erkek bebek isimleri...

nestiyer

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
21
0
16
40
Ankara
benim bir oğlum olacak fakat isim bulamadım.cok kararsizim bana bu konuda yardimci olurmusunuz.önerilerinizi bekliyorum.tessekkurler

Öyle süper diyebileceğim bir erkek ismi yok ama Göktuğ,Burak,Muhammet Emin bunlar kulağıma hoş gelen isimler.Fikir olsun diye söyliyim dedim anlamlarını bilmiyorum bu arada=)

deniz
kerem
selim
emre
eren

çok kararsızım çok

bende çok kararsızım bikaç isim vardı beğendiğim yakın arkadaşlarım benden önce doğum yaptı onlar koydu :)

Huseyin Aras :)))

Çok beğendim Bende Hüseyin istedim çünkü oğlumu hep küçük sevgilim diye seviyordum..ayrıca k.pederin adı da Hüseyin ama istemediler. Bi aileye bi tane kafii dediler Şimdi bizde kararsızız. Egemen, Doruk, Fatih... bakalım hayırlısı :101:

geçen sene bi kitap okuyordum AŞKIN ŞEHİDİ diye kerbela romanıdır.ilkkez kerbelayı bu yönüyle öğrendim.hiçbir dinle ve mezheple çatışmayan şekilde yazılmış bi kitaptı.okadar etkilendim ki benim erkek çocuğum olursa kesinlikle ismi hüseyin,kız olursada kesinlikle zeynep olucak dedim...hatta öyle ki dua ederken falan ''Allah'ım bana Hz.Hüseyin ve Hz.Zeynep gibi hayırlı evlatlar ver'' derdim....hamileliğin 4. ayı falandı rüyamda da gördüm Hz.Hüseyin'in şehit edildiği kanlı gömleği ve sonra yaşlı ak sakallı bi dede Hüseyin ismi güzeldir koy tabiki diyordu.Hüseyin olursa hayırsız olur mu diyordu..

Son adet tarihim 8 kasım yani ben bu romanı okurken hamile kalmışım aslında..belki hamilelik duygusallığıyla etkilendim bilmiyorum.ama ben Hz.Hüseyin ve Hz.Zeynep gibi olması için dua ettim.Hüseyin isminin manasıda küçük sevgili demek zaten.sonrada Aras ismini buldum cennetteki şifa ırmağı anlamına geliyor.ikisi mana olarak birbirini tamamladı.eşimde bişey demiyor oda kabullendi.Hüseyin Aras'ımız artık o bizim :))))))) isim hikayemiz böyle oldu ilginç oldu kesinlikle hiç bi zaman unutmayacağım.

sende evladına içine sinen isim hangisiyse hangisini benimsediysen onu koy canım

lesya çok etkilendim hikayenden

benim eşimde hep erkek olursa Hüseyin kız olursa Zeynep olsun istemişti
babasınında ismi Hüseyin
bende ilk zamanlar Hüseyin Efe kız olursada Zeynep Su olsun istiyordum ama sonra değişti fikrim
oğlumun adı Barış olacak kızım olursada Zeynep Öykü olacak inş.

Canım yaa..okurken çok duygulandım. İnşallah hayırlı evlat olur. Böyle şeylere çok inanırım. İsmini bizde babamız koyacak,görevi ona verdim..ama bir türlü isim beğenmiyor.Hayırlısı artık..bende bekliyorum :101:

mutlaka bi isimleri olucak...önemli olan içimize sinen olması.ben bebeğimin ismini çok sevdim..Barışta gayet güzel bi isim canım..hayırlısı sağlıklı sihatli doğsunlarda

Aminnn canım inşallah en güzel ismini bulacağınıza eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…