Selamun aleykum hayirli ramazanlar herkese.iki isim koymayi dusunuyoruz oglumuza.isminden biri peygamber efendimizin isimlerinden olsun ikinci isim anlami uygun biraz gunumuzde kullanilan bir isim olsun istiyoruz.guzel fikirlerinizi bekliyorum.saygilar.
dün erkek ismi olarak lina duydum arastırdımm cennet meyvesi demek
dün erkek ismi olarak lina duydum arastırdımm cennet meyvesi demek
Burkay... Kardeşimin ismi. Anlami çok nurlu çok güzel.bazi yerlerde de ayin bi evresi olarak geçiyor. Kardeşimin ismide sizin istediğiniz gibi Muhammed Burkay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle oğlunuza hayırlı ve güzel bir ömür diliyorum. Şahsen ben Burak ismini beğeniyorum. Hem anlamı güzel hem klasik hem modern:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnternette yazan isimlerin bir çoğu cennetle ilgili ve kulağa hoş gelen isimler madem böyle güzel isimler vardı neden bizlere konulmadı bence bunların hepsi uydurma isimler lütfen bilinen isimlerden şaşmayın farklı olsun derken komik duruma düşmeyin
Erkek çocuk ismi hiç düşünmedim ama mesela ben kız isimlerinden Ecem'i çok beğenirim hem kulağa söylerken çok hoş geliyor hem anlamı güzel.Sümerlerde soylular tanrıçası,ana kraliçe demek.
Ferhat, Nedim, Sefa, Alim, Fikret...
aklıma ilk gelenler.. ve evet ben modern isimleri sevmiyorum.. hep bebek kalmayacaklar bunu unutmadan isim koymalı sanki:) okula gittiklerinde sınıfın yarısının adı aynı olunca farklı olurlar hem:))) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Yavuz Selimm
Ben açmışım konuyu sonra doğumdu bebek bakımıydı vb hiç bakmadım.bende efe ismini cok severim muhammet efe guzel olur bence
Ben açmışım konuyu sonra doğumdu bebek bakımıydı vb hiç bakmadım.
Hakkınızı helal edin cevaplamışsınız sağolun
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın adı ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?