Doğuma Hazırlık Erkek bebek isteyen pH 7 üzeri şu icin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Kızlar bunu hollanda miydi hatırlamıyorum denemiş ve yıllar sonra erkek nüfusunda aşırı derece artma olmuş ve denge bozulacak die uygulanan kaldırılmış erkek isteyen alkali şu için yazıyordu pH 7 üzeri olsun yazıyordu bol soda kola ve hazır şu 1 ay önceden başlayın ben 2 oğlumdada hakkaten sade hazır şu bol kola soda içiyordum eşimle, denemek te fayda var süt ürünlerini birakın gebelik düşündüğünüz ay birde eşiniz 1 hafta önceden soğuk suyla yıkayacakmis orayı ilişkiden öncede yıkayacakmis tabi, ilişkiden 1 saat önce soda kola için deneyin ve ilerde tutarsa sayfayi hortlatirsiniz inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.moon angle calculator de ilişki günü yazıyor istediğiniz ileri tarihe bakın mavi işaret erkek bebek günü pembe kız bebek günü siz tek sayılı günü tercih edin sevgilerle

Kızlar bunu hollanda miydi hatırlamıyorum denemiş ve yıllar sonra erkek nüfusunda aşırı derece artma olmuş ve denge bozulacak die uygulanan kaldırılmış erkek isteyen alkali şu için yazıyordu pH 7 üzeri olsun yazıyordu bol soda kola ve hazır şu 1 ay önceden başlayın ben 2 oğlumdada hakkaten sade hazır şu bol kola soda içiyordum eşimle, denemek te fayda var süt ürünlerini birakın gebelik düşündüğünüz ay birde eşiniz 1 hafta önceden soğuk suyla yıkayacakmis orayı ilişkiden öncede yıkayacakmis tabi, ilişkiden 1 saat önce soda kola için deneyin ve ilerde tutarsa sayfayi hortlatirsiniz inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.moon angle calculator de ilişki günü yazıyor istediğiniz ileri tarihe bakın mavi işaret erkek bebek günü pembe kız bebek günü siz tek sayılı günü tercih edin sevgilerle

Merhaba
Moon angle calculator
Dediğin siteye girdim ama yapamadım yabancı dil yok varsa yardımcı olurmusun bana

Merhaba
Moon angle calculator
Dediğin siteye girdim ama yapamadım yabancı dil yok varsa yardımcı olurmusun bana
Canim ilişki olacak günü yaz yili yaz asagida Athens Beirut istanbul olanı sec türkiyede yaşıyorsanız seç ama istanbulu, başka ülkede yaşıyorsanız o ülkeyi seçip isaretlicen calculate tıkla asagida sectigin ilişki günü yazacak ve bebeğin burç ismi yazacak ve pembe yada mavi işaret çıkacak mavi işaret erkek bebek pembe işaret kız bebek ayin yumurtlama gününü hesapla o günleri tek tek yaz bak bakalim işaretleri istediğin cinsiyetin çıktığı günde ilişkiye gir ama o günler yumurtlama zamanı olsun planlı hamilelik için bu , tabi Rabbim bilir herseyi hayırlı sağlıklı ve gonlunndekini işte Rabbimden samimice o nasip edecektir inşallah birde erkek bebek icin ayin tek günü ve mavi işareti denk getir, dene bakalım istediğin tutarsa yazarsın insalah

Erkekte x ve y kromozumu,kadinda sadece x kromozomu vardır.
Erkekten gelen dölleyen sperm x kromozomu taşırsa annedeki x kromozonuyla beraber kız cinsiyetini doğurur.
Erkekten gelen sperm y kromozomu taşıyorsa anneden gelen x ve y kromozumu erkek bebeği oluşturur.
Cinsiyeti belirleyen etken erkekteki y kromozumur kısaca hanımlar...

Back
X