Erkek bebek isim önerisi ?

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
86
46
38
28
Hanımlar oğlunuzun adını ne koydunuz. Ya da önerebileceğiniz isimler var mı ? Kız için çokk güzel seçenekler var ama erkek için zormuş seçmek cihan yada çağan nasıl sizce ?

Aras-Atlas Alperen- Alparslan
Cihan-Civan Baran -Boran
Ege-Efe

Bizde düşünüyoruz daha ikizlerimize

1 aylık oğluşumun adı çağatay, 3 yaşındaki abisinin adı yiğit ali. Ne yeni nesil ne de çok klasik ortada isimleri seviyorum ben.

Anlamlı çok güzel bi isim bizim ailede var ben akın mert barış yiğit ve yağızıda beğeniyorum ama hepsini koymuşlar sağolsunlar

Bizim aklımızdaki diğer isimler de şunlardı: cihangir, yağız alp, alparslan, altay

Anlamlı çok güzel
1 aylık oğluşumun adı çağatay, 3 yaşındaki abisinin adı yiğit ali. Ne yeni nesil ne de çok klasik ortada isimleri seviyorum ben.
1 aylık oğluşumun adı çağatay, 3 yaşındaki abisinin adı yiğit ali. Ne yeni nesil ne de çok klasik ortada isimleri

Bizim aklımızdaki diğer isimler de şunlardı: cihangir, yağız alp, alparslan, altay

Harika Türkçe isimler yağıza bayılıyorum

Konuya alakasız atlıyorum ama :) Ben de çok yükselmiştim, nedense herkes soğuk durdu, herkes keremci
benim ailemin bu isimle bir hikayesi var. bu hikayeden ötürü benim adima düşünmüşler ama bir akrabanın oglu olmus ayni sene, cihan koymuş. o yüzden vazgecmisler. oysa cihan dunya demek. bana cok uyan, cok guzel bir isim. adim cihan olsaydi sevgiyle sarılırdım
"neyse ben de çocuğuma koyarim" diye düşündüm ama çocuklarımın babası olmaya yakin olan kisi "bizde c yok herkes siğhağn der" dedi, öyle vazgectim.
ama kerem mi cihan mi desen on kere cihan derim.

Hikayesi olan isimler koymak güzel. Evet sizi forumdan tanıdığım kadarıyla uyardı :)
Yabancı dil telaffuzu konusu sıkıntı dediğiniz gibi. Ben acaba ağa dizisi karakteri mi diye tereddüt edip eşime ısrarcı olamadım yorumunuz sevindirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…