M melisseda Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2015 35 10 13 31 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisseda #1 arkadaşlar ben istanbul avrupa yakasındayım 3 aylık oğlum var onu sünnet ettirmeyi düşünüyorum tavsiye ettininz hastane var mı
arkadaşlar ben istanbul avrupa yakasındayım 3 aylık oğlum var onu sünnet ettirmeyi düşünüyorum tavsiye ettininz hastane var mı
Y yildirim611 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 2 0 1 45 4 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisseda #2 melisseda .!.: arkadaşlar ben istanbul avrupa yakasındayım 3 aylık oğlum var onu sünnet ettirmeyi düşünüyorum tavsiye ettininz hastane var mı Genişletmek için tıkla... zeytinburnunda avrasya hast.de üroloji dr. arman bey ,ben 24 günlükken ona yatırdım,çok memnun kaldım,tavsiye ederim
melisseda .!.: arkadaşlar ben istanbul avrupa yakasındayım 3 aylık oğlum var onu sünnet ettirmeyi düşünüyorum tavsiye ettininz hastane var mı Genişletmek için tıkla... zeytinburnunda avrasya hast.de üroloji dr. arman bey ,ben 24 günlükken ona yatırdım,çok memnun kaldım,tavsiye ederim