Forumda belki yazılarımı okuyan olmuştur.Eğer hakkımda hayırlıysa eğer Rabbimden hep erkek evlat istedim.Bunun için yumurtlama günü,yok yatarken sağa yatma vs. bi çoğunu denedim.Kardeşlerimin hepsi kız,kardeşlerimin çocuklarınında kız.benimde ilk çocuğum yine kızları oldu cümlesi çok ağırıma gidiyor bunu yiğenlerimde yaşadım tekrar kendimde yaşamaya gücüm yok.Biliyorum eli ayağı sağlam olsun cinsiyete takılma diyeceksiniz biliyorum farkındayım ve şükürki çok inançlıyım demekkki benim içinde hayırlısı kızmış.18 . haftadayım bir mucize olmassa kızım olacak inşaallah.
Demekki Rabbim nasip etmedikten sonra yumurta takibi yap yok sağa yat yok diyet yap olmuyor.Nasibinde varsa olursa olur demek
Toplumumuzdan keşke şu cehalet silinse .Cinsiyet bizim değil Rabbimizin tercihi. bunu biz şahıslara maal ediyorlar.Demekki hayırlısı bu.
Aileme kızım olcak bile diyemedim onlarda belki üzülürler diye.Benim durumumda olan arkadaşlarım varsa onları çok çok iyi anlıyorum dua ederken sizleride unutmuyorum.Rabbim herkese inş iki sevgiyide tattırır.Sıkıntısını çeken anlar...
Demekki Rabbim nasip etmedikten sonra yumurta takibi yap yok sağa yat yok diyet yap olmuyor.Nasibinde varsa olursa olur demek
Toplumumuzdan keşke şu cehalet silinse .Cinsiyet bizim değil Rabbimizin tercihi. bunu biz şahıslara maal ediyorlar.Demekki hayırlısı bu.
Aileme kızım olcak bile diyemedim onlarda belki üzülürler diye.Benim durumumda olan arkadaşlarım varsa onları çok çok iyi anlıyorum dua ederken sizleride unutmuyorum.Rabbim herkese inş iki sevgiyide tattırır.Sıkıntısını çeken anlar...