• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim önerisi yardım !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Astral_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
1.310
941
43
Kızlar 27 haftalık hamileyim. Oğlumuza isim bulmakta çok zorlandık. İnsan hakikaten yakıştırmakta zorluk çekiyormuş. İlk başta Furkan Akif ismini uygun bulduk. Ama kime söylediysek Furkan ismini alan çocuklar çok asi olur dediler. Ben tabi buna çok inanmadım ama eşim çok soğudu. Akif isminin önüne mana uyumu ve ulama olacak şekilde isim önerileri bekliyorum sizden. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. Rabbim bebek bekleyenlere hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

Tabiki ennuyumlu mehmet akif:KK68: ben cok severim ahmet akif de olabilir
Mehmet babamın adı :) bizde baba dede isimlerinin koyulması pek uygun değil. Ahmet ismini düşündüm. Onu da kayınvalidem babasının adı olduğu için istemedi. :)

Mehmet babamın adı :) bizde baba dede isimlerinin koyulması pek uygun değil. Ahmet ismini düşündüm. Onu da kayınvalidem babasının adı olduğu için istemedi. :)
Cok ilginc merak ettim neden baba isimleri koyulmasi cok uygun degil ozur dilerim merakimi yanlis anlamayin. Bizde de ozellikle anne baba isimleri koymak cok talep edilen bir durumdur?

Cok ilginc merak ettim neden baba isimleri koyulmasi cok uygun degil ozur dilerim merakimi yanlis anlamayin. Bizde de ozellikle anne baba isimleri koymak cok talep edilen bir durumdur?
Büyüklere isimle hitap etmek doğru değil ya. Çocuğa büyüklerin ismini koyunca sanki onu çağırıyormuşsun gibi oluyor. O yüzden biz de uygun görülmüyor :)

Back
X