Erkek bebek için

Kızlar merhaba 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var çok şükür. İkinci bir gebelik istiyorum ama bir kızım var birde sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum eşimde öyle her şeyden önce sağlıklı olsun gerisi önemli değilde işte erkek çocuk için öneriniz varmı acaba
Ne yaparsan yap hepsi ama hepsi hurafe. İşin içine tıp girmesi lazım. Gerçekten çok istiyorsan Kıbrıs’a git. Orada tüp bebek yaptırırken cinsiyet seçebiliyorsun. Türkiye’de yasak.

Bu konudaki sansi %50den %70 civarına çıkaran yumurtlama günü sayma yöntemini uygulayan bazilari var. Kendiniz de arasitrabilirsiniz zaten. Garantisi tabii ki yok sadece hızdan kaynakli ihtimal artıyor.

Böyle bir şey mümkün olabilir mi sizce? Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Kıbrıs’ta tüp bebekle cinsiyet seçiliyormuş orda bi şansınızı deneyin isterseniz.

valla yumrutlama gününü hesaplayarak şans artabiliyormus ama bende tutmadı. ben yumurtlamadan çok önce girdiğim ilişkiden hamile kaldım ve oğlum oldu. yani bu çok öyle ayarlanabilecek bir durum değil maalesef.

ama sağlıklı olsun. erkek kız ne fark eder 🥰

Back
X