce akşamüzeri sahilde oturuyorduk. Bir süre sonra kalkmak istedi. Yarın bu saatlerde birlikte olamayacağız dedi. Bu aklına geldiği için hüzünlenmişti. 20'li yaşlarda olsa ağlaması samimi gelmezdi ama olgun bir yaşta olduğundan bunu bana olan sevgisine bağladım.
Aynen canım samimi olup olmadığını sen anlarsın.
Illa ayrılık olunca aglanmaz yani seni göremeyecek özlem girecek araya vs vs.

Bazilari demiş ben istemezdim,sevmem öyle itici gelir aglayan erkek vs ama robot da değiliz ki anasini satiyim erkek de olsa o da bi insan aglayabilir.
Sevgilisinden ayrildigi için üzülmüş adam içindekiler dokuluvermis.Bilmiyorum,erkek arkadasini tanimiyorum sonuçta ama insan sevmediği insan için aglamaz bence oscarlik oyuncu değilse bilmiyorum erkek arkadasin bu konuda samimi geldi bana duygusal belli ki.
Benim sevgilimde aglamisti ayrilirken bizde sizin gibi uzaktan ilişki yurutuyoruz.Sarilip aglasmistik anne babasi bile görmemiş onu ağlarken bana samimi gelmişti.
O ani yaşayan sensin canim samimi olup olmadigini,sevip sevmediğini bi tek sen anlayabilirsin.

Inanma erkeklerin goz yasina sabun kacmistir ani yasa dengeli adim atarak uzun vadeli planlar beni cok uzmustur

benim sevgilim ben gidiyorum diye ağlasa,ki yanımda ağlamaz,"ne ağlıyosun abartma" derim. Olayları abartmayı hiç sevmiyorum.

yani sizinle güzel vakit geçirmiştir,alışmıştır,duygusal bir anına denk gelmiştir ve ağlamıştır bunlar ihtimaller.

ama bence size değer veriyor ve gitmeniz onu üzmüş,seviyor yani. fazlasıyla da duygusal.

Kim karsimda agladiysa sagolsun bir kazik atti :) erkegin aglamamsi gerektigini dusunenlerden degilim aglamak insana mahsus bir sey ama nedense aglayan erkegi samimi bulmam.tecrubeylede sabit

Sana şunu söyleyim. Biriyle çıktım bi ay sürdü sebepsiz ayrıldım. Onun kaldığı yurttakiler " ona ne yaptın yorganin altına girdi saatlerce ağladı" dediler.. birbirinden güzel kızlar geldi " benm teklifimi kabul etmiyor sebebi seni seviyormuş" dediler.
Sonuç ne oldu biliyomusun çok değil bi yıl sonra sosyal medyadan msj attım "ben mihrima nasılsn" dedim. Bana verdiği cevap " gerçekten hatırlayamadım " oldu. Mort oldm :kızgın:
Erkekler kadınlar gibi değil. Umursama bence.

Sana şunu söyleyim. Biriyle çıktım bi ay sürdü sebepsiz ayrıldım. Onun kaldığı yurttakiler " ona ne yaptın yorganin altına girdi saatlerce ağladı" dediler.. birbirinden güzel kızlar geldi " benm teklifimi kabul etmiyor sebebi seni seviyormuş" dediler.
Sonuç ne oldu biliyomusun çok değil bi yıl sonra sosyal medyadan msj attım "ben mihrima nasılsn" dedim. Bana verdiği cevap " gerçekten hatırlayamadım " oldu. Mort oldm :kızgın:
Hahahahah:olamaz: ya koptum resmen:KK48::KK48:

Oooo inanılır gibi değil ama sizinki daha genc yaşlarda olduğu için öyle davranmış gibi geldi bana

Ben asla inanmam.
Biz nisanlimla farkli ulkelerde yasiyoruz. beni havaalanina birakinca hic aglamadi. Ama sinemada delibal izledigimizde gözleri doldu. Noldu lan iyimisin. git bana peynir soslu nachos al bi hava al kendine gel demistim :D

Bence seni çok seviyor. Burdaki yorumlara takılma. Herkes nasıl da olumsuz yaklaşmış. Heralde kıskançlıktan.
Eğer sana göstere göstere hüngür hüngür ağlasa ay itici demelerini haklı bulurdum. Ama onun üzüldüğünü sen anlamışsın, bile isteye belli etmemiş.
Bence çok güzel bişey. Kıskanmakta haklılar :KK48:

Malumunuz erkeklerin ne hissettiklerini yani gerçek duygularını anlamak zor oluyor. Duygularını fazla kelimelere dökmekten hoşlanmıyorlar. Ben de ister istemez erkek arkadaşımın duygularından hep emin olmak istedim. Bana karşı son derece iyi ve hoşgörülü davranıyor ama yine de insan emin olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşadığımız için çok sık görüşemiyoruz tabi bu da ilişkiyi biraz etkiliyor. Haftasonunu birlikte geçirdik. Çok da güzel kaliteli zaman geçirdik. Ayrılık zamanı geldiğinde bir de baktım ki gözleri kızarmış. Öncesinde ağlamış belli ki. İçim parçalandı hiç onu öyle görmemiştim. Açıkçası ağlayabileceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Onun duygularının tam olarak farkında olmadığımı hissettim

Erkekler kolay kolay ağlamaz. Sizce de bu beni gerçekte sevdiğini göstermiyor mu?
Bu bir ölçü değil ..yarın seni döver ,bu sefer de canın acıdı diye ağlar ..yada eli acır ağlar ..yada bunu bir silah olarak kullanır ,seni kandırır ..tam tersi De olabilir ,belki çok duygusaldır ..

Son ihtimali de yazayım tam olsun :) belki seni aldatiyordur, sevgisine inandırmak ve rahat hareket etmek için bu yolu secmiştir :) tamam tamam duygusaldır ,gidiyorum :KK53:

Back
X